USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan belediyelere suda indirim talimatı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ”Tüm AK Partili belediyelere, müşterek kısmının geçtiğimiz günlerde başlatmış bulunduğu müşterek uygulamayı çabucak yaygınlaştırmaları çağrısında mevcut olmak istiyorum. AK Partili belediyelerin bulunduğu yerlerde biz minimum yüzdel

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan belediyelere suda indirim talimatı
17-02-2022 21:33

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. 2023'ün ehemmiyetli müşterek dönüm noktası olduğuna özen çekici Erdoğan, ”Unutulmamalıdır ki 2023 AK Parti yahut bizim şansımızdan fazla memleketimiz ve milletimiz düşüncesince müşterek dönüm noktası olacaktır. Türkiye bu seçimde demokratlık ve kalkınmasıyla eskinin içki dışı devirlerine devir ile aydın istikbaline ilerleyiş ortada ciddi müşterek yeğleme yapacaktır.

Milletimiz bugüne denli girdiğimiz uğur boncuğu mücadelede hamdolsun bizi bekâr bırakmadı. Bugün abuhava şekilde dünyanın en iri on ekonomisinden birisi durumuna gelmemizi sağlayacak zamanı müşterek atılımın, köktenci müşterek dönüşümün, en yukarı lige çıkacak hamlesinin içindeyiz. Allah'ın izniyle değme mücadelemiz kıl payı bunu da başaracağız. Bu durumun bilincinde bulunan yalnızca tığ değiliz, milletimizi dü asırdır demokraside ve kalkınmada arka tasarruf buyurmak düşüncesince değme yola başvuranlar da bu hakikati görüyor.

Türkiye'nin önünü boğazlamak düşüncesince kendi politik ve kazançlı güçlerini sonuna denli kullanıyorlar, bununla birlikte içerdeki araçlarını seferber ediyorlar. Bizimle beraberinde bunlar zarfında 2023 müşterek baht seçimidir. Sizlerden bu belirgin ve esas fotoğrafı evvela kendi arkadaşlarımızla, onlar aracılığıyla da bütün milletimizde paylaşmanızı istiyorum” açıklamasında bulundu.

Yaşanan kazançlı sürecin takip edeni olduklarını bildiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, ”Hiç malum değme iri tahavvül kıl payı bu süreçte de sancılar çekiyor, bedeller ödüyoruz. Milletimizin 2018'den buyana bitmeme fail kazançlı dalgalanmalar, hassaten de sahn pahalılığı haysiyetiyle teessürat yaşadığını biliyoruz. Ülkenin ve devletin bütün kaynaklarını seferber ederek çalışanlarımız ilkin kazanmak kıl payı değme kesimin gelirlerini artırarak insanlarımızın indinde olduğumuzu göstermeye çalışıyoruz. Dünkü kabin toplantısı derhal sonra yaptığımız milleti seslenişte bu yönde aldığımız toy kanalları kamuoyumuzla paylaştık.

Tarım desteklerinden enerjiye, KDV indirimlerinden gençlerimize müteveccih adımlara denli değme bölgede toplumumuzun bütün kesimlerini rahatlatacak kaç müjdeler açıkladık. Özellikle akıbet çağda bolca gündeme mevrut canlılık tarifeleri dair ilişik kurumlarımıza yeni baştan müşterek kıymetlendirme yapılması emirini verdik” dedi.

AK Partili belediyelere su faturalarında da indirim talimatı sağlayan Erdoğan şunları kaydetti:

"Bu okazyon ile bütün partili belediyelere, müşterek kısmının geçtiğimiz günlerde başlatmış bulunduğu müşterek uygulamayı çabucak yaygınlaştırmaları çağrısında mevcut kazanmak istiyorum. Evet ihvan su tarifelerinde müşterek numara derecede belediye başkanlarıma sesleniyorum. Biz ne anne muhalefetiz ne ne şuyuz ne buyuz. Biz AK Parti'yiz. En az KDV indirimi denli koşulları akıllıca olanlar, bunun da üstünde müşterek miktarda indirim yaparak enflasyonla mücadelemize katkıda bulunmalıdır. Şimdi kaç belediyemiz açıkladı.

Ne dediler; yüzdelik 7 indirim yapacağız, neyde suda. Arkadaşlar yüzdelik 7 indirim gerçekleştirmek kanalıyla vatandaşımıza su parasından İstanbul yüzdelik 25'in üstünde bindirim isteğiyle Meclise geldi ve böylelikle geldiği noktaya bakalım. Mecliste elbette ağırbaşlılık bizde bulunduğu düşüncesince arkadaşlarımız bunların bu bindirim taleplerine beli demediler. Biz vatandaşımızın bu aşamada huzurunu istiyoruz. Çünkü bunlar intihap öncesinde diyorlardı ‘Suya tığ indirim getireceğiz, ekmeğe indirim getireceğiz.' Tabii print ağaları da Şanlıurfa'da 'Şanlıurfa'yı bizlere verin, tığ de bundan hakeza elektriği size emeksiz veririz' dedi. Bir kat elektriğin kimde olduğundan haberi yok. Elektrik deminden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı nerede, AK Parti iktidarında. Dolayısıyla burada şu an bakımından biz elektrikte erke ile ilişik bütün adımları en mefkûre halde atıyor ve vatandaşımıza zulmetmeyen müşterek süreci çalıştırıyoruz.”

İstanbul'da su faturaları düşüncesince tavsiye edilen bindirim taleplerine bağlı mütekellim Erdoğan, ”Şu anda su elbette ki belediyelerin ya belediye şekilde sen intihap öncesi, intihap çağında lakırtı verdin. Koltuğuna oturunca unutanlardan oldun ve şu an fiktif ile de geldin müşterek bindirim isteğiyle İstanbul'da işi meclise getirdin ve mecliste de arkadaşlarımız bunların bu taleplerine beli demedi. Şimdi ego buradan diyorum ki Türkiye, AK Partili belediyelerin bulunduğu yerlerde biz minimum yüzdelik 7 indirim gerçekleştirmek kanalıyla vatandaşlarımızı su parasında aydınlatacağız. Bizimki lafta kalmaz, bizimki pratikte ve bu adımı da hoppadak çabucak nite Kocaeli, Sakarya Belediyelerimiz bu adımları attıysa şu anda bugünden itibaren de hızda hoppadak bütün belediyelerimiz irili ufaklı inşallah bu adımı alaşağı buyurmak kanalıyla anne muhalefete, yavrularına, hepsine buradan sinyali veriyoruz” diye konuştu.

“Seçim çağında değil intihap sürecinin haricinde tığ bugün bu açıklamayı yapıyoruz ve çabucak de arkadaşlarımız hoppadak meclislerinden bunu bakmak kanalıyla vatandaşımızın inşallah rahatlatacaktır” diyen Erdoğan, fiyatlardaki yükselişlerin de takip edeni olunduğunu belirterek, ”Kurdaki dalgalanmaların önüne geçtiğimiz, istihdamı, üretimi ve ihracatı artırarak büyümeyi sürdürdüğümüz kıl payı sahn pahalılığının belini de tığ kıracağız. Tekrar ediyorum marketler, çarşı alışveriş şayet yurttaşlarımıza hububatta, meyvede, sebzede, şurada burada hala zulmetmeye bitmeme ediyorsanız bütün dolaşan denet ekiplerimizle, kontrol ekiplerimizde siz değerli üyelerimizin sırtına bineceğiz. Onun düşüncesince belediyelerimiz çarşıyı, pazarı, marketleri baş döndürücü hummalı düzen denetime alacaklar” dedi.

"Fırsatçılık ve doymazlık yaparak halkımızı kıygın edenleri affetmeyecek, hepsinden yaptıklarının hesabını soracağız"

Vatandaşları kıygın edenlere kendisince yaptırımlar uygulanacağına özen çekici Erdoğan, ”Küresel dengesizliklerden meydana gelen sorunlara hal ararken oportünizm ve doymazlık yaparak halkımızı kıygın edenleri affetmeyecek, hepsinden yaptıklarının hesabını soracağız. Tabii değme obje sırayla olacak, değme obje zamanı saati vardığında yapılacak. Bugüne denli kaç mücadeleleri beraberinde zafere ulaştırdığımız milletimiz müsterih olsun. 20 sene tığ milletimize zulmetmedik, nite milletimizi erinçli kıldıysak bundan sonradan da erinçli kılacağız.

Hak ve özgürlükleriyle, güvenliğiyle, huzuruyla, zenginliğiyle, iri ve çelimli Türkiye güneşin tulu Allah'ın izniyle baş döndürücü yakındır. Bizim düşüncesince alanımızda ve dünyada ki olduğunu, ne niyetleri taşıdığını, ne miktarlara ehil bulunduğunu bildiğimiz hasımlarımızla, rakiplerimizle çabalamak kolaydır. Ne denli kurnaz metodlar kullanırlarsa kullansınlar, ne tuzakları kurarlarsa kursunlar, ne senaryoları devreye alırlarsa alsınlar tığ bunları biliyoruz, tanıyoruz. Bizi esas zorlayan, gün süresince daima bulunduğu kıl payı bugün de içimizdeki gafiller, içimizdeki muhterisler, içimizdeki mankurtlardır. Türkiye asırlardır ne çektiyse aha bu iç mücadeleden, iç kavgadan, iç çekişmeden, dâhilen yediği yumruklardan çekmiştir. Tek tümen faşizminden vesayete, darbelerden politik istikrarsızlıklara, kazançlı krizlerden içtimai kırık hatlarının derinleştirilmesine denli yaşadığımız değme badirede bu tabloyu görebiliriz” diye konuştu.

"Karşımızda siyasette eserlerimizle ve hizmetlerimizde yarışacağımız müşterek aykırılık kıymetlendirmek isterdik"

Kılıçdaroğlu'nun tutumunu eleştiren Erdoğan, ”Bugün de bire müşterek dertten mustaribiz. CHP ve başındaki mahiyet maatteessüf vatanımızda demokrasinin kökleşmesine, ekonominin güçlenmesine, diyalekt ve global gücünün artmasına kendisince oynanan oyunların koçbaşılığına soyunmuştur. Bu anlayış yalanlarıyla, iftiralarıyla ülkenin zararından, milletin felaketinden, insanımızın sıkıntısından imdat uman siyasa anlayışlarıyla Türkiye'nin vaktini ve gücünü tüketmenin peşindedir. Her ne denli tığ hedeflerimize akla yatkın yürüyüşümüzden ödün vermesek de bu üzücü tablodan sıkıntı duymadan edemiyoruz. Halbuki tığ karşımızda siyasette eserlerimizle ve hizmetlerimizle yarışacağımız müşterek aykırılık kıymetlendirmek isterdik. Maalesef bahtımıza Kılıçdaroğlu CHP'si kıl payı müşterek aykırılık çıktı. Son günlerde Kılıçdaroğlu, kendi aklı sıra kalın pıtrak bizlere düzlük okuyor, karşıma çık diye noktayı göğü inletiyor. Halbuki tığ sandıkta Kılıçdaroğlu'nun karşısına baş döndürücü çıktık. Kemal Kılıçdaroğlu, 2010 yılı mayıs ayında CHP Genel Başkanı oldu, bire müşterek sene kanun değişikliği ahali oylaması yapıldı.

Kılıçdaroğlu müfit kampanyası yürüttü, tığ ‘evet' dedik. Milletimiz yüzdelik 58'le yanımızda arazi alarak hâlâ geçmiş imtihanında Kılıçdaroğlu'nu sandığa gömdü. 2011 senesinde mebus umumi tarzı yapıldı, tığ yüzdelik 50 ile müşterek numara tümen olduk. Milletimiz yüzdelik 26 ile Kılıçdaroğlu'nu gene sandığa gömdü. 2014 senesinde finansal intihabat yapıldı, tığ yüzdelik 39'la gene müşterek numara tümen olduk. Kılıçdaroğlu yüzdelik 26 ile müşterek el hâlâ sandığa gömüldü. Yine bire müşterek sene zarfında cumhurbaşkanlığı tarzı yapıldı, kendisi yüreği yetip karşımıza çıkamadığı düşüncesince ithal müşterek talibi karşımıza dikti. Milletimiz bizi yüzdelik 52 ile bu makama müstahak görürken, Kılıçdaroğlu gene hezimete uğradı.

Türkiye 2015 senesinde dü mebus tarzı yaşadı. Haziran ayındaki seçimde AK Parti yüzdelik 41 ile müşterek numara tümen olurken, Kılıçdaroğlu'nun CHP'si yüzdelik 25'te kaldı. Kasım 2015 gene seçiminde AK Parti yüzdelik 50'ye yükseldi. Kılıçdaroğlu gene yüzdelik 25 oyla sandığa gömüldü. Yeni hile sistemine devrolmak düşüncesince milletimizin huzuruna çıktığımız 2017 halkoylamasında bizim evetimiz yüzdelik 52'yi bulan oy oranına ulaşarak, Kılıçdaroğlu'nun başını çekmiş bulunduğu hayırları geçti. Bu düzene mucibince meydana getirilen 2018 seçiminde Cumhurbaşkanlığı'nda tığ yüzdelik 53'e DOĞRU müşterek oy oranıyla milletimizden tasdik aldık. Kılıçdaroğlu gene kendisi yüreği yetip karşımıza çıkamadığı düşüncesince ortaya sürdüğü adayla fakat yüzdelik 30'a çıkabildi. Aynı gündüz meydana getirilen mebus seçiminde AK Parti yüzdelik 43 oy alırken, Kılıçdaroğlu partisinin oylarını sağa sola peşkeş çekmiş bulunduğu düşüncesince yüzdelik 23'te kaldı. Tabii bu seçimde Cumhur İttifakı'nın oy payı da yüzdelik 54'ü aştı. 2019 yöresel idareler seçimlerinde AK Parti yüzdelik 45'e, Cumhur İttifakı yüzdelik 50'ye yaklaşırken, CHP ise ilkin HDP kazanmak kıl payı öteki partilerden almış bulunduğu bütün yardıma karşın yüzdelik 30'u fakat bulabildi.

Kılıçdaroğlu ile aracısız yahut vasıtalı şekilde milletin nezdinde on kat kendisince karşıya geldik. Onun da kendisini sandığa gömdük. Bay Kemal senin kıratın buna yetmez. Senin hâlâ baş döndürücü çalışman geçişsiz ve tığ sana oturduğun koltukta meşruluk sağlamayız. Bizim işimiz var, bizim işimiz milletle” açıklamasında bulundu.

Erdoğan, geçtiğimiz günlerde 6 tümen umumi başkanının müşterek araya geldiği toplantıya yönelik, ”Biz milletimizle bu arada yola bitmeme ediyoruz. Bizim anca yazma masalarda filanda işimiz yok. Bu yazma masalarda neler görüşüyorsunuz, neler konuşuyorsunuz bütünü ortada. Paylaşın bakalım nereye denli paylaşacaksınız. O masadan müşterek obje çıkmaz. Unutkanlığınıza geldi anlaşılan HDP'yi illet almadınız. Onu da yanınıza alın. Arkadaşlarımız dobra söylüyor, herhalde masanın altında mı kaldı ne oldu. Herhalde deminden de müşterek ziyarete gidersin ve ziyarete git ki unutulduklarını anlamasınlar. Bizim hakeza müşterek derdimiz yok. Bizim AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi, Büyük Birlik Partisi beraberinde tığ bu yola bitmeme ediyoruz. Bunlar değme intihap hezimetinden sonradan gereğini yapacağını, doğrusu CHP Genel Başkanlığı koltuğunu ve siyaseti bırakıp gideceğini üstlenme etmişse de bütün lafları kıl payı bu da esassız çıktı. Kılıçdaroğlu'nun CHP'nin başına getirilmesi ne projenin ürünüydü bilmiyoruz fakat uğramış bulunduğu onca intihap hezimetine karşın orada tutulması hâlâ namına maruz misyonu tamamlamadığının işaretidir. İnşallah 2023'te milletimiz bu zatı da, mümessili bulunduğu projeyi de siyasa arşivinin tozlu raflarına kaldıracaktır” dedi.

"Biz oynanan oyunun farkındayız"

Türkiye'nin bugüne denli ayrımlı yöntemlerle önüne engeller çıkarıldığını anlatım fail Erdoğan şunları söyledi:

"Milletimizin çelikten iradesini terörle, vesayetle, darbeyle, tehditle kıramayanlar akıbet çıkar yol şekilde tutum kozunu sektöre sürmüştür. Biz oynanan oyunun farkındayız. Bu oyunun unsurlarından birisi de ülkemizi yaşanmaz müşterek arazi kıl payı göstererek, gençlerimiz ilkin kazanmak kıl payı insanlarımızın moralini bozmaktır. Halbuki sıkıntılarımız mevcut fakat hamdolsun elimizdeki imkanlarımız, ehil olduğumuz avantajlar baş döndürücü hâlâ fazla, baş döndürücü hâlâ kıymetli. Allah'a şükür Türkiye vatandaşları dirilik ve dünyalık güvenliği endişesi taşımayan, erinç özlemi ve doğacak kaygısı ile yanıp tutuşmayan müşterek ülkedir. Allah'a şükür Türkiye bundan hakeza 30 milyona müstenit istihdamıyla insanlarının çalışacak iş problemi çekmediği, haset istirdat tasasıyla kıvranmadığı müşterek ülkedir. Allah'a şükür Türkiye mütekâmil ve büyümekte bulunan devletlerin kendi içlerine kapanmış bulunduğu müşterek çağda krizi fırsata dönüştürerek daima amaç büyüten, vites yükselten müşterek ülkedir. Allah'a şükür, Türkiye sınırları içerisindeki uğur boncuğu kimseyi aç, açıkta, iyesiz bırakmayacak içtimai destek, sağlık, terbiye sistemi ile kimsesizlerin kimsesi olmayı geçmiş önceliği şekilde belirlemiş müşterek ülkedir.”

Türkiye'nin bugünkü pozisyonuna ferah ulaşmadığını anlatım fail Erdoğan, ”Osmanlı'dan devralınan mirasın üstünde Cumhuriyetin kuruluşuyla toy müşterek safhaya sabık rahmetlik Menderes ve Özal'la yeni baştan harlanan levent boylu demokratlık ve kalkınma yolculuğumuzda kaç teessürat çekmiş, kaç mesail göğüslenmiş, kaç bedeller ödenmiştir. AK Parti şekilde akıbet çağda de Cumhur İttifakı'yla beraberinde aha bu asırlara sarih demokratlık ve kalkınma mücadelesini tarihimizin en yukarı seviyesine çıkarmayı tığ başardık. Ülkemizi tedbir sorularını çözerek nite yüzyıl atlattıysak inşallah bugünkü sıkıntıların üstesinden de gene tığ geleceğiz, AK Parti gelecek. Ülkemizi dünyanın en iri on ekonomisinden birisi durumuna getirmeden bu mücadeleyi bırakmayacağız. Milletimizin düşlerini gerçeğe dönüştürene denli bu çabayı, bu gayreti göstereceğiz. Bizim lafımız anca kifayetsiz, açgözlü üfürmesi değildir. Biz milletimize ne lakırtı verdiysek yaptık, bu sözümüzü de namına getireceğiz.

Evlatlarımıza 2053 vizyonlarını yaşama geçirebilecekleri iri ve çelimli Türkiye'yi budala edene denli durmayacağız, duraksamayacağız. Bu hakeza biline. Biz uğur boncuğu devir zihinleri de, kalpleri de, gözleri de başka bölgelere bakanlar kıl payı çareyi dışarda aramadık. Allah‘ın yardımına güvendik, milletimizin desteğine güvendik, tarihimizi ve medeniyetimizin birikimine güvendik ve aha ülkemizi bu seviyeye getirdik. Bugün de milletimizden aldığımız güçle diplomasiden güvenliğe ve ekonomiye denli değme bölgede gerektiğinde yedi düvele düzlük kıraat pahasına ülkemizin haklarını ve çıkarlarını savunuyoruz. Dün Türkiye'yi burun kıvırarak ve bu halde bakanlar, sömürge muamelesi yapanlar, bugün bire müşterek masada denktaş koşullarda oturarak araştırma yürütüyor. Gözümüze bakıyor, tavrımızı düşkünlük ediyor” değerlendirmesinde bulundu.

Erdoğan, ”Dün bu ülkeyi yalnızca antipatik harp kamplaşmasının hudut muhafızı, insanoğlu gücü ihtiyacının deposu, üretiminin pazarı şekilde görenler bugün savunmadan sanayiye değme mevzuda bizimle paydaşlık arayışına girmişlerdir. Dün bu milleti geçmişinde inanç, hars ve uygarlık birikiminden almak düşüncesince değme yolu deneyenler, bugün yeni baştan özünü keşfeden müşterek toparlanışı, müşterek yükselişi, müşterek şahlanışı seyrediyor. Emin olun iri ve çelimli Türkiye'nin inşasına bugün bariyer olamayanlar erte bu inkişafın ışığından müstefit olgunlaşmak düşüncesince bütünü sıraya gireceklerdir. Çünkü evren toy ve kırkyıllık müşterek değişimin sancılarını yaşıyor. Küresel para krizi ile başlayıp, global salgında idame eden kazançlı ve içtimai boyutlarıyla değişik esneyen bu değişimin yükselen yıldızı Türkiye'dir. Türkiye'yi kendi ülkelerinin yükselişi düşüncesince paçasından sarılıp dibe çekmeye çalışanlara aldırmayın, onların hayalindeki siyasa yegâne tümen faşizmi siyasetidir. Onların hayalindeki hile vuruş yönetimidir. Onların hayalindeki Türkiye, politik ve kazançlı krizlerin pençesinde kıvranan emektar Türkiye dönemidir” dedi.

Türkiye'nin 2023 hedeflerine kararlılıkla ilerlediğini anlatım fail Erdoğan, ”Dikkat ederseniz menfaatlerini ne denli tutmaya çalışırlarsa çalışsınlar oynadıkları temaşa oyununda behemehâl müşterek belirgin veriyorlar. Ya milletin inancına, ibadetine, kıyafetine, değerlerine taşlama etmekteler ya kişilerin alın terlerini, emeklerini kendileri ve aileleri düşüncesince gösterdikleri gayreti alaya alıyorlar. Ya yıldırı örgütü yandaşları ile paradigma kolalama giriyor darbecilere menfez kırpıyor, Türkiye düşmanlarına esenleme çakıyorlar. Üstelik bunlarla da kalmıyor, hırsızlık, taciz, tecavüz, sırnaşıklık önleyen mensuplarını koruyup kollayarak kimseyi umursamadıklarını belirgin belirgin gösteriyorlar. Çünkü bunların derdi ülke, millete görev değildir. Eğer anca olsaydı epeyce senedir ülkenin ve milletin hayrına müşterek projelerini, müşterek tekliflerini, içtenlikli müşterek üzüntülerini, biraz da olsa gayretini görürdük. Hiçbiri yok. Tek vaatleri emektar Türkiye'yi arka getirmek. Kimsenin Türkiye'nin o ziyasız politik ve kazançlı iklimini arka getirmesine müsaade vermeyeceğiz. Bugünlerde yaşanmış bulunan teessürat gelip geçicidir. Yitik bulununca çalışma kayıp olunmazmış. İnşallah bu sıkıntıları atlatıp ülkemizi 2023 hedeflerine ulaştırdığımızda verdiğimiz bütün emeklerin, yaptığımız bütün fedakarlıkların, döktüğümüz bütün alın terinin karşılığını almış olacağız. Sahip olduğumuz bütün olanaklar kıl payı yaşanmış bulunan sıkıntıları da farkındayız” dedi.

Eğitimi önceleyen planlara değme devir ayrıcalıklar tanındığını kail Erdoğan şunları kaydetti:

“Biz çalışacağız, milletimiz sabredecek, inşallah dobra günlere daima bu arada kavuşacağız. Hükümete geldiğimiz günden data önceliklerin en başına eğitimi koymamızın müşterek nedeni vardı. Salgın çağında bu önceliğimizden ödün vermedik. Bu senenin geçmiş periyodunu beniz yüze eğitimle tamamladık. Aynı kararlılıkla ve bütün önlemlere uyarak beniz yüze öğrenime bitmeme ediyoruz. Öğretmenlerimizi de boşlama etmiyoruz. İki ay kıl payı endamsız müddette kütüphanesi sıfır 16 bin 361 okula kitabevi yaptık, kütüphanelerimizdeki işaret sayısını da 28 milyondan 50 milyona çıkardık. Yıllardan buyana yakınma edilen asistan eşme sorununu da çözdük. Bakanlığımız asistan eşme kitapları da bütün öğrencilerimize parasız ulaştırıyor.

Son üç ayda kısaca 24 milyon asistan eşme kitabı öğrencilerimize dağıtarak ailelerimiz üstündeki müşterek maddesel külfeti da kaldırmış oldu. Yakında asliye eğitimde 10 bin meslek projesini başlatacağız. Bütçesi 3 bilyon liralık bulunan bu plan kendi kapsamında 10 bin beşinci sınıf ve ortaokulun ast yapısını laboratuvarlarıyla, atölyeleri ile yeni baştan sona güncelleyeceğiz. Amacımız evlatlarımızın Teknofest gençliği yolculuğuna baş döndürücü hâlâ kuvvetli müşterek halde çıkmalarını sağlamaktır.”

Hülya Keklik - Derya Yetim
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler