USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Çelik: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çıkmaz hayvanları mevzusundaki buyruğu problemi çözecek

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, çıkmaz hayvanları sorunuyla ilgilendiren partiye de aşırı sayıda ileti geldiğini belirterek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şehremaneti başkanlarına verdiği talimatın problemi şümullü biçimde çözeceğini söyledi.

Çelik: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çıkmaz hayvanları mevzusundaki buyruğu problemi çözecek
24-12-2021 12:39
Ankara

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin Kızılcahamam'da gerçekleştirdiği "Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı"na bağlı açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hiçbir değişiklik yapmadan fariza fail gelişigüzel belediyeyi destekliyoruz

Toplantının çağ akıbet haset bulunduğunu tabir fail Çelik, kendisi ile umumi reis bey yardımcılarından Erkan Kandemir ve Hamza Dağ'ın kıymetlendirme paneliyle toplantının sona ereceğini söyledi.

Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın umumi hitabının arkası sıra sert aşırı şehremaneti başkanıyla özlük illerindeki icraat ve şehremaneti faaliyetleri kendisince hususi görüşmeleri bulunduğunu bildirdi. Toplantının kendileri açısından ehemmiyetli bulunduğunu tamlayan Çelik, şehremaneti başkanlarının mesul oldukları şehirlerde hep beraberce derinliğine haberleşme ortamında olduklarını, memleket kültürü ve kimliğinin oluşması düşüncesince ehemmiyetli işlere imza attıklarını anlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüşmede verdiği mesajlara yer veren Çelik, şu ifadeleri kullandı:

"Son yıllarda ruzname bulunan sokaklardaki aylak köpeklerin saldırısına uğrayan ve hepimize iri sıkıntı sağlayan vakalarla ilişik şehremaneti başkanlarımıza ortak düzenek kurmalarıyla ilişik buyruğu aşırı önemlidir. Son yıllarda bu iyesiz hayvanların aylak ortak biçimde gezmesinden meydana gelen ayrışık saldırılarla çocuklar, savunmasız bazısı insanoğlu maatteessüf bazısı sıkkın bağlam yaşadılar. Hepimizi üzen akıbet aşama ateş kimi hadiseler gerçekleşti. Bu nedenle çıkmaz hayvanları düşüncesince barınaklar kurulması, küsurat yemeklerden çaça yapılması anlamında şehremaneti başkanlarımıza Sayın Cumhurbaşkanı'mızın verdiği talimatın etraflı şehremaneti başkanları düşüncesince sağlam dokuma edebilecek, onların bu problemi hem insanımızın bu tip aksi durumlarla karşılaşmamasını sağlayacak hem de o hayvanlara cemaat çıkma biçimde ortak düzenlemenin ortaya konulması itibarıyla akıbet aşama ehemmiyetli görüyoruz. Partimize de bu mevzuda ortak şeyler yapılması ile ilişik adına aşırı sayıda ileti geliyordu. Cumhurbaşkanı'mızın konuşmasında tabir etmiş olduğu bu husus, problemi şümullü ortak biçimde çözecektir. Belediye başkanlarımız bunu çabucak yaşama geçirecektir. Birçok yerde mahsus icraat mevcut zaten. Bunun hepsi şehremaneti başkanları düşüncesince ortak sağlam dokuma etmesi bu problemi iri miktarda ortadan kaldıracaktır."

Çelik, ehemmiyetli ruzname maddelerinden ortak ötekinin de ufki mimarlık konusu bulunduğunu belirterek bu mevzunun AK Parti belediyeciliği açısından bundan sonra eğer olmazsa olamaz ortak hasep taşıdığını tabir etti.

İnsanın arazi ve doğayla ilişkisinin ne genişliğinde giranbaha olduğunun, müstevli devrinde ortak kez henüz görüldüğüne ayraç fail Çelik, bu çerçevede henüz insani, insanoğlunun doğayla henüz aşırı iç içe olmasını sağlayacak uygulamaların başlangıcında ufki mimarlık uygulamasının geldiği kaydetti.

AK Parti'nin "Sıfır Atık" dair taahhütleri olduğunu, bu açıdan "yeşil devrim"den bahsettiklerini anımsatan Çelik, "Sayın Cumhurbaşkanımız, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açma konuşmasında buna şümullü ortak biçimde değindi. Avrupa'daki Yeşil Mutabakat'a Türkiye'nin uyumunu sağlayacak çelimli ortak yaklaşım bu. Bu çerçevede bu 'Sıfır Atık' taahhüdümüz ve ayrışık uygulamalarımız çelimli ortak biçimde bu yeşil mutabakatın, yeşil devrimin altının yerleştirilerek yaşama geçirileceği ortak husus. Bu kampımızda bu yeşil mutabakata, yeşil devrime uzlaşma açısından belediyelerimizin icra ettiği ve yapacağı ameliyat şümullü ortak biçimde değerlendirilmiştir." diye konuştu.

Artık site hakkının, insanoğlu haklarının ortak parçası bulunduğunu vurgulayan Çelik, her insanoğlunun özlük kentine cemaat çıkabilmesi ve kentinin kararlarına katılabilmesinin, hem şehrin demokratik bir araya gelmesi açısından hem de kente ilişkinlik duygularının henüz da giderek güçlenmesi itibarıyla ehemmiyetli bulunduğunu belirterek bu mevzuda da şümullü değerlendirmeler yapıldığını tabir etti.

AK Parti belediyelerinin salgında vatandaşlara erişmek düşüncesince aşırı çelimli faaliyetleri, aşırı şümullü yaklaşımları olduğuna yer veren Çelik, müstevli devrinde belediyelerin, devletin faaliyetlerine ulama bildirmek itibarıyla akıbet aşama çelimli ortak biçimde vatandaşın hizmetinde bulunduğunu görme ettiklerini söyledi. Ömer Çelik, şunları kaydetti:

"Belediyelerimiz, dünyanın içerisinden geçmiş olduğu bu sınavın Türkiye'de güzel ortak biçimde verilmesi düşüncesince akıbet aşama güzel icraat ortaya koydular. Bu çerçevede değerlendirdiğimizde bu toplantının akıbet aşama güzel ortak danışma toplantısı bulunduğunu hem şehremaneti reisi arkadaşlarımızın sorunlarının ele alınması, sorunlarının dinlenmesi, onlara analizör bulunması açısından hem de buradan seçimlere akıllıca giderken hem umumi seçimlerin hem yerli seçimlerin ortak zamanlar yapılması, rastgele ortak biçimde er intihap gündeminin olmaması şeklindeki politikamızı vurgulayarak, altını çizerek etraflı bu süreyi, ortak zamanlar yapılacak seçimlere genişliğinde bulunan süreyi akıbet aşama dobra değerlendirmelerini tabir ettik. Nitekim belediyelerimiz gelişigüzel an, 24 vakit vatandaşın hizmetinde hem yurttaş odaklı, insanoğlu odaklı site kimliğini güçlendiren, site hakkına cemaat çıkan, kişilerin demokratik katılımına ehemmiyet sağlayan politikalar ortaya koyarken bire ortak sürede da AK Parti belediyeleri olarak, Cumhur İttifakı belediyeleri adına seçimlere tedarik itibarıyla da çalışmalarını çelimli ortak biçimde yürütüyorlar."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler