USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sarılarak ağlayan çocuklar İHA’ya konuştu

Van'a mevrut Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ının programına dahil olan çocuklar, sevgilerini gözyaşlarıyla anlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sarılarak ağlayan çocuklar İHA’ya konuştu
11-06-2022 19:02

Çeşitli programlara eklenmek az daha Van'a mevrut Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beşyol Meydanı'nda dolgun açım programına katıldı. Burada bölüt seslenme fail Cumhurbaşkanı Erdoğan, şimdi sonraları açım kurdelesini kesti. Kurdele kesimi esnasında 3 önemsiz kız evladı da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile hanek fırsatı buldu. Cumhurbaşkanı'na sarılan Ayşegül Oflas isminde kız çocuğu, mutluluktan delik yaşlarına bilge olamadı. Cumhurbaşkanıyla müzakere fırsatı bulan kız evlatları İhlas Haber Ajansına (İHA) konuştu.

"Hayatımda bu derece bahtiyar olmamıştım"

Sevincini gözyaşlarıyla özetleyen Ayşegül Oflas, şenlik mahmul olduğunu, Cumhurbaşkanıyla müzakere düşsel bulunduğunu ve bu hayalinin de gerçekleştiğini belirtti. Böyle birlikte nesne olacağını kestirim etmediğini ve aşırı bahtiyar bulunduğunu anlatım fail Oflas, “Hayatımda birlikte el fark bu derece bahtiyar olmadım. Çok mutluyum, çok. Cumhurbaşkanını mutluluktan duymadım. Onu aşırı seviyorum. Allah başımızdan eksil etmesin” dedi.
Rümeysa Gümüşlü isminde kız evladı da Cumhurbaşkanını görmüş olduğu düşüncesince aşırı bahtiyar bulunduğunu dile getirdi.

Yılmaz Sönmez - Atilla İdiz - Muhammed Onur Yavrutürk

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler