USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Bakan Soylu: 'Terörle mücadelede tünelin ucundaki ışığa yaklaştık'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'nin terörle mücadelesinin kararlılıkla bitmeme ettiğini belirterek, “Terörle mücadelede tünelin ucundaki ışığa yaklaştık” dedi.

Bakan Soylu: 'Terörle mücadelede tünelin ucundaki ışığa yaklaştık'
21-01-2022 18:44

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bakanlığın Eğitim Dairesi Başkanlığında meydana gelen 110. Dönem Kaymakam Adayları Uyum Kursu'nun sonuç gününde ilçebay adaylarıyla müşterek araya geldi. Bakan Soylu, Kaymakam adayları ile görüşmesinden ilk Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nün hareketli tırını dolaşarak tır kendisince ayrışık bilgiler aldı. Tır içinde müşterek ferdin de ehliyetinin yenilenme işlemi gerçekleştirildi. Mobil tırı gezdikten sonradan ilçebay adaylarıyla müşterek araya gelmiş şekilde görüşme meydana getiren Bakan Soylu, 110'uncu Kaymakam Adayları ortada 16 avrat ilçebay adayının bulunduğunu söyledi.

“Batının toplamından müşterek tomar narkotik özellik yakalıyoruz”
Türkiye'nin nice vakayla dirlik karşıya kaldığını, gene de olumsuzluğa ve kesintilere karşın mutluluk geleneği sebebiyle ayakta kaldığını dile getiren Bakan Soylu, “Cumhurbaşkanımızın birikimi, dobra yönetmesiyle, akıllıcasına kullanmasıyla ve milletimizin gücüyle, bu geleneğiyle milletin değerlerini inancını akıllıcasına müşterek halde harmanlamasıyla ve senelerdir ülkemizin başına musallat bulunan vesayeti söküp atmasıyla zamanı zirvemize çıkıyoruz. Bizim ihtiyacımız akıllıcasına müşterek istikamette ilerleyici müşterek şef ve o istikametten sapmayacak babayiğit mutluluk adamları. Bu sayede dakika terörün belini kırdık. Terörden illallah etmiş şehirlerimizi bellik kentler biçimine getirmeye etkin müşterek tatlı buluşturmuştur. Genç nesillerimizi, emanetlerimizi otalamak talip batının toplamından müşterek tomar narkotik özellik yakalıyoruz. Bu sayede Türkiye'nin özen alanlarını hasiyet alanları biçimine getiriyoruz. Bu sayede yapmak istedikleri, helikopterlerle, uçaklarla milletimizin arı insanlarının hesabına hunharcasına biberli ettikleri, ele kılmak istedikleri memleketimiz düşüncesince 15 Temmuz darbesini alıp başlarına geçirdik” dedi.

“2023'te ülkemizin ve Cumhuriyetimizin ikinci asrının kodları çizilecek”
2023 ve sonrasının çelimli müşterek doğacak bina buyurmak arzu edenler ortada ehemmiyetli müşterek yeğleme olacağını tamlayan Bakan Soylu, “2023'te ülkemizin ve Cumhuriyetimizin ikinci asrının kodları çizilecek. Burada sizin gayretinize ihtiyacımız var. Türkiye'nin 21. yüzyıla bakışını ve hedefini dobra anlamak, adımlarımızı buna mucibince alaşağı buyurmak zorundayız. Türkiye dünyaya karşı, bu topraklarda oluşturulmak maksut vesayete karşı, zulme dirlik insanlığın düşmanlarına dirlik memleketimiz müşterek nesne yapmaktadır. Türkiye, sonuç 4 senedir dünyanın en aşırı arsıulusal iane özne ülkesidir. Önümüzdeki günlerde Türkiye'den Afganistan'a afiyet treni yola çıkacak. Milletimizin ve STK'ların da destekleriyle 700 titrem üstünde halis muhlis desteğimizi ortaya koyabileceğimiz ve arkası sıra da bitmeme edecek müşterek afiyet treni. Derdimiz insanlıktır. Derdimiz vahşiliğin, emperyalizmin, kapitalizmin altında inlettirilmek maksut şahıslara cemaat çıkmaktır. Bizim medeniyetimizin de inancımızın problemi de insandır. Bizim inancımız gelişigüzel insanı müşterek alem kendisine nitelendirmiştir” niteleyerek konuştu.

“Bugün Terörle mücadelede tünelin ucundaki ışığa yaklaştık”
Büyük mutluluk olmanın sorumlulukları bulunduğunu vurgulayan Soylu, “Türkiye'nin mutluluk adamı hemen kişi coğrafyasını düşünmekle mesul değildir. Buna tığ Avrupa Amerika kabil koloni anlayışıyla bakmayız” niteleyerek şunları söyledi:

“Etrafımızdaki apayrı müşterek ülkenin, apayrı müşterek komşumuzun senelerce batının ambargosuna verilen kaldığı, etrafımızdaki öbür devletlerin müşterek istikrarsızlıkla dirlik karşıya kalmış olduğu müşterek tabloda sonsuz büyüyen, sonsuz yenilenen, sonsuz değiş içinde olan, sonsuz ihtilal gözetleyen ve bunu sağlayan, gerçekleştiren, kişi kapasitesini geliştiren müşterek manzarayla dirlik karşıya Türkiye. Bu mücadele gündeş siyasetin aşırı üstünde müşterek mücadeledir. Bu mücadele aracısız siz değerli üyelerimizin de yazık sahasındadır. Bu geleneğe milletin ferasetine, doğrularına alışmak durumundayız. Bugün terörle mücadelede tünelin ucundaki ışığa yaklaştık. Bunun tamamlandığını görebilmemiz düşüncesince sizlere ihtiyacımız var. Bugün afetlere acilen engelleme edebiliyoruz ve vatandaşımızı açıkta bırakmıyoruz. Bugün iş anca müşterek noktaya geldi ki LGBT derneklerine devasa bütçeler aktarıyorlar, bunlara yaymaca ve yazışma cemiyeti veriyorlar. Mücadelenin çetinliğini buradan anlayın.”

Bakan Soylu, “Bu milletin geleceğini destek olmak düşüncesince siz değerli üyelerimizin bilgisine ihtiyacımız var. Türkiye aşırı değişti ve bu değiş durmayacak. Bu değişimin lokomotiflerinden biri de siz olacaksınız. Yaptığımız işlerin karşılığı vatandaşlardan Allah sizden razı olsun sözünü duymaktır. Bizim inancımız bizlere ümitsizliği mevize etmemiştir. Ümitsizlik bizim kitabımızda yoktur” cümleleriyle kaymakamlara ayrışık öneriler, telkinler ve direktiflerde bulundu.

Huzeyfe Tarık Yaman - İbrahim Çakmak

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor33450
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3434-15
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler