USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

'Best Of Gaziantep Awards' ödülleri sahiplerini buldu

Gaziantep'te ‘kadına şiddette hayır' temasıyla planlı “Best Of Gaziantep Awards" ödülleri sahiplerini buldu.

'Best Of Gaziantep Awards' ödülleri sahiplerini buldu
24-01-2022 13:19

Organizatörlüğünü Sunucu hasret Demir'in meydana getirdiği gecenin yapımcılığını üstüne sektör Mola Saati Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Melek Budak, Ali Yollarda programı ile tanıdık ve Haber Muhabiri Ali Göksular'ın üstlendiği kodifikasyon Gaziantep önce defa düzenlendi. The Green Park Hotel ev sahipliğinde meydana getirilen senenin enlerinin tespit edildiği şeb adlı sanlı sanatçıların ve millî matbuat çalışanlarının katılımıyla gerçekleştirildi. Sunuculuğunu Tuğba Özay ve adlı sanlı Radyo Programcısı Afrikalı Ali'nin meydana getirdiği gecede markaların kıymetini açık kitlelere ulaştırması hedeflendi.

Geceye adlı sanlı yağmuru
Ödül Gecesine adlı sanlı adlar de katıldı. Gecede toprak düzlük sanatçılar Songül Karlı, Fatih Bulut, Ardıç ve Yiğit Mahsuni denli adlar geceye kaşe vurdu.

Gecede hanıma sertlik temalı demonstrasyon Show, defile, bigbando demonstrasyon kadrosu sahnede toprak aldı.

Yılın en elleme baklava markası ödülü düzlük Kare Baklava sahibi Mehmet Can Çevik, “Sağ olsunlar işimizde elleme olduğumuzu görerek bu şeb ödüle müstahak gördüler bizde bu şeb ödülümüzü almaya geldik. Burada iktisap etmek bizlere talih veriyor. Gecemizde baş döndürücü elleme geçiyor” dedi.

Yılın en iddialı Güzellik merkezi ve estetisyeni Ahuten Güzellik merkezi sahibi Volkan Yavuz ve Betül Yavuz, “Heyecanlıyız baş döndürücü mutluyuz. Ben 7 senedir estetisyenim eşimde 8 senedir bu sektörde başta hanıma şiddete faydalı teması baş döndürücü manalı baş döndürücü elleme olmuş. Bizde şiddetin herhangi birlikte türlüsüne faydalı diyoruz” halinde konuştu.
Traktör sektöründe ödüle müstahak tanıdık Gaziantep Erkunt Traktörleri Bölge Bayisi Mesut Alparslan, “1973 yılından bu yana traktör sektöründeyiz. 6 senedir Türkiye satı birincisi olduk. Bu akşam ezanı ödül alıyoruz. Bu başarımızı taçlandıran arkadaşlarıma baş döndürücü teşekkürname ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yılın en iddialı kızıl markası Gülenler kızıl Kemal Gülenler, “Buraya mücevhercilik piyasası ile ait katıldık. Gaziantep'te 37 yıldan bu yana mücevhercilik sektöründe varız. Bu derece giranbaha iş kullanmakta olanları ortada mevcut iktisap etmek ve onların ortada ödülü kabul etmek bizlere başkaca birlikte haysiyet veriyor” sözcüklerine toprak verdi.

“Gaziantep'in tepkisi baş döndürücü güzeldi”
Geceye Gaziantep'in tepkisinin baş döndürücü elleme bulunduğunu tabir fail Organizatörlüğünü Sunucu hasret Demir “Gece birlik beklediğim denli geçti herhangi birlikte obje süperdi. Güzel birlikte hareketli var. Biz bu organizasyonu 25 devir içinde bitirdik. Gaziantep'in tepkisi baş döndürücü güzeldi” sözcüklerini kullandı.

“Temamız baş döndürücü anlamlı”
Gecenin temasının baş döndürücü elleme bulunduğunu tabir fail Gecenin yapımcılığını üstüne sektör Mola Saati Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Melek Budak, “3 maaş birlikte serüvenimiz oldu. Serüven içinde de baş döndürücü elleme neticeler elde ettik. Bugün Gaziantep'in değil, eksiksiz Türkiye'nin birlikte arada bulunduğu iş insanlarının birlikte araya geldiği birlikte şeb oldu. Tabi ki temamız baş döndürücü elleme hanıma şiddete faydalı dediğimiz esasen şiddetin herhangi birlikte türlüsüne faydalı dediğimiz birlikte gecedeyiz. Ben en önce minval arkadaşlarıma baş döndürücü teşekkürname ediyorum” ifadelerine toprak verdi.

“Gaziantep'te birlikte ilk”
Gecenin Gaziantep'te önce niteliği taşıdığını vurgulayan Gecenin yapımcılığını üstüne sektör Ali Yollarda programı ile tanıdık ve Haber Muhabiri Ali Göksular, “Heyecanlıyım, mutluyum, gururluyum. Gerçekten Gaziantep'te önce defa hakeza birlikte şeb olmasından da gururluyum. Bize dayanak noktası sağlayan hepsi sponsorlarımıza baş döndürücü teşekkürname ediyorum” diyerek konuştu.

Gecede en kıymetli bilgi ajansı ödülü İhlas Haber Ajansı'na verildi. Ödülü Gaziantep Bölge Müdürü Ahmet Orhan Akın aldı.

Lider Olgun - Muhammet Abdulkadir Esen

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler