USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ceren Ece Öksüz, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aralarında geçen diyaloğu anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz hafta sonu Trabzon'da gençlerle müşterek araya geldiği buluşmada “Kesişme: İyi ki varsın Eren” filminin müziği “Heyamo” angın şarkıyı seslendiren Akçaabat Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü ikinci derslik talebesi C

Ceren Ece Öksüz, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aralarında geçen diyaloğu anlattı
03-02-2022 07:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a filmdeki şarkıyı kendisinin seslendirdiğini dediğinde baş döndürücü şaşırdığını şarkıyı elan sonraları aktif okuyarak namına şaşırtı yaptığını özetleyen Öksüz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duygulandığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hakeza birlikte ortamla karşılaşacağını tek kestirim etmediğini tamlayan Öksüz, “Trabzon deneyimsizlik buluşmasında birlikte araya geldik. Başka ortamlarda ihtimal o derece andıran birlikte araya gelemeyebilirim. Trabzon'da yapılması baş döndürücü elleme oldu. Özellikle gençlerin sorularına yanıt alabildiği birlikte ortamı. Bu sebeple ego de, orada mevcut çoluk çocuk de baş döndürücü şanslıyız. Sayın Cumhurbaşkanımıza istifham yönelttim; 'Eren Bülbül'ün anısına meydana getirilen filmi izlediniz mi?' diye. Kendisi de 'İzledim, sen anlaşılan seyrettin' dedi bana. Ben de namına şaşırtı şekilde oradaki yapıtı benim seslendirdiğimi söyledim. O an baş döndürücü şaşırdı. Beklemiyordu, bilmiyordu. Daha sonraları aktif şekilde da yapıtı seslendirdim. Çok duygulandı, ego de baş döndürücü gururlandım baş döndürücü bahtiyar oldum. Tekrardan namına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

O anda kendiliğinden gelişen birlikte durumdu

Normalde şarkıyı başkasının okuyacağını fakat rastgele şeyin kendiliğinden birlikte biçimde geliştiğini özetleyen Öksüz, “Trabzon Akçaabat Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümünde okuyorum. Kendi coğrafyasının ezgilerini yaşatmaya çalışan, onları doğacak kuşaklara aktarmaya çalışan, bu yolda kendini adamaya başlamış birlikte gencim. Müziği ego yapmadım. O anda esasta kendiliğinden gelişen birlikte durumdu. Normalde ötekisi okuyacaktı ego playback yapacaktım. Sette yönetmenimiz benim sesimi dinledi. 'Bana bitmiş İstanbul'daki bozma sen söyleyeceksin' dedi. Daha hâlâ stüdyoya girmedik, o anda aktif biçimde kaydettik. Eren'e duyduğumuz kalbi duygularla o anda söylemiş olduğumuz birlikte anlam ‘Hayemo' başlangıçta biliyorduk baş döndürücü ortaklı birlikte el eseri” sanarak konuştu.

“Cumhurbaşkanımızın paylaşımından sonraları baş döndürücü birlikte tomar kutlama kartı mesajı aldım”

Seslendirdiği şarkıyla ilişik baş döndürücü elleme mesajlar aldığını tamlayan Öksüz, “Çok elleme mesajlar aldım. Özellikle Cumhurbaşkanımızın da içtimai iletişim araçları paylaşımından sonraları baş döndürücü birlikte tomar kutlama kartı mesajı aldım. Destek sağlayan her insana baş döndürücü teşekkürname ediyorum. Özellikle hakeza birlikte beyaz perde filmimizde hakeza birlikte fariza almak, benim düşüncesince alelacayip birlikte gurur. Film alım çalım verici, mesuliyeti şişman birlikte iş. Çünkü yaşanmış mevcud birlikte yiğitlik hikâyesini perdeye aktarma buyurmak hakkıyla çetin birlikte iş. Ortaya çıkan iz baş döndürücü elleme oldu. Emeği geçen her insanın eline sağlık. Zaten yaşanmış birlikte anlatı bulunduğu düşüncesince baş döndürücü diyecek birlikte obje bulamıyorum. Bir yiğitlik hikâyesinin yeniden hakeza birlikte beyaz perde filmiyle anı kalması baş döndürücü elleme oldu” halinde konuştu.

“Eğitimime el müziği branşında sürdürmek istiyorum”

Eğitimine el müziği branşında sürdürmek istediğini tabir fail Öksüz, “Şu an doğrusu bilimsel niteliği bulunan şekilde meslek hayatıma bitmeme ediyorum Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü öğrencisiyim. Bundan sonraları da elleme birlikte üniversitede, inşallah konservatuar eğitimime el müziği branşında sürdürmek istiyorum. Umarım olur, halkımız da benimseme ederse topluma uygun birlikte artist peyda buyurmak istiyorum. Derslerim de iyi. Okul dostlarım olsun, müdürüm, öğretmenlerim, dışardan dostlarım olsun hepsine teşekkürname ediyorum, arayıp sordular kutlama kartı ettiler” sanarak konuştu.

Bekir Koca
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler