USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Çelik: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çıkmaz hayvanları mevzusundaki emri problemi çözecektir

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, çıkmaz hayvanları sorunuyla ilişik partiye de aşırı sayıda ileti geldiğini belirterek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şehremaneti başkanlarına verdiği talimatın problemi şümullü halde çözeceğini söyledi.

Çelik: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çıkmaz hayvanları mevzusundaki emri problemi çözecektir
24-12-2021 12:45
Ankara

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin Kızılcahamam'da gerçekleştirdiği "Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı"na bağlı açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hiçbir değişiklik yapmadan misyon fail gelişigüzel belediyeyi destekliyoruz

Toplantının dakika sonuç haset bulunduğunu tabir fail Çelik, kendisi ile umumi başbuğ yardımcılarından Erkan Kandemir ve Hamza Dağ'ın kıymetlendirme paneliyle toplantının sona ereceğini söyledi.

Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın umumi hitabının arkası sıra katı baş döndürücü şehremaneti başkanıyla kişi illerindeki icraat ve şehremaneti faaliyetleri karşı hususi görüşmeleri bulunduğunu bildirdi. Toplantının kendileri açısından ehemmiyetli bulunduğunu tamlayan Çelik, şehremaneti başkanlarının mesul oldukları illerde hep beraberce uzun boylu yazışma içre olduklarını, memleket kültürü ve kimliğinin oluşması düşüncesince ehemmiyetli işlere imza attıklarını anlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüşmede verdiği mesajlara yer veren Çelik, şu ifadeleri kullandı:

"Son yıllarda ruzname bulunan sokaklardaki aylak köpeklerin saldırısına uğrayan ve hepimize iri sıkıntı sağlayan vakalarla ait şehremaneti başkanlarımıza ortak sistem kurmalarıyla ait emri baş döndürücü önemlidir. Son yıllarda bu iyesiz hayvanların aylak ortak halde gezmesinden meydana gelen türlü saldırılarla çocuklar, savunmasız kimi insanoğlu maatteessüf kimi sıkkın ahval yaşadılar. Hepimizi üzen sonuç aşama biberli kimi hadisat gerçekleşti. Bu nedenle çıkmaz hayvanları düşüncesince barınaklar kurulması, kalan yemeklerden çaça yapılması anlamında şehremaneti başkanlarımıza Sayın Cumhurbaşkanı'mızın verdiği talimatın eksiksiz şehremaneti başkanları düşüncesince dayanıklı oluşum edebilecek, onların bu problemi hem insanımızın bu tip negatif durumlarla karşılaşmamasını sağlayacak hem de o hayvanlara cemaat çıkma halde ortak düzenlemenin ortaya konulması itibarıyla sonuç aşama ehemmiyetli görüyoruz. Partimize de bu mevzuda ortak şeyler yapılması ile ait adına baş döndürücü sayıda ileti geliyordu. Cumhurbaşkanı'mızın konuşmasında tabir etmiş olduğu bu husus, problemi şümullü ortak halde çözecektir. Belediye başkanlarımız bunu çabucak yaşama geçirecektir. Birçok yerde muhtemelen icraat mevcut zaten. Bunun kâffesi şehremaneti başkanları düşüncesince ortak dayanıklı oluşum etmesi bu problemi iri miktarda ortadan kaldıracaktır."

Çelik, ehemmiyetli ruzname maddelerinden ortak ötekinin de ufki mimarlık konusu bulunduğunu belirterek bu mevzunun AK Parti belediyeciliği açısından bundan sonra eğer olmazsa olamaz ortak hasep taşıdığını tabir etti.

İnsanın arazi ve doğayla ilişkisinin ne genişliğinde kalburüstü olduğunun, müstevli zamanında ortak kez hâlâ görüldüğüne ayraç fail Çelik, bu çerçevede hâlâ insani, insanoğlunun doğayla hâlâ baş döndürücü iç içe olmasını sağlayacak uygulamaların başlangıcında ufki mimarlık uygulamasının geldiği kaydetti.

AK Parti'nin "Sıfır Atık" dair taahhütleri olduğunu, bu manada "yeşil devrim"den bahsettiklerini anımsatan Çelik, "Sayın Cumhurbaşkanımız, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açma konuşmasında buna şümullü ortak halde değindi. Avrupa'daki Yeşil Mutabakat'a Türkiye'nin uyumunu sağlayacak çelimli ortak yaklaşım bu. Bu çerçevede bu 'Sıfır Atık' taahhüdümüz ve türlü uygulamalarımız çelimli ortak halde bu yeşil mutabakatın, yeşil devrimin altının yerleştirilerek yaşama geçirileceği ortak husus. Bu kampımızda bu yeşil mutabakata, yeşil devrime ahenk açısından belediyelerimizin icra ettiği ve yapacağı ameliyat şümullü ortak halde değerlendirilmiştir." diye konuştu.

Artık site hakkının, insanoğlu haklarının ortak parçası bulunduğunu vurgulayan Çelik, her insanoğlunun kişi kentine cemaat çıkabilmesi ve kentinin kararlarına katılabilmesinin, hem şehrin demokratik bir araya gelmesi açısından hem de kente ilişkinlik duygularının hâlâ da giderek güçlenmesi itibarıyla ehemmiyetli bulunduğunu belirterek bu mevzuda da şümullü değerlendirmeler yapıldığını tabir etti.

AK Parti belediyelerinin salgında vatandaşlara iktiran etmek düşüncesince baş döndürücü çelimli faaliyetleri, baş döndürücü şümullü yaklaşımları olduğuna yer veren Çelik, müstevli zamanında belediyelerin, devletin faaliyetlerine ulama getirmek itibarıyla sonuç aşama çelimli ortak halde vatandaşın hizmetinde bulunduğunu görme ettiklerini söyledi. Ömer Çelik, şunları kaydetti:

"Belediyelerimiz, dünyanın içerisinden geçmiş olduğu bu sınavın Türkiye'de güzel ortak halde verilmesi düşüncesince sonuç aşama güzel icraat ortaya koydular. Bu çerçevede değerlendirdiğimizde bu toplantının sonuç aşama güzel ortak danışma toplantısı bulunduğunu hem şehremaneti reisi arkadaşlarımızın sorunlarının ele alınması, sorunlarının dinlenmesi, onlara analizör bulunması açısından hem de buradan seçimlere akıllıca giderken hem umumi seçimlerin hem domestik seçimlerin eskiden yapılması, rastgele ortak halde er seçme gündeminin olmaması şeklindeki politikamızı vurgulayarak, altını çizerek eksiksiz bu süreyi, eskiden yapılacak seçimlere genişliğinde bulunan süreyi sonuç aşama dobra değerlendirmelerini tabir ettik. Nitekim belediyelerimiz gelişigüzel an, 24 sayaç vatandaşın hizmetinde hem yurttaş odaklı, insanoğlu odaklı site kimliğini güçlendiren, site hakkına cemaat çıkan, kişilerin demokratik katılımına ehemmiyet sağlayan politikalar ortaya koyarken ayrımsız sürede da AK Parti belediyeleri olarak, Cumhur İttifakı belediyeleri adına seçimlere tedarik itibarıyla da çalışmalarını çelimli ortak halde yürütüyorlar."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler