USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bakan Pakdemirli: “Türkiye’nin kaderini Millet İttifakı'na terk edemeyiz”

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, “Türkiye'nin kaderini Millet İttifakı'na terk edemeyiz. Bugün geldiğimiz noktada da 2023 hakkıyla bana mucibince seçimlerin en önemlisi olmuştur. Türkiye ile AK Parti'nin kaderi adeta bütünleşmiştir” dedi.

Bakan Pakdemirli: “Türkiye’nin kaderini Millet İttifakı'na terk edemeyiz”
22-10-2021 22:19

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, AK Parti Çorum İl Başkanlığı kabilinden planlı İl Danışma Meclisi toplantısına katıldı. Bakan Pakdemirli, burada gündeme bağlı açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti sebebiyle tarımda, savunmada, sanayide, eğitimde asır atladığını dile getiren Bakan Pakdemirli, “Biz kudret adına çalışıyoruz. Bizim başımızda Recep Tayyip Erdoğan üzere ortak şef var. Bugün pandemi, hava değişikliği, orman yangınları, erke yetersizliği üzere nice toptan sorunumuz var. Bütün evren bu sorunlardan payını aldı ve payını almaya bitmeme ediyor. Hem hükümet adına bununla beraber gözaltı adına pandemi de bu sorunlara dirlik nice hazırlık aldık ve almaya bitmeme ediyoruz. Su kıtlığı dünyanın problemi. Bununla ait şura yaptık. Gıda kıtlığı dünyanın sorunu bununla ait düzentileme yaptık. Bunla ile ait dünyada zaiyat var. Dünyada imal edilen gelişigüzel 3 üründen ortak tanesi çöpe gidiyor. Ülkede refahın artmasıyla baş başa maatteessüf Türkiye'de de hakeza ortak zaiyat uydurma konusu. Ciddi ortak kampanya yürüterek ortak yılda 700 milyon liralık artırım sağladık. Orman yangınları dünyanın ciharıyek yanını sardı. Amerika'da halen yangınlar bitmeme ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Amerika büyükelçisi ziyaretimize geldi. Yangınların bitmeme ettiğini ehemmiyetli ortak bölümünü söndüremediklerini anlatım etti. Sizden bilim paylaşımına ihtiyacımız var. Ülkemiz gelişigüzel devir çalımlı ülkeydi. 80'li zamanlarda unutmuyorum. İngiltere dirimsel bizlere futbolda 8 pare gol atardı. Biz omzumuzu silkelerdik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın sebebiyle Türkiye demincek gelişigüzel bölgede dünyanın en iri yatırımlarına imza atan memleket oldu” niteleyerek konuştu.

“2023 seçimlerin en önemlisi”

2023 seçimlerini seçimlerin en önemlisi adına niteleyen Bakan Pakdemirli, “Bugün geldiğimiz noktada tekaüt ortak coğrafyadayız. Ateş altındayız. 21. yüzyılda ülkemizi aşırı ak yazılı görüyorum. Dünyanın zenginliğinden ve refahından hâlâ aşırı hisse alacağımızı görüyorum. Sadece az buçuk düzen bağı durmamız gerekiyor. AK Parti adına düzen bağı durmamız lazım. Cumhur İttifakı adına düzen bağı durmamız lazım. Türkiye'nin kaderini Millet İttifakı'na terk edemeyiz. Bugün geldiğimiz noktada da 2023 hakkıyla bana mucibince seçimlerin en önemlisi olmuştur. Türkiye ile AK Parti'nin kaderi adeta bütünleşmiştir. Sonrasında Türkiye'nin kaderini Suriye'den atılmış bombalara, Afganistan mevrut barhana dalgalarına, PKK'nın yıldırı ve narkotik yapılanmalarına, Yunanistan'daki silahlanma anlaşmalarına, Akdeniz'de, Karadeniz'de hakkımızın yemeye çalışanlara, Osmanlı emanetindeki şehirlerdeki yağmacılığa, Kıbrıs'ta oynana oyunlarına, yukarı aklın acımasız oyuncularına, Sorosçu kafaların finansladığı kafalara terk edemeyiz. Türkiye geleceğin ışıltılı yıldızı. Cumhurbaşkanımız 2 kurun Afrika'daydı. Gelir gelmez ayağının tozuyla çalışmalara bitmeme ediyor. Cumhurbaşkanımız DOĞRU geleceğin mütebeddil kazançlı politik modellerini görüyor ikili, çoklu planlar ve anlaşmalara yöneliyor. Avrupa'da, Asya'da, Afrika'da, Ortadoğu'da ciharıyek yanda gelişigüzel ayrışık iç aut engellere zorluklara karşın engellere karşın Recep Tayyip Erdoğan vatanı düşüncesince amade ve bakan halde çalışıyor” ifadelerini kullandı.

Her partinin misyon düşüncesince mevcut bulunduğunu dile getiren Pakdemirli, “Ancak bugün nedeni ile Cumhur İttifakı dışındaki partilerin ortaya koyduğu savlarla Türkiye'yi rejim şansımız yok. Davamızın ipine eş üzere sarılalım. Gerçekten AK Parti'nin ipine sarılalım. Diğerleri yalanın ipine sarılıyor. Biz doğruları söyleyelim. Hizmet edelim. Vatandaşın terazisi en dobra terazi. 20 senedir bu budun ne dayanak olduysa artık da dayanak olmaya bitmeme edecek. Yarın, diğer kurun kuvvet kaybettiler üzere şeylere inanmayın. Problemler olanaklı ikrar etmemiz lazım. Bunları çözecek yegâne fırka de AK Parti” biçiminde konuştu.

Toplantıya AK Parti Çorum milletvekilleri Ahmet Ceylan, Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, kaza ve şehremaneti başkanları ile partililer katıldı.

Muhammed Muttalip Yalçın - Bülent Özkaleli

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler