USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve birçok siyasetçinin özel dikim gömlekleri onun elinden çıkıyor

Siyasilerin vazgeçilmesi bulunan gömlekçi Mustafa Batak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan MHP önderi Devlet Bahçeli'ye derece birçok siyasetçi ve adlı sanlı ismin özel dikim gömleklerini hazırlıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve birçok siyasetçinin özel dikim gömlekleri onun elinden çıkıyor
19-12-2021 14:05

40 senedir Ankara'da dikiş işleyen Batak ailesinin manzume geleneğini bitmeme ettiren Mustafa Batak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye denli birçok ehemmiyetli siyasetçiye, bunların birlikte diplomatlık ve kırtasiyecilik camiasına özel gömlekler tasarlıyor. Babası ve büyükbabası Turgut Özal'dan Süleyman Demirel'e denli birçok siyasiye gömlek giydiren Batak, gömleklerin yakalarına siyasetçilerin adını yazmayı da boşlama etmiyor.

Siyasilerin tercihlerinden bahseden Mustafa Batak, siyasilerin sayaç yoğunluğu arasından mağazaları dolaşıp giysi alamayacağından çevre yegâne hiçbir endaze aldığını, bunları 4 bin türlü içinden hazırladığını vurguladı. Renklerin önemine yer veren Batak, “Ankara'da zata mahsus gömlekçi adına 40 senedir bu işi yapıyoruz, ayrıca 40 seneyi geçkindir. Siyasiler bilhassa edinmek kıl payı gömlek giymeyi tercih edenler bizi çok aşkın yeğleme ediyor. Bunun sebebi de mağazaları gezip de gömlek arayışı içine girmektense zat ölçüsünü vererek 4 bin çeşidimizin içinden güpür bayılmak her insana bilhassa baylara çok alımlı geliyor” dedi.

“AK Parti beyaz, MHP siyah, CHP gökçe yeğleme ediyor”

Siyasi partilerin de bir rengi olduğunu, AK Parti'nin beyazı, MHP'nin siyahı, CHP'nin ise maviden yana bulunduğunu dile getiren Batak, “4 bin kıta kumaşla hakkında tarafa seslenme edecek halde yakasıyla, kumaşıyla, ölçüsüyle bireyin gövde diliyle ve insana ne manken gideceğini ön görerek burada insana özel, zata mahsus gömlek tasarlıyoruz. Siyasetçiler çok koyu ve bu koyu gidişatta mağazaları gezip de gömlek yada başka bir giysi kabul etmek istemiyorlar. Başta Cumhurbaşkanımız edinmek kıl payı akabinde Devlet Bahçeli, emektar bakanımız Ziya Selçuk kabilinden çok önde pop maruf şahıslar bizi yeğleme ediyor. AK Parti parafin rengi çok aşkın yeğleme ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi az buçuk şimdi siyahtan yana tercihini kullanıyorken, Cumhuriyet Halk Partisi de maviden yana tercihini kullanıyor. Bu halde partilerin bir rengi var. Nasıl kişilerin gövde dili bulunduğu kabilinden partilerin de bir rengi vardır” diyerek konuştu.

"Devlet Bahçeli'nin tercihi beyazdan yana"

Renklerin de bir dili olduğunu, bu renklerin bir de manası olduğuna yer veren Batak, Cumhurbaşkanı'nın iklim dışına giderken al boyun bağı takmasının bir sebebi olduğunu, Devlet Bahçeli'nin tercihinin her daim beyazdan yana bulunduğunu söyleyerek şu halde konuştu:

“Cumhurbaşkanı iklim dışına gittiği devir al boyun bağı takar. Çünkü hakkında tarafa az buçuk da çelimli gelmek istediği için. Bu sebepten renklerin dilinin olduğuna inanıyorum ve burada siyasetçilere nitelik beğenirken ağırbaşlı manada araştırma görevlisi oluyoruz. O kombinden gömlektir, kravattır, ayakkabıdır, ona akıllıca dizi düğmesidir, mendilidir. Aslında çabucak aksesuarı bayanlar değil rical de kullanır. Şu an saydığım adların bir çok gündeş isimler. Şu anki bakanlar, şu anki yöneticiler, fevk dozaj liderler bizi yeğleme ediyor. Mesela Devlet Bahçeli her daim beyazdan yana tercihini kullanıyor. Bazı fevk dozaj yöneticiler ve siyasilerin tarzları sürekleri değişiyor birileri on paralık değişmiyor.”

Mustafa Batak, 40 şahsiyet ekibi, 4 salon ve bir istihsal merkeziyle birçok futbolcu, oyuncu, hanende ve konuşma dünyasının adlı sanlı isimlerine ve gömlek sever her insana zata mahsus gömlek dikmeye bitmeme ediyor.

Huzeyfe Tarık Yaman - Yunus Özkan

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler