USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Başkan çıldırdı, vatandaş çileden çıktı: Aynı yeri 4’üncüye kazdılar

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Süleymanpaşa Belediyesinin yaptırdığı asfalt yöntemleri ayrımsız yerden 4-5 kez kazması pes dedirtti. O anları görüntüleyen vatandaşlar, çileden çıktı, hafriyat yerlerine 'TESKİ kazısıdır 4'

Başkan çıldırdı, vatandaş çileden çıktı: Aynı yeri 4’üncüye kazdılar
04-03-2022 10:21

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü, Süleymanpaşa Belediyesi çeşidinden toy meydana getirilen asfalt alternatifleri su patlağı iddiasıyla kazmaya bitmeme ediyor. İlçede bilhassa toy meydana getirilen yolların TESKİ çeşidinden ayrımsız yerden 4-5 el kazılması Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Süleymanpaşa Belediyesi huzur karşıya getirdi. Kazı çalışmalarında ara vermek bilmeyen TESKİ, Eskicami-Ortacami Mahallesindeki birlikte sokakta hâlâ evvela deflarca hafriyat icra ettiği bölgede birlikte müddet sonraları şeb ½ si gine hafriyat yaptı. Konuyla ilgilendiren açıklamada mevcut Başkan Yüksel, "Onlar kazmaktan bıkmadı, ego ayrımsız yeri metres yapmaktan bıktım" değerlendirmesinde bulundu.

"Yine ayrımsız yeri kazıyorlar"

TESKİ'nin icra ettiği kazı, saniye saniye birlikte vatandaşın kamerası çeşidinden görüntüledi. O anları yük dibine meydan vatandaş, ‘Yine ayrımsız yer kazılıyor, TESKİ'de bıkmadı, büyükşehirde bıkmadı. Bir sene içinde 4-5 el susuz kaldık” dedi. Daha sonraları kazılan bölgede metres eden Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri, metres dair ise 'TESKİ Kazısıdır 4' göstergesi koydu.

“4-5 el kazılıyorsa, birileri, birilerini varlıklı etmekle uğraşıyor”

İhlas Haber Ajansı (İHA) Muhabirine açıklamada mevcut Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Aynı yeri defaatle kazmalarına dayanamıyorum. Bir ye ayrımsız pırtlak 4 defa, 5 el kazılıyor ise bazıları bu işi strateji etmiyor. Ya da birileri, birilerini varlıklı etmekle uğraşıyor. Kazdınız birlikte yeri orada birlikte hâlâ dava olmaması lazım. Hadi insanoğluyuz birlikte el kazarsın döneklik olmuştur dersin fakat 4 defa, 5 el kazılıyorsa, bunda güzel kuvve niteleyerek demek bundan sonraları gereksiz niteleyerek düşünüyorum. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak'a aktardım. Lütfen başkanım bundan sonraları ilgilenin, bu iş apayrı birlikte yere gidiyor. Aynı yerde 4-5 el hafriyat yapılması bildirme edilmektedir birlikte bilinçlilik değil niteleyerek söyledik. Dün akşamda yurttaşlarımızdan mevrut onlarca ileti vardı. Bir parça videoyu da paylaştım. Aynı yeri 4-5 el kazıyorsunuz, o sokaktaki kullanıcılarını defaatle susuz bırakıyorsunuz. Bir el kazmışsınız hepsini birlikte kerede hallet gitsin arkadaş. Onlar kazmaktan bıkmadı, ego ayrımsız yeri metres yapmaktan bıktım” dedi.

TESKİ borcunu ödemiyor

TESKİ'nin bundan sonraları çökme noktasına geldiğini de tabir eden Başkan Yüksel, “TESKİ bilhassa umumi astronomi toplantısı yapıyorlar. Davet ettiler. Yüzde 70 zamla topu topu dünyada ihtimal de en fiyatlı suyu kullanan site kılıç olacağız. Yüzde 7'lik birlikte KDV indirimi planlandı. Biz halis muhlis belediyeler iskonto hazırlamaya çalışırken, neymiş yüzdelik 7 KDV indirimi yapın dememişiz kabilinden yüzdelik 70 bindirim yapacağız niteleyerek güruh yapıyor. Yazık yani. Diyorlar ki cazibe giderlerimiz yüksek. 8 senedir TESKİ'nin başlangıcında sizler varsınız. Allah yel vermiş, tarih vermiş bu topraklara insanoğlu bu cazibe maliyetini düşürecek birlikte envestisman yapmaz mı. Koca 8 sene esbak insanoğlu birlikte planlama yapmaz mı. Aynı yeri defaatle el kazarsanız, defaatle el hafriyat bedelini birilerinin cebine ödersiniz. Sonra TESKİ dokunca ediyor. TESKİ, elbette ki dokunca eder. Aynı yeri 4 el kazarsan etmez mi. Yazık yani. Bu mevzuda baş döndürücü şişman sıkıntılarımız var. Tamamen iş bilmez birlikte TESKİ ile huzur karşıyayız. Düşünün özlük cazibe faturalarını ödeyemedikleri düşüncesince 3 çağ anne yapının elektrikleri kesildi. Jeneratörle vatandaşa işlev verdiler. Mali işlerden mesul bulunduğu ve senelerce bu işleri yürüteç birlikte umumi müdürümüz var. Planlama yapmaktan aciz. İlçe şehremaneti başkanlığına borcunu yemek düşüncesince gelişigüzel çağ ayrı ayrı birlikte mazeret ile geçiştirmeye etkin birlikte umumi başmuallim var. Akşam paylaşımda da söyledim Allah, bilhassa Süleymanpaşalıların sonrada Kadir Albayrak'ın yardımcısı olsun. Yani hakeza birlikte kadroya ne dayanıyorlar ego düşkünlük ediyorum açıkçası" niteleyerek konuştu.

Halil Dağ
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Beşiktaş3554+6
5Başakşehir FK3452+7
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3449-3
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13MKE Ankaragücü3539-3
14Samsunspor3439-7
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler