USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Yavrumuz için gereken yapılacak, hesabını verecekler'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'te partisinin İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda meydana getirdiği konuşmada, "Bu köpekler varlıklı köpeği. Halen o adamlar 'babasını elbette kandırırız' derdindeler. Kandıramayacaksınız, hesa

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Yavrumuz için gereken yapılacak, hesabını verecekler'
25-12-2021 17:14
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Gaziantep İl Teşkilatı kabilinden Akkent Kongre merkezinde meydana gelen "İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclis Toplantısında, Samanyolu müziği eşliğinde kürsüye çağırma edildi. Şarkı sürprizine memnuniyetini dile getiren Erdoğan, "Samanyolunda dolaşıyoruz. İnşallah 2023'e de Samanyolu ile baş başa yayan gidelim" dedi.

Erdoğan, Türkiye'nin 81 milyonun tamamına denk işlev götürdüklerini belirterek, "15 ay sonradan baştan Gazianteplili kardeşlerimiz ile kucaklaşmanın bahtiyarlığı içerisindeyim. Elbette 81 vilayetimizdeki kardeşlerimiz tamamını denk yan yana halde seviyoruz" niteleyerek konuştu.

Salondaki pankartı okuyan Erdoğan, "Gençlik enteresan yan yana yeri yakalamış. Gölgelerin üzerimize geldiği en çetince yıllarda güneşin doğuşuna tanık olduk, gene yerinde çıktık. Bize oy verse de vermese de herhangi yan yana vahit ferdini kardeşimiz şekilde görüyoruz, seviyoruz. Tam yan yana yüzyıl evvel bu topraklarda yazılan dayanma destanını gençlerimizin anlaması, hafızasına kazıması gerekiyor" dedi.

Muhalefete korkutma göndermesi

Konuşması derişik pıtrak iltifatlar ve zılgıtlarla bölünen Erdoğan, zılgıtlar üstünden ise muhalefete atıf yaptı. Erdoğan, "Zılgıtı bana atmıyorsunuz liyakatli lüzumlu bulunan bölgelere atıyorsunuz değil mi?" dedi.

"İşgal bulutlarının gezdiği çağda kalıp oluyor"

Erdoğan, Gaziantep'i övdüğü konuşmasında, "Bir yüzyıl evvel ünlü yan yana dayanma ile boy yazan Gaziantep bugünde tecim ve istihsal edinmek az daha herhangi yan yana bölgede gün yazmaya bitmeme ediyor. Vatanımızın tepesinde obstrüksiyon bulutlarının gezdiği yan yana dönemde, Gaziantep üreterek, çalışarak, ekonomimize yardım sağlamaktadır ülkemize kalıp olmaya bitmeme ediyor" ifadelerini kullandı.

"Muhalefet yangına körükle gidiyor"

Erdoğan, pandemi zamanında de muhalefetin sömürme ardında bulunduğunu belirterek, "Gaziantep'i 15 ay evvel görüşme etmiştim, o günlerde Gaziantep'e geldiğimizde tamamı evren ile baş başa salgının hüzünlerini dip yan yana halde hissediyorduk. Dünyanın yan yana aşırı ülkesinde iktisat durmuş, kepenkler inmiş. İnsanlar evlerine hapsolmuş, Sokağa çıkacak yasakları, gezi kısıtlamaları, günce yaşamın sıradanları bir duruma dönüşmüştü. tamamı dünyada ağır yan yana belirsizlik, umutsuzluk ve kötümserlik hakimdi. Milletimiz tamamı bu sorunlarla uğraşırken, Muhalefet yangına körükle gidiyor, milletin derdiyle dertlenmesi gerekirken sömürme peşindeydi" dedi.

Samanyolu sürprizi bitmeme etti

Salondakilerin Samanyolu şarkısı söylemesi için ise Erdoğan, "Hatırlayın siz bu güzelim şarkıyı ötme ederken, onlar yandık, öldük bittik niteleyerek insanımızın, girişimcimizin çalışanımızın, üreticimizin morallerini bozmaya çalıştılar. Tam kapanma çağrıları altında ekonomimizi adeta denyo kapatmaya zorladılar. Haritada yerini caba bilmedikleri devletleri kalıp göstererek, Türkiye'nin salgınla mücadelesini sekteye uğraşmaya kalktılar. Milletin sıkıntısını paylaşmak, hükümet ile el birliği iletmek namına köksüz ve kaygı ile oy devşirmeye kalktılar" niteleyerek konuştu.

"Ne işiniz mevcut büyükelçilerle"

Erdoğan, muhalefetin büyükelçilere yazdığı mektubu hatırlatarak, "Ne işiniz mevcut sizin şişman elçiliklerle. evvel siz ne yaptınız belediyeleriniz ne yapıyor, onu yan yana bu millete anlatın. Hiçbir nesne yok. Her tarafın kanalizasyonlar alıp götürüyor, lakin bunlarda yan yana nesne yok. Ağızlarını herhangi yan yana açtıklarında faydalı yan yana lakırtı anlatmak namına bu ülkenin herhangi yan yana ferdini yıldırma fail yan yana umumi başkanı var. Türkiye'ye istihsal ast yapısına, bu milletin dirayetine inanmak yerine, çareyi 3-5 kendini bilmezin heyezanlarında veya otel lobilerinde buluştukları IMF komiserlerinde aradılar. Onlardan imdat umdular. Biz ise 2013 Haziran'da defteri kapattık. 23.5 bilyon dolar borcu tığ ödedik. Biz buyuz. Yönettikleri şehirlerdeki beceriksizliklerini burada saymıyoruz. AK Parti ve Cumhur ittifakı olarak, bunların göz boncuğu birine eyvallah etmedik. Kendi çapsızlıklarını gizlemek için, karabulut çığırtkanlığı yapanlara, devamlı ezanı millete fütur aşılayanlara katiyen öz saygı etmedik. Esnek ve ibdai yan yana modelle müstevli periyodunu başarıyla yönettik" ifadelerine arazi verdi.

"Bay Kemal kent hastanesi nelerdir bunu bilmiyor"

Erdoğan, muhalefetin kent hastanesi ile ait eleştirilerine de aksülamel göstererek, "Tüm gailesiz arkadaşlarınıza şurası söyleyin, güneş tacı virüs salgını sırasında dünyada Covid hastaları yatıracak, döşek bulamazken, çabucak tığ havalimanında 1050 odalı tamamı teknolojiye bilgili dü şifahane yaptık. Bir de Arnavut köyde yaptık. Bir de Çam Sakura kent Hastanesini yaptık, evren fanatik kaldı. Bay Kemal kent hastanesi nelerdir bunu bilmiyor. Bize diyor ki bütçede yerini göster, sen ne anlarsın bütçeden, bütçe kalemlerinden. Eğer aşırı iptila ediyorsan, git tarz bankasını görüşme et. Diyordu ya, Merkez Bankası hür değil. Olmaza seni oraya sokarlar mı? Seni oraya gittiğine gereğince bağımsız. Gidiyorsun, mahremiyet ruhu bulunan bu kurumun duyurulmayan olması gereken bilgilerini medyayla paylaşıyorsun. Senden şimdi sen aşırı çılgına döneceksin zira ak değilsin" niteleyerek konuştu.

"Bu köpekler ensesi kalın köpeği"

Gazantep'te pitbull köpeklerinin saldırmış bulunduğu 4 yaşındaki Asiye'nin sağlığına ulaşması için gerekeni yapacaklarını özetleyen Erdoğan, pitbull köpekleri ile ait ise "4 yaşındaki yavrumuzu pitbull köpekleri adeta bölme noktasına geldi. Biz efsanevi severler noktasında yan yana yasalı kodifikasyon yaptık. Bu yasalı kodifikasyon ile ortaya yan yana de değer çıkıyor. Dün gece, tığ cankurtaran uçakla, aşırı kalburüstü kardeşim, Ömer Özkan akıl hastanesine Antalya Üniversitesi Hastanesine naklettik. Gerekli operasyonlar namına yapılacak. enteresan bulunan yan yana nesne var. Bu köpekler parası dolgunca olanların köpekleri, ne oluyor, ne gidiyor, ne yapıyorlar, göz boncuğu dertleri yok. O bebek burada hurdahaş oluyorlar. Halen şimdi o adamlar babasını kesinlikle kandırırız derdindeler, kandıramayacaksınız, hesabını vereceksiniz. Anneyi de babayı da yavruyu da, tamamı hassasiyetle en ülkü halde dalında parmakla yayınlanan doktorlarımızla tedavisini yaptıracağız. Yaşadığımız onca sıkıntıya karşın vatandaşımıza, nerede bu büyüklük dedirtmedik, dedirtmeyeceğiz" dedi.

"Muhalefet çözümü IMF reçetelerinde görürken tığ milletimize inandık"

Erdoğan, "Ekonominin ayakta kalması, ihtilaf çözümü IMF reçetelerinde görürken tığ milletimize inandık, ülkemizin potansiyeline Gaziantep kabil lokomatif şehirlerin azmine, üretkenliğine sonuna denli güven ettik. Belirsizliğin hâkimiyet sürdüğü o günlerde çabucak Antep'te mecmu envestisman bedeli 15 bilyon TL'yi bulan üretimevi yatırımlarını gerçekleştirdik. Ülkemizin ciharıyek köşesinde yatırımları, toy fabrikaları, yolları, yaptık" ifadelerine arazi verdi.

Şanlıurfa'da elektriği emeksiz vereceğini kail CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na, "Ya bu eş ne denli güçsüz yan yana eş ya, elektriğin kimin ürettiğini caba bilmiyor. Belediyeler, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığından elektriği alır, bedelini öder. Hadi Adana'da elektriği emeksiz ver verebiliyorsan" niteleyerek konuştu.

“21 asrın yükselen yıldızı Türkiye'dir”

Muğla ve Antalya'da bulunan yangınlarda belediyelerin nötr kaldığını kail Erdoğan, “Orada yanan evleri ve altyapıyı tığ yaptık. İzmir erkek kemalin mebus bulunduğu il değil mi. İzmir'de tamamı o afetlerin bulunduğu bölgede o evleri kimler yaptı. Biz yaptık. Sahiplerine 750 kadarını tasdik ettik. Şimdi amaç 3 bin küsur. Onları da yapmış olup tasdik edeceğiz bizde kılükal bulunmayan çalışmalar var. Bay Kemal cümle kılükal var. 2023 hedeflerimizle 2053 vizyonumuz ülkemizin istikbaline kaşe vuracağız. Türkiye'yi el erki doğruluk sulh ve kardeşlikle aydın yarınlara taşıyacağız. 21. Yüz senenin yükselen yıldızı Türkiye'dir.

Bu milletin yükselişini Allah'ın izniyle kimesne engelleyemeyecek. 2023 denli kapısını çalınmadık ev dokunulmadık Antepli bırakmayacağız. Ana kademe, avrat kolları, çaylaklık kolları cümle baş başa bu emek harcamayı sürdüreceğiz. Son 20 yılda ülkemize kazandırdığımız eserleri yurttaşlarımıza yan yana tane göz boncuğu anlatacağız. Muhalefetin köksüz siyasetini kardeşlikle boşa çıkaracağız. Etnik ve kültürel farklılıklarımız üstünde bütünlük ve beraberliğimizin bozulmasına okazyon vermeyeceğiz. Allah için birbirimizi seveceğiz. Her yan yana Gaziantepli kardeşimizin derdiyle dertleneceğiz. İyi ve çirkin gününde tamamıyla indinde olacağız. Bunu başardığımızda 2023 seçimlerinde de arkası sıra da 2024 yerli seçimlerinde de galebe bizimdir” ifadelerini kullandı.

Ahmet Demir - Lider Olgun - Muhammet Abdulkadir Esen - Said Vakkas Yağcı
 

İLGİLİ HABER
Site bahçesinde pitbull dehşeti Site bahçesinde pitbull dehşeti
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor33450
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3434-15
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler