USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

BSH SOKAK Gönüllüleri sosyal sorumluluk çalışmalarına devam ediyor

BSH Türkiye, personellerinin zatî kabiliyetlerini geliştirmelerine ve bahtiyar olacakları birlikte yassı oluşturmalarına olanak özgülemek düşüncesince düzenlemiş olduğu SOKAK etkinlikleriyle bireylerin esenliğine ve topluma ekonomik, kültürel ve çevresel katkılar sağlamayı ama?

BSH SOKAK Gönüllüleri sosyal sorumluluk çalışmalarına devam ediyor
18-11-2021 12:37

Türkiye'de Bosch, Siemens, Gaggenau ve Profilo markalarıyla istihsal karşılayıcı ve geleceği şekillendiren teknolojilere imza atan BSH Türkiye, personellerinin şahsi kabiliyetlerini geliştirmelerine ve bahtiyar olacakları ortak düzlem oluşturmalarına olanak özgülemek düşüncesince düzenlemiş bulunduğu SOKAK (Sosyal ve Kültürel Aktivite Kulüpleri) etkinlikleriyle bire ortak sürede sosyal sorumluluk emek harcamaları gerçekleştiriyor.

BSH Türkiye içerisinde ve ağız ağıza hasbilik esasıyla çalışanların katılımıyla müesses ortak kodifikasyon bulunan BSH SOKAK Gönüllüleri, gerekseme sahibi karye okullarına ‘Dilek Ağacı' ismi maruz projeyle giyim, meslek kırtasiye ve işaret vb. yardımlarda bulunuyor, sokakta canlı pisik ve kapik kabilinden hayvanların beslenmeleri ve tedavileri düşüncesince çaça kaydetme etkinlikleri gerçekleştiriyor, yer mertlik günlerine katılma sağlayarak, yer gönüllüleri şekilde dayanak veriyor ve kıyamet durumlarında BSH Türkiye personellerinin şahsi şekilde yapacakları gıda, çul ve benzeşim yardımların organizasyonunu yapıyor.

Gönüllüler, temaşa ve beyaz perde kabilinden sanat içerikli faaliyetlerde de bulunuyor. BSH Türkiye personellerinden oluşan BSH SOKAK Çerkezköy Tiyatro Kulübü'nün bugüne denli sergilemiş bulunduğu dört oyun, pandemi zımnında BSH Türkiye çalışanlarına müteveccih ortak çizgi bulunan Bosch Tube üstünden online şekilde yayınlanıyor. Sinema dair da çalışmalarını sürdüren Gönüllüler, art transformasyon kültürüne isteklendirme fail ‘Kamu Sutopu' anlı şanlı filmleriyle BSH Türkiye çalışanlarına sevinçli anlamış olur yaşatıyor.

Sosyal derneklerle meydana getirilen teşrikimesai kapsamında; SOKAK TALK ismi maruz etkinliklerle Rehber Köpekler Derneği, Yüzümle Mutluyum Derneği, KAÇUV, Otistik Çocuklar Eğitim Derneği, Eğitim Gönüllüleri Derneği vb. cemiyet yöneticilerini şirkette ağırlayan, faaliyetleri karşı bilgelik alarak çalışanlar ortada farkındalık gerçekleştiren ve ortaklık içerisinden gönüllüler bulma yahut adanmış kanalıyla dirimlik sağlamaları düşüncesince düzlem sunan Gönüllüler, pandemi sonra da bu çalışmalarına devam etmeyi planlıyor.

Yardım etkinliklerinin beraberinde sosyal farkındalık peydahlamak neredeyse meydana getirilen emek harcamaları da destekleyen Gönüllüler, toptan hava değişikliği ve yer problemlerine nazarıitibar tefriş etmek hesabına Türkiye'nin en erdemli dağı bulunan Ağrı Dağı'na tırmanmak kabilinden muhtelif çalışmalarda bulunuyor.

Konu karşı açıklamalarda mevcut BSH Gelişen Pazarlar Bölgesi Kurumsal İletişim Direktörü Burçin Girit, “BSH, bu günlerde ortak ortaklık düşüncesince mutlak yarar elde etmenin yegâne başına muteber ortak gaye olamayacağına, insanoğlu ve seyyare üstünde kalımlı ortak ağırlık bırakmanın da sac ayağının öbür parçalarını oluşturduğuna mümin ortak şirket. Bu sebeple günce faaliyetlerimizin, bireylerin esenliğine ve süresince bulunduğumuz çevreye ekonomik, toplumsal, kültürel ve çevresel katkılar sağlamasını amaçlıyoruz. Bu yöndeki kurumsal çalışmalarımızın beraberinde şirketimiz içerisinde güzel organizasyonlarımız da var. Çalışanlarımızın katılımıyla gelişen BSH SOKAK Gönüllüleri emek harcamaları ise bu organizasyonların başlangıcında geliyor. Gönüllülere katılma ve destek, hasbilik esasına dayandığı ve iane fail şahıslar çoğu kez isimlerinin duyurulmasını istemediği düşüncesince çalışmalarımızı ‘gizli' şekilde yürütüyoruz. Bu gidiş banko İnsan Kaynakları süreçlerine yansıtılmıyor. Yani BSH Türkiye personellerinin bu çalışmalarda yükseltme kabul etmek düşüncesince fahri olma yahut iane ika kabilinden ortak gayreti ve gayesi yok. Tamamen bozulmamış ve içten gelmiş şekilde meydana getirilen ortak teavün organizasyonunu yönetiyoruz. Gönüller şekilde Türkiye'nin ciharıyek yanından nice canlının yaşamına dokunuyoruz ve yaptığımız çalışmalarla alım çalım duyuyoruz'' dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler