USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Cerrah Başkan hayat kurtarıyor

Türkiye'nin mahdut bellek cerrahi uzmanlarından birisi bulunan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, hem reislik hem cerrahlık yapıyor.

Cerrah Başkan hayat kurtarıyor
03-01-2022 09:20

31 Mart 2019 seçimleri öncesinde Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Beyin ve Sinir Cerrahisi adına fariza fail Başkan Süleyman Kılınç, ‘kutsal meslek' adına benimseme edilen doktorluğu bırakamıyor. Adıyaman'da 14 sene süresince Tabipler Odası Başkanlığı fail Dr. Süleyman Kılınç, 20 yılı birlikte hayli süredir Adıyaman'da hekim adına fariza yaptı.

2019 senesinde Belediye Başkanı seçilen Dr. Süleyman Kılınç, ‘Başkanlık' görevinin yanı sıra marazlı ve marazlı yakınlarının talepleri doğrultusunda devir kurnaz ameliyatlara da giriyor. Bir yandan riyaset vazifesini yaparken, öteki yandan ameliyatlara girerek hayat kurtarıyor. Başkan Kılınç'ın ameliyatlara girmesine en baş döndürücü afiyet çalışanı ile marazlı ve marazlı yakınlarını seviniyor.

Başkan Dr. Süleyman Kılınç, marazlı ve marazlı yakınlarının talepleri doğrultusunda devir kurnaz ameliyatlara girdiğini belirterek, “Hem belediyecilik bununla birlikte doktorluk baş döndürücü zor. Ama sonunda çecik iş noktasında kutsaldır. İnsanlara dokunuyorsunuz, onların dertlerine çıkar yol olmaya çalışıyorsunuz. Yaklaşık 20 senedir Adıyaman'da hekim adına fariza yapıyorum. Hasta ve marazlı yakınlarının ameliyata girmem noktasında ağırbaşlı talepleri var. Belediyecilik baş döndürücü koyu birlikte alan, zımnında baş döndürücü birlikte tomar vesile bulamıyorum. Çok bulunmaz de olsa hastalarımızın, marazlı yakınlarımızın taleplerini adına getirmeye çalışıyorum. Onları kırmamaya çalışıyorum. Burada gayemiz çecik hizmetkar olmaktır. Elimizden geldiğince gücümüzün yettiğince iş etmeye çalışıyoruz” dedi.

Beyin Cerrahı Doç. Dr. Şeyho Cem Yücetaş ise Süleyman Kılınç'ın baş döndürücü dobra birlikte operatör olduğuna ilgi çekerek, “Süleyman Başkanın marazlı potansiyeli baş döndürücü fazla. Hem el becerileri bununla birlikte tercümelerinden yararlanıyoruz. Bizlere tamamen asistan oluyor. Onun haricinde gelişigüzel devir arkamızda duruyor. Kliniğimizin gelişim göstermesi açısından bizlere yararları oluyor” niteleyerek konuştu.

Hasta ve marazlı yakınları ise Başkan Kılınç'ın kesiksiz hastaneye gelmiş şekilde hastaları görüşme ettiğini, devir kurnaz ameliyatlara girdiğini dile getirdi.

Ahmet Arslantaş
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler