USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Borsa İstanbul'da gong Bulls GSYO ve RePG Enerji düşüncesince çaldı

Borsa İstanbul hususi Pazar'daki 15. envestisman Bulls Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı (GSYO) çeşidinden gerçekleştirildi.

Borsa İstanbul'da gong Bulls GSYO ve RePG Enerji düşüncesince çaldı
14-06-2022 11:04
İstanbul

Borsa İstanbul açıklamasına göre, Bulls GSYO, yenilenebilir erke dalında elan evvela hiçbir yıpranmamış olan, ortamdaki (hava, su, gaz, yağ) rutubet ve ısı değişiminden (gizli ve atılan ısıdan) yüzdelik 100 evcil ve patentli teknolojisi ile erke ve su üreten RePG Enerji'ye envestisman yaptı.

Gizli ısı ve atık-ısı kaynağını yenilenebilir erke deposu kabil kullanan patentli erke teknolojilerini havi yüzdelik 100 acemi soy sop "yenilenebilir erke jeneratörü" RePG Enerji'nin 13 Haziran'daki gong törenine Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Korkmaz Ergun, Bulls GSYO AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Sarıhan, Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Kuruçayırlı, Genel Müdürü Ersoy Çoban, müşareket ortağı Kemal Akkaya, RePG Enerji Sistemleri San. ve Tic. AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Karayağız, RePG Enerji Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Kurucu Genel Müdürü Hasan Ayartürk katıldı.

Açıklamada görüşlerine toprak sunulan Bulls GSYO AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Sarıhan, 14 Temmuz 2021'de kurulan Bulls GSYO'nun amacının erdemli çoğalma potansiyeli taşıyan, yenilikçi müşterek ayn açısına sahip, vizyoner girişimcilerin planlarına dayanaklık etmek hasretmek bulunduğunu belirtti.

Bu amaçla kurumsal müşterek bina kurduklarını aktaran Sarıhan, idare kurulunda Commercial Bank Of Qatar'da idarecilik yapmış, Alfardan Group zarfında Stratejik İlişkiler Müdürü ve Alfardan Türkiye Direktörü bulunan Atilla Kuruçayırlı, Merkezi Kayıt Kuruluşu'nda idareci adına fariza yapmış Hüseyin Kaya, ferişte yatırımcılık dair levent boylu seneler tecrübesi bulunan Aydın Öztunalı kabil dalında tecrübeli adlara toprak verdiklerini bildirdi.

"Yeni soy sop yenilenebilir erke sektöründeki şirketlere envestisman gerçekleştirmek önceliğimiz"

Sarıhan, bu çelimli idare ekibine kapital piyasaları ve teşebbüs sermayesi yatırımları dair 25 salname müşterek tecrübeye cemaat Kemal Akkaya ve insanoğlu kaynakları, gurur stratejileri dair bilirkişi bulunan Neslihan Mumcu'yu eş adına kattıklarını aktardı.

Kemal Akkaya'nın tecrübesinin kuruluşa iri bedel kattığını tamlayan Sarıhan, acemi ortaklarla bu arada Bulls GSYO'nun, teşebbüs sermayesi yatırımları alanındaki hedeflerini elan ileriye taşıyacağını vurguladı.

Sarıhan, çoğalma etabındaki er etap şirketlere, cemaat oldukları kurumsal bilgelik ve tecrübeler ile finansman, idare ve konfigürasyon desteği sunarak Türkiye ekonomisine ulama sağlayacak değerler durumuna gelmelerinin hedeflendiğini aktararak, şunları kaydetti:

"Ülkemizin en ehemmiyetli dış alım kalemi enerji. Enerji alanının devletlerin kalkınma politikaları zarfında dirimsel ehemmiyet haiz mühim müşterek düzlük bulunduğunu biliyoruz. Bulls GSYO adına sürdürülebilirlik, envestisman politikalarımızda en ehemmiyetli hususlardan biri. Geleceğin yeşil erke ekseninde şekillendiğinin de bilincindeyiz. Sürdürülebilir müşterek evren düşüncesince acemi soy sop yenilenebilir erke sektöründeki şirketlere envestisman gerçekleştirmek önceliğimiz. Ülkemiz ekonomisinin gelişmesinde yenilenebilir erke yatırımlarının gayret kazanması gerekiyor. Bu doğrultuda yenilenebilir erke kaynakları ve atılan ısı kaynakları ile güçlü, daim ve akıcı erke üreten RePG Enerji'yi envestisman portföyümüze engelleme ettiğimiz düşüncesince mutluyuz. Yeni soy sop erke teknolojilerine ve inovatif girişimlere envestisman gerçekleştirmek neredeyse fırsatları yakından izlem ediyoruz. Yeni soy sop yenilenebilir erke sektöründe çalışkanlık yayınlayan şirketlere envestisman hazırlamaya bitmeme edeceğiz."

"Kolay hareketli cazibe istihsal aleti olma hususi durumunu taşıyor"

RePG Enerji Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Kurucu Genel Müdürü Hasan Ayartürk de RePG Enerji'yi ortamdaki (havadaki görece nem, su, gaz, yağ) rutubet ve ısının çağ içerisindeki değişiminden erke (elektrik, ısıtma, soğutma) ve su üretebilen acemi soy sop yenilenebilir erke teknolojisi adına tanımladığını belirtti.

Doğadan ilham alınarak duyurulmayan ve atılan ısıdan yüzdelik 100 yenilenebilir erke ürettiklerini ve karbon emisyonu yapmadıklarını aktaran Ayartürk, konutlarda ve otellerde doğrudan, gizli-ısı ve gün-ısı sistemine yada merkezi cümle ile ısıtılan suya ilişkin adına sanayide üretimevi bacaları, fırınlardaki atılan ısılar, 60-99 denli arası jeotermal kaynaklar, kompresörler ve araçlardaki soğutma sisteminden faydalanarak cazibe enerjisi üretebildiklerini kaydetti.

Ayartürk, RePG'nin akıbet 4 sene zarfında TRAngels ferişte envestisman firması önderliğinde 40 milyon TL üstünde er etap uygulayım bilimi yatırımı aldığını belirterek, şu değerlendirmede bulundu:

"Bulls GSYO'dan aldığımız bu acemi envestisman ile yeşil erke dönüşümünde lehçe ve toptan aktör olmayı planlıyor, ayrımsız sürede ferdî erke üretici/tüketici pazarında reis olmayı hedefliyoruz. Atık ısısı erdemli bulunan jeotermal alanlarda ve çekirdeksel santraller ilkin edinmek neredeyse nice ayrımlı bölgede ak pak erke dönüşümünde anahtar müşterek gösteriş oynayacağız. RePG teknolojisi arsıulusal tescillenmiş nice patente sahip. RePG erke ve su jeneratörlerine meydana getirilen yatırımlar menfaatlerini 2-4 sene zarfında ödeyebiliyor.

Fotovoltaik panellere ve yel türbinlerine layıkıyla aşırı elan az toprak şamil RePG ürünleri, parçalı ve hareketli olmaları sebebi ile başka yenilenebilir erke kaynaklarına layıkıyla elan aşırı elastikiyet ve elan az geçmiş envestisman maliyeti sunuyor. RePG, az sıcaklıktaki atılan ısı kaynaklarından ve havadaki duyurulmayan ısıdan cazibe üreten arsıulusal patentli makinaları ile dünyada elan evvela yıpranmamış erke kaynaklarından faydalanılmasını sağlıyor. Ev, otomobil, iş yeri, endüstri alanları, taşıt ve data merkezlerinde kullanılacak bulunan bulunan RePG ürünleri, dünyanın yegâne havadan hareketli cazibe istihsal aleti olma hususi durumunu taşıyor."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3355+13
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Sivasspor3448-4
8Çaykur Rizespor3348-6
9Antalyaspor33450
10Alanyaspor3345-3
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3439-7
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler