USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Bakan Varank, yeni yıla işçilerle beraberce girdi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yeni yıla İstanbul'da şehremaneti işçileriyle baş başa girdi ve mekanik süpürme aracını kullanarak caddeyi süpürdü.

Bakan Varank, yeni yıla işçilerle beraberce girdi
01-01-2022 03:13
İstanbul

Pendik Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi'nde şehremaneti işçilerini görüşme fail Bakan Varank'a, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin haremlik etti. Belediyenin değişik birimlerinde etkin işçilerle geveze fail Varank, işçilerin yeni yılını kutladı, onlara işlerinde kolaylıklar diledi.

Bakan Varank, ziyaretinde icra ettiği konuşmada, yılbaşı gecelerinin genel anlamda tatille, eğlenceyle anıldığını belirterek, "Ülkemizde yurttaşlarımız güvenli, erinçli bünyesinde yaşasınlar niteleyerek hassaten asayiş güçlerimiz edinmek az daha işlerinin başlangıcında olması müstelzim arkadaşlarımız var. Biz halis muhlis Türkiye'de erinçli içre yaşansın niteleyerek görevinin başlangıcında bulunan arkadaşlarımıza şükranlarımızı bu geceleyin hassaten göstermek istiyoruz. İşte o arkadaşlarımızdan birlikte bölümü da buradalar." niteleyerek konuştu.

"2022'nin evvel gününden itibaren ülkemize iş etmeye bitmeme edeceğiz"

Şehir yaşamı henüz rahat, henüz huzurlu, henüz ak pak yaşansın niteleyerek zabıtaların asayiş kuvvetleriyle bu arada kentlerde fariza yaptığını aktaran Varank, şunları kaydetti:

"Temizlikten mesul arkadaşlarımız şehirlerimizde, ilçelerimizde, hile işlerinden mesul arkadaşlarımız birlikte elverişsizlik olmasın niteleyerek görevlerinin başındalar. Biz de bu geceleyin onlarla bu arada az buçuk sayaç geçirelim, hem kendilerine müteşekkir olduğumuzu belirtelim bununla birlikte geceleyin görevleri ne denli kızgın onu da kamuoyuna göstermiş oluruz niteleyerek Pendik Belediyesi'ndeyiz. Son 2 senedir pandeminin gölgesinde geçirdiğimiz yıllar var. 2020 senesinde pandeminin en etli dönemlerinde kapanmalarla hayatlarımızı geçirdik. 2021 senesinde hassaten pandeminin dümdar sarsıntıları diyebileceğimiz, dünyada hassaten ekonomilerde iri etkilerin oluştuğu birlikte yılı geride bırakıyoruz.

Türkiye herhangi birlikte yönden çelimli olduğunu, pandemi devrinde topu topu dünyaya göstermiş oldu. Gerek altyapısıyla, lazım keyif sistemiyle, lazım ekonomisiyle Türkiye çelimli birlikte ülke. İnşallah 2022 senesinde 2021 yılından henüz rahat, henüz huzurlu, henüz bahtiyar birlikte yıl geçirmeyi Rabbimiz bizlere yakarma etsin niteleyerek afsun ediyoruz. Bu açıdan da inşallah 2022 yılının evvel gününden itibaren görevlerimizin başlangıcında ülkemize iş etmeye bitmeme edeceğiz."

Varank, asayiş güçleri, keyif mensupları hassaten edinmek az daha şehirlerde, ilçelerde avlu henüz şen yaşansın niteleyerek hile işlerinden mertlik personeline, zabıtalara denli her insanın bu geceleyin görevlerinin başlangıcında bulunduğunu belirterek, "Kendilerine hakkıyla müteşekkiriz. Sahada neler yapıyorlar onlarla bu arada kendilerine de başkanımızla haremlik edeceğiz. Tüm Türkiye'ye hayırlı, çoğalan birlikte yıl diliyoruz. İnşallah 2022 yılı herhangi birlikte açıdan Türkiye'nin muvaffakiyet yıllarından birlikte tanesi olacak. Bunun düşüncesince çalışmaya bitmeme edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Bakan Varank, mekanik süpürme aracının direksiyonuna geçerek caddeyi süpürdü

Bakan Varank, Pendik Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi ziyaretinin peşi sıra ana yol ve sokakları arıtmak düşüncesince beğenilen mekanik süpürme aracının direksiyonuna geçti. Varank'a, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin ve arabanın mesul mertlik işçisi haremlik etti. Pendik'teki Millet Caddesi'nde mekanik süpürme aracını kullanan Bakan Varank, vasıtayla caddeyi süpürerek atıkları temizledi.

Mekanik süpürme aracını kullandıktan sonradan mertlik işçileriyle geveze fail Varank, işçilere, gazetecilere ve çevredeki vatandaşlara baklava ikramında bulundu.

Varank, uzlaştırıcı kullandıktan sonradan icra ettiği konuşmada, "Bu geceleyin görevlerinin başındaki kolluk arkadaşlarımız, temizlikçi arkadaşlarımız, hile işlerinden arkadaşlarımızla sayaç geçiriyoruz. Onların işlerine ne dayanak olabiliriz onun düşüncesince bu geceleyin buradayız. Mesela bu süpürgedeki arkadaşımız Pendik'te canlı yurttaşlarımız henüz ak pak birlikte Pendik'te günlerini geçirsinler niteleyerek 3'ten sabahleyin 11'e denli kez tutacak. Bütün bu caddeleri, alternatifleri temizleyecek. O arkadaşımıza haremlik ettik ve aracını az buçuk kullanmaya çalıştık. Daha güzel, henüz gönençli birlikte memleketimiz olsun niteleyerek iri fedakarlıkla etkin amele kardeşlerimiz var. Yılbaşı gece olunca onları anımsamak manalı kabil niteleyerek düşünüyoruz. Bu açıdan da dakika Pendik'teki arkadaşlarımıza ziyarete geldik." değerlendirmesinde bulundu.

Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'ndaki dideban keyif çalışanlarını da görüşme fail Bakan Varank, çalışanlarla geveze etti ve yeni yıla bağlı dobra dileklerde bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler