USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Borsa İstanbul'da gong, Anatolia Geneworks ve Gelecek Varlık Yönetimi düşüncesince çaldı

Borsa İstanbul'da Anatolia Tanı ve Biyoteknoloji Ürünleri Ar-Ge Sanayi ve Ticaret AŞ ile Gelecek Varlık Yönetimi AŞ düşüncesince gong töreni gerçekleştirildi.

Borsa İstanbul'da gong, Anatolia Geneworks ve Gelecek Varlık Yönetimi düşüncesince çaldı
21-10-2021 13:45
İstanbul

Borsa İstanbul açıklamasına göre, törende Borsa İstanbul Genel Müdürü Korkmaz Ergun, Anatolia Tanı ve Biyoteknoloji Ürünleri Ar-Ge Sanayi ve Ticaret AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Alper Akyüz, Anatolia Tanı ve Biyoteknoloji Ürünleri Ar-Ge Sanayi ve Ticaret AŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ar-Ge Merkezi Direktörü Dr. Elif Akyüz, Fiba Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin ve Gelecek Varlık Genel Müdürü Sezin Ünlüdoğan gongu baş başa çaldı.

Açıklamada görüşlerine toprak sunulan Borsa İstanbul Genel Müdürü Korkmaz Ergun, bugünün baş döndürücü hususi müşterek devir bulunduğunu ve bunun dü sebebi bulunduğunu aktararak, "Bugün itibarıyla, bu sene gerçekleşen bölüt arzlarla Borsamızda muamelat görmeye süregelen ortaklık sayımız 40'a ulaştı. 40 sayısı, geleneklerimizde bereketi, çoğalmayı, olgunlaşmayı sembolize eder." ifadelerini kullandı.

"Bu sene bölüt arzlar açısından, maşallah artağan müşterek sene geçiriyoruz" değerlendirmesinde mevcut Ergun, şunları kaydetti:

"Bu durum, kapital piyasalarımızın ve Borsamızın durmuş oturmuşluk seviyesini de gösteriyor. Bu sebeple bu sene gerçekleşen bölüt arzlarda emeği sabık her insana teşekkürname ediyorum ve 40 BİST kez maşallah diyorum. Bugünü hususi kılan ikinci yönü ise Borsa tarihinde önce el dü firmanın gong törenini ayrımsız anda baş başa yapıyor olmamızdır. Büyük müşterek cansiparane ve baş döndürücü altın vizyoner müşterek açılım ile baş başa müşterek gong töreni yaparak bu sinerjiyi yansıtan müşterek yassı oluşturdukları düşüncesince rastgele dü şirketimizin zikıymet yöneticilerine baş döndürücü teşekkürname ediyorum.

Borsamıza kote şirketlerle ve Borsamız üyesi uzlaştırıcı kurumlarla el ele vererek oluşturduğumuz sinerji, ayrımsız gemide bulunan bizleri hâlâ çelimli bir duruma getiriyor. Bu birlikteliğimizin müşterek sembolü olarak, Borsamıza levent boylu senelerdir ortaklık kazandıran dü uzlaştırıcı kurumumuzu, rastgele dü şampiyonumuzu, Ak Yatırımı ve Garanti Yatırım'ı kutlama kartı ediyorum, başarılarının devamını temenni ediyorum ve 'birlikte hâlâ güçlüyüz' diyorum."

"Anatolia’yı doğacak yüzyıllara taşıyacak müşterek kurumsal tekâmül periyodunu başlatmış oluyoruz"

Anatolia Geneworks Yönetim Kurulu Başkanı Alper Akyüz de bölüt arzın, Anatolia'nın başarılarla mahmul tarihindeki en ehemmiyetli dönüm noktalarından bir tanesi bulunduğunu aktararak, "Yıllar süresince etraflı enerjimizi Ar-Ge'ye harcayarak, hayattaki eylem ve değişiklikleri izlem ederek faziletli performanslı, yenilikçi, enli müşterek mahsul portföyü ortaya çıkarttık ve Anatolia Geneworks'ü Türkiye'yle bu arada dünyanın esen baş döndürücü ülkesinde uygulanan müşterek bellik durumuna getirdik. Kurulduğumuzdan buyana daim levent boylu vadeli projeler yaparak akım ettik ve alanımızdaki dev kuruluşların büyüklüklerini, yüzyıldan emektar tarihlerini, bölüt bariz yapılarından meydana gelen katı kurumsal kimliklerini Anatolia düşüncesince de müşterek devir ulaşılacak hedefler yerine belirledik. Bugün Borsa İstanbul’da muamelat görmeye başlayarak Anatolia’yı doğacak yüzyıllara taşıyacak müşterek kurumsal tekâmül periyodunu de başlatmış oluyoruz ve bizim düşüncesince işin en coşku donör tarafı da bu." ifadelerini kullandı.

Özellikle mekatronik ve yazılım sahalarında yaratacakları yeniliklerle evren genelinde öne çıkmayı planladıklarını tamlayan Akyüz, şu değerlendirmede bulundu:

"Türkiye'de moleküler teşhis piyasasının öncülerinden yerine evren genelinde bildirme gören mahsul gamımızı hâlâ da genişletmek, alışveriş payımızı artırarak önümüzdeki 20 yılda hayattaki en şişman 10 diyagnostik firmasından bir tanesi iktisap etmek en şişman hedefimiz. Bu başarıyı tespit etmek hem ülkemize bununla beraberinde yatırımcılarımıza en şişman borcumuzdur. Bugüne ulaşmamızdaki katkıları düşüncesince zikıymet emek vermek arkadaşlarımıza ve paydaşlarımıza değişik teşekkürname ediyorum ve Anatolia Tanı ve Biyoteknoloji AŞ'nin bölüt arzının şimdiden diyar ekonomimize ve yatırımcılarımıza yararlı olmasını diliyorum."

Anatolia Geneworks Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ar-Ge Merkezi Direktörü Dr. Elif Akyüz ise "Kurup büyütmekte olduğumuz, ismini, bellik ve manken isimlerini daim Anadolu'dan, Anadolu'nun türlü yörelerinden meydan firmamız, ülkemizin ismini ve ülkemizin baş döndürücü çalışkan, yaratıcı gençlerinin başarılarını kâffesi dünyaya duyurmaya bitmeme edecek. Akla, bilime, kaliteye inancımızla kâffesi evren sağlığına katkıda mevcut iktisap etmek düşüncesince 'üretken insanoğlu mutludur' mottomuzla, azimle emek vermeyi sürdürerek gine en iyiyi hedeflemeye bitmeme edeceğiz. Bugün hem bahtiyar olduğumuz bununla beraberinde alım çalım duyduğumuz müşterek gün. Ekibimize, burada bulunan, bizi izleyen her insana ve bizlere dayanak bulunan her insana ve halkımıza baş döndürücü teşekkürname ediyorum." ifadelerini kullandı.

"Gelecek Varlık'ın en beğenilir kurumlardan bir tanesi olacağına inanıyorum"

Fiba Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin de kestirmece 15 sene aradan sonraları Gelecek Varlık'la Borsa İstanbul'a dönmekten coşku ve devlet duyduklarını aktardı.

Özyeğin, "Grubumuzun menfez bebeği şirketlerinden Gelecek Varlık’ın yatırımcılardan şişman nazarıitibar ve hoşlanma görmesinin hem alım çalım bununla beraberinde sorumluluğunu taşıyoruz." ifadelerini kullandı.

Fiba Grubu'nun, kapital piyasalarındaki deneyimi ve Gelecek Varlık'ın çelimli nakdî yapısıyla yatırımcıların beklentilerini ödeyeceğini aktaran Özyeğin, şunları kaydetti:

"Şirketimizin Borsa İstanbul'a girerken gösterdiği başarıyı daima buyurmak amacıyla bölüt bildirme büyüklüğünün yarısına denktaş gelen, kestirmece 180 milyon TL'yi eder istikrarı fonu yerine ayırdık. Sektöründe şef konumda mevcut ve kalburüstü müşterek bölüt bildirme ile dalında müşterek umde hâlâ imza atan Gelecek Varlık'ın yatırımcılarıyla baş başa kalan finansman enerjisini en dobra halde değerlendireceğinden eminim. Büyüme ivmesinin önümüzdeki çağda gayret kazanarak artacağına inandığım yabancılar malı yönetimi sektörünün, güçlenen kapital yapısıyla esas potansiyeline ulaşacağına, Gelecek Varlık'ın da Borsa İstanbul'un çelimli ekosistemi süresince en beğenilir kurumlardan bir tanesi olacağına inanıyorum."

"Sektörümüzün gelişme potansiyelini en dişi halde kullanacağız"

Gelecek Varlık Genel Müdürü Sezin Ünlüdoğan ise yatırımcılardan mevrut kestirmece 2 bilyon TL değerindeki alakanın çıkarlarını baş döndürücü bahtiyar ettiğini ve bu faziletli talebi istikbal etmek kıl payı kestirmece 60 milyon TL derece hâlâ ek adanmış gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Ünlüdoğan, şu değerlendirmede bulundu:

"Borsa İstanbul'da, yatırımcıların güvenlik duyduğu müşterek firmalar topluluğunu, doğrusu Fiba Grubu'nu anabolizma etmenin yanında, ülkemizin nakdî sisteminin mıhlı müşterek halde varlığını sürdürebilmesine şişman ulama sunan müşterek sahası anabolizma edeceğiz. Ekonomideki saf daralmaları bırakmak kıl payı saygınlık genişlemelerinin yaşandığı intikal dönemlerinin peşi sıra mal sektöründe yaşanmış bulunan toparlanma süreçleri, yabancılar malı idare şirketleri düşüncesince şişman fırsatlar sunuyor. Sektörümüzün önündeki gelişme potansiyelini, artık da en dişi halde kullanacağız. BDDK'ya ilişkin müşterek alım yerine bugüne derece inceden inceye mensur ettiğimiz transparan idare yapımızı da Borsa İstanbul'da mevcut olmanın sorumluluğuyla çelimli halde bitmeme ettireceğiz. Gelecek Varlık'ın bölüt bildirme sürecine ulama sağlayıcı her insana teşekkürlerimizi sunarız."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler