USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hiçbir bariyer tanımadan Türkiye'yi büyütmeye ve güçlendirmeye bitmeme ediyo

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hiçbir bariyer tanımadan Türkiye'yi büyütmeye, Türkiye'yi güçlendirmeye, herhangi bir platformda milletimizin menfaatlerini savunmaya bitmeme ediyoruz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hiçbir bariyer tanımadan Türkiye'yi büyütmeye ve güçlendirmeye bitmeme ediyo
29-01-2022 18:06
Giresun

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gümrük Müdürlüğü Kompleksi Fuaye Alanı'nda planlı partisinin Giresun İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda icra ettiği konuşmada, şehirde zaman 3 bin 500 şahsiyet spor salonunun açıldığını anımsattı.

Toplantının düzenlenmiş bulunduğu salonun ıvır zıvır bulunduğu uyarısında mevcut Erdoğan, "Bu toplantıyı Giresun gençliği ile anne kademesiyle, eş kollarıyla orada yapmamız gerekiyor. Artık AK Parti'yi, bizi hakeza bölgelere sıkıştırmaya kalkmayın. İnşallah bunun rövanşını yaz başlarında bu şişman salonumuzda yapmamız ve işin hakkını vermemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, kuruluşundan itibaren AK Parti Giresun teşkilatlarında fariza alanlara teşekkürname etti.

Dereli ilçesinin, 22 Ağustos 2020'de meydana mevrut baskın felaketinden en ortak tomar dokunca gören kaza bulunduğunu tamlayan Erdoğan, laflarını şöyleki sürdürdü:

"Afet haberini alır almaz devletimizin tamamı kurumlarını harekete geçirerek Giresunlu kardeşlerimizin o zahmetli günlerinde, devletlerine en baş döndürücü gerekseme duyduğu ciddi anlarda hamdolsun sahipsiz, biilaç bırakmadık. İlgili bakanlıklarımızın koyu gayretleri sonucunda Giresunlulara gır verdiğimiz biçimde baskın felaketinin yaralarını çelimsiz müddette sarmayı başardık. Bugün de Dereli ve Doğankent'te yapımı tamamlanan facia konutları, iş bölgeleri ve enfrastrüktür yatırımlarının açılışlarını gerçekleştirdik. Gidenleri esasen arka getiremeyeceğimizi tabii biliyoruz. Kayıplarımızın acısı halen içimizi karartmaya bitmeme ediyor fakat afetzede kardeşlerimizin dertlerine çare olabildiğimiz, acılarını ortak nebze hafifletebildiğimiz düşüncesince de kendimizi mutlu hissediyoruz. Devletimizin gücünü, büyüklüğünü, kerim vasfını hakeza günlerde gösterebildiğimiz düşüncesince mutluyuz, gururluyuz."

Dereli'den sonraları Giresun merkezde de on binlere seslenme ettiklerini, yapımı tamamlanan tesislerin açılışını gerçekleştirdiklerini özetleyen Erdoğan, ehemmiyetli eserlerin Giresun'a kazandırılmasında emeği sabık tamamı kurumları kutlama kartı etti.

"Çevre dair elan ortak tomar hassaslık göstereceğimize inanıyorum"

Bir yandan afetlerin izlerini ortadan kaldırırken başka yandan da benzeri acıların esasen yaşanmaması düşüncesince koyu efor harcadıklarına dikkati çekici Erdoğan, şunları söyledi:

"Devletimizin ilgilendiren kurumları kusursuz ortak eş güdüm ortamında riskli bölgelerin ve riskli yapıların tespiti düşüncesince çalışıyor, katılması müstelzim tedbirler hususunda hem ikazlarını aynı zamanda hazırlıklarını sürdürüyor. Nerede ortak eksik, hata, dava var ise doğrudan oraya karışma ediliyor. Devletimizin yürüttüğü bu mücadelenin değerli olması, halkımızın da sürece cemaat çıkmasına, içtenlikle dayanak vermesine bağlıdır. İklim değişikliğinin evren ile beraberce ülkemizi de etkilediği ortak çağda bundan sonraları bu meseleyi görmezden vürut lüksümüz yoktur. eğer kılıç hava değişikliği ile mücadeleye müstelzim önemi vermezsek baş döndürücü elan ağırbaşlı faturalarla karşılaşmaktan kendimizi kurtaramayız. 'Yarın kıyametin kopacağını bilseniz bile elinizdeki fidanı dikin' buyuran ortak peygamberin ümmeti namına mekân dair elan ortak tomar hassaslık göstereceğimize inanıyorum."

Dertlerinin millet, gayelerinin fonksiyon bulunduğunu vurgulayan Erdoğan, "aşk ile etkin yorulmaz" inancıyla eren millete fonksiyon düşüncesince aralıksız demeden koşturduklarını dile getirdi.

Zorlu şita şartlarına karşın doğrudan gelişigüzel hafta ortak ilin konuğu olduklarını, esbak hafta da Aydın'ı görüşme ettiklerini tamlayan Erdoğan, şunları kaydetti:

"Geçen hafta Arnavutluk'a yaptığımız ziyarette, Laç şehrinde depremde evleri yıkılan Arnavut kardeşlerimize evlerini tasdik ettik. Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic'i, El Salvador Devlet Başkanı Nayip Bukele'yi resmi temaslar gerçekleştirmek kıl payı vatanımızda ağırladık. Bu vesileyle ticaretten savunmaya, turizmden tahsile denli nice bölgede bu ülkelerle iş birliğimizi güçlendirecek katı baş döndürücü geçim imzaladık. Hiçbir bariyer tanımadan Türkiye'yi büyütmeye, Türkiye'yi güçlendirmeye, gelişigüzel platformda milletimizin kendilerini savunmaya bitmeme ediyoruz."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler