USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Borsa İstanbul'da gong Hedef Holding düşüncesince çaldı

Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Ergun "Hedefine sakıncasız adımlarla giden Hedef Holding’in çağ borsamızda iş görmeye başlaması, kapital piyasalarına senelerdir verdiği bu hizmetin ve girişimcilik alanındaki başarılarının sonucudur." dedi.

Borsa İstanbul'da gong Hedef Holding düşüncesince çaldı
22-10-2021 13:24
İstanbul

Finans, teknoloji, afiyet kabil nice bölgede yatırımları mevcut Türkiye’nin önde mevrut envestisman grubu Hedef Holding'in halka arz süreci tamamlandı. Hedef Holding hisseleri, Borsa İstanbul'da planlı gong töreni ile Ana Pazar’da muamele görmeye başladı.

Hedef Holding, İnfo Yatırım liderliğinde 23 ara bulucu kurumdan oluşan şirketler birliği çeşidinden 14-15 Ekim'de 1,96 TL fiyattan halka arz edilen Hedef Holding hisseleri düşüncesince 6 kıvrım arzu toplandı.

Halka arzda kestirmece 122 bin yatırımcı 358 milyon nüsha arzu iletirken, arz büyüklüğü 117,6 milyon TL oldu. Borsa İstanbul’da zaman planlı gong töreniyle birlikte, Hedef Holding sermayesinin yüzdelik 20’sini özümleme fail hisseler "#HEDEF" koduyla muamele görmeye başladı.

Hedef Holding hisselerinin geçmiş muamele haset düşüncesince planlı gong töreninde mütekellim Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Korkmaz Ergun, “Hedef Grubu, borsamızda muamele gören adım sermayesi şirketiyle, gene borsamızda muamele gören ve bire müşterek sürede üyemiz bulunan ara bulucu kurumuyla, başkaca portföy yönetimi şirketiyle, takım yerine borsamızın en ehemmiyetli paydaşı ergin ve senelerdir kapital piyasamızda verdiği hizmetlerle büyümüştür. Hedefine sakıncasız adımlarla giden Hedef Holding’in zaman borsamızda muamele görmeye başlaması, kapital piyasalarına senelerdir verdiği bu hizmetin ve girişimcilik alanındaki başarılarının sonucudur.” diyerek konuştu.

Türkiye'nin büyümesinde acemi girişimlerin ve girişimcilerin öneminin gitgide arttığını, Borsa İstanbul’un da bu alandaki şirketleri yatırımcılarla buluşturarak büyümenin finansmanını desteklediğini vurgulayan Ergun, “Bu nedenle, girişimcilere dayanak noktası sağlayıcı Hedef Holding’in zaman yatırımcılarla buluşarak aramıza alınması bizleri baş döndürücü bahtiyar ediyor. Yüksek taleple 122 bin yatırımcıya gerçekleştirdiği kalburüstü halka arzdan çevre Hedef Holding’in ve ara bulucu kurumun kıymettar yöneticilerini kutlama ediyorum. Hedef Holding'e evine latifçe geldin diyorum, kapital piyasalarına hayır olmasını diliyorum.” biçiminde konuştu.

"Hedef Holding akıllıcasına sürede akıllıcasına şirketlere envestisman yaparak büyüyor"

Hedef Yönetim Kurulu Başkanı Namık Kemal Gökalp ise kûhi el altında borsada muamele gören dört şirketleri bulunduğunu hatırlatarak, yapı şirketleri bulunan Hedef Holding’in halka arzına derin halde nazarıitibar yayınlayan kâffesi yatırımcılara teşekkürlerini iletti.

Bugün beşinci firmanın de borsada muamele görmesi ile baş başa baş döndürücü iri müşterek eş olduklarını tabir fail Gökalp, şunları kaydetti:

"Burada bulunmaktan coşku ve devlet duyuyorum. Köklü müşterek geçmişe ve tecrübeye ehil bulunan Hedef Holding akıllıcasına sürede akıllıcasına şirketlere envestisman yaparak büyüyor. Finans ve uygulayım bilimi rüçhan nice bölgede yatırımlarımıza çabucak bitmeme ederek, geleceğini baş döndürücü bembeyaz gördüğümüz kuruluşların büyümelerine şehadet kılmak ve başarılarına eş iktisap kılmak müşterek adet müşterek duygu. Yeni girişimler ve efkâr paylaştıkça büyür, değerlenir. Biz bunu 'Yeni Nesil Holding' gösterimi yerine tanımlıyoruz. Elde ettiğimiz kalburüstü sonuçlar, doğacak yatırımlarımız düşüncesince iri sabah yeli veriyor.

Halka arzla özsermayemizi henüz da güçlendirerek, Hedef Holding yerine acemi yatırımlar düşüncesince henüz çelimli adımlar atacağız. Bu yolda bizlere mahsus itimatı henüz da ileriye taşıyacağız. Başarılı halka arz sürecinde emeği sabık herkese, özellikle Hedef Holding çalışanlarıma, İnfo Yatırım ve şirketler birliği üyeleri ile Sermaye Piyasası Kurulu, Borsa İstanbul, Merkezi Kayıt Kuruluşu, Takasbank’ın kâffesi idareci ve çalışanlarına teşekkürname ediyorum.”

Gökalp, Hedef Holding'in halka arzına beklentilerinin üstünde mevrut arzu düşüncesince bahtiyar olduklarını vurgulayarak, "İştiraklerimizden dü tanesinin halka arzı gündemimizde. İdeal Data'nın halka arzını bu yılın 12 maaş bilançolarıyla önümüzdeki yıl april ayında tamamlamayı değerlendiriyoruz. Ardından da Icrypex yatırımımızın da halka arzını gündeme getireceğiz. Grup şirketlerimizden İnfo Yatırım tarafında 7 adet halka arz dosyamız var, bu yıl muhtemeldir ki 3 tanesinin henüz halka arzını tamamlamış oluruz." diyerek konuştu.

Halka arzda derin müşterek candan karşılaştık"

İnfo Yatırım Üst Yöneticisi (CEO) Ender Şahin de bu yıl, başarıyla tamamladıkları üçüncü halka arzlarının gong töreni düşüncesince müşterek araya geldiklerini aktararak, Türkiye’nin önde mevrut envestisman gruplarından ve grubun yapı firması bulunan Hedef Holding’in halka arz sürecine vasıtalık ettikleri düşüncesince çalımlı olduklarını söyledi.

Halka arzda derin müşterek candan karşılaştıklarını özetleyen Şahin, "2021 senesinde gerçekleştirdiğimiz 3 halka arz ile mecmu 680 milyon TL pınar yarattık. Yıl sonuna denli tamamlamayı planladığımız halka arzlar ile bu tutarın 1 bilyon TL’yi aşmasını hedefliyoruz. Halka arz sürecinde bizlere nazarıitibar yayınlayan giranbaha yatırımcılarımıza, giranbaha kurumlarımız Sermaye Piyasası Kurulu, Borsa İstanbul, Merkezi Kayıt Kuruluşu, Takasbank ve kâffesi çalışanlarına katkıları düşüncesince baş döndürücü teşekkürname ediyoruz." diyerek konuştu.

Şahin, 6 maaş müşterek sürecin böylece Hedef Holding'in halka arzını gerçekleştirdiklerini belirterek, Hedef Holding'in sabık yıl çalışkan büyüklüğünü 4 katına çıkardığını, doğacak devirde de devim bilimi halde ivmelenecek müşterek holding bulunduğunu dile getirdi.

Sadece dünya içi değil, dünya dışından da Hedef Holding düşüncesince derin arzu geldiğini özetleyen Şahin, 9 ecnebi görüntü ve yatırımcının halka arza katıldığını bildirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler