USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Bayramda Gökçeada ve Bozcaada’ya yoğun ilgi bekleniyor

Ramazan Bayramı tatili yaklaşırken Kuzey Ege'nin dü dinlence yöresi, Çanakkale'nin adaları Bozcaada ve Gökçeada'ya tatilcilerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Adadaki işletmeler şenlik hazırlığı yaparken gelişigüzel dü adaya arabalı vapur seferlerini düzenleyen Gestaş De

Bayramda Gökçeada ve Bozcaada’ya yoğun ilgi bekleniyor
29-04-2022 13:36

Geyikli-Bozcada hattında şetaret önceleri günde 8 yol yapılırken, şetaret tatilinde yol rakamları günde 22 yol adına düzenlendi. Kabatepe-Gökçeada Hattı'nda ise günde 6 yol bulunan yol sayısı, günde 16 sefere yükseltildi. Çanakkale Boğaz geçişlerinde ise Çanakkale-Eceabat Hattı'nda günde 30 bulunan araba vapuru seferleri de 12 artırılarak günde 42 sefere çıkarıldı.

Narlı'dan ada seferlerine Avşa Adası da eklendi

Kuzey Ege'de bulunduğu kadar Güney Marmara adalarında da şetaret hareketliliği yalan konusu. Gestaş'ın Güney Marmara Adalar Hattı'ndaki ikinci hattı bulunan Narlı'dan Ada seferlerine, Ramazan Bayramı zımnında Avşa Adası seferleri de eklendi.

Güney Marmara Adalar Hattı'nda mesafeleri kısaltan Narlı-Adalar seferleri, Narlı'dan Paşalimanı Adası ve Marmara Adası ortada gerçekleştiriliyordu. Ramazan Bayramı zımnında bu seferlere, Narlı-Avşa Adası seferleri de eklendi.

Utku Yaşar Cüce
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler