USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Bakan Kasapoğlu, yabancı yayın müesseselerinin çalışanları ile bir araya geldi

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Kapasitesi, kapsayıcılığı ve yayılımı bakımından, dünyanın mutluluk tarafından düzenlenen en çelimli mektepli yurdu altyapısını düz yazı ettik” dedi.

Bakan Kasapoğlu, yabancı yayın müesseselerinin çalışanları ile bir araya geldi
03-02-2022 16:08

Bakan Kasapoğlu, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde yabancı yayın kurumlarının çalışanları ile bir araya geldi. Toplantının açma konuşmasını özne Bakan Kasapoğlu, dü bel kemiği emek vermek alanları bulunduğunu vurgulayarak; “Gençlik ve spor, bu alanları birbiriyle iç içe geçmiş, birbirini bütünleyen ve birbirini destekleyen alanlar yerine görüyoruz” ifadelerini kullandı.

“Pek baş döndürücü prestijli etkinliğe ev sahipliği yaptık”
Elit sporcular yetiştirerek arsıulusal arenada hepsi branşlarda sürdürülebilir muvaffakiyet sağlayıcı bir iklim olmayı hedeflediklerini dile getiren Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Sporda; spor kültürünü yaygınlaştırmak, rastgele yaştan her insanın henüz bir tomar spor meydana getirdiği bir iklim durumuna doğmak ve bu vesileyle de seçkin sporcular yetiştirerek arsıulusal arenada hepsi branşlarda sürdürülebilir muvaffakiyet sağlayıcı bir iklim olmayı hedefliyoruz. Spora erişimin artırılması, rastgele kesimden her insanın spor tesislerinden faydalanması ve spor altyapısını kuvvetlendirmesine himmet ediyoruz. 81 ilimizde köylere, mahallelere kadar, hepsi branşlarda kasılma yatırımları gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye bitmeme ediyoruz. Uluslararası organizasyonlar yönünde da ağırbaşlı bir deneyim ve sınama edindik. Pek baş döndürücü prestijli etkinliğe ev sahipliği yaptık. Bu ivmeyi de büyüteceğiz” açıklamasında bulundu.

“Gençlik ve Spor Bakanlığı, gençlerin bakanlığıdır”
Bakan Kasapoğlu, “Gençlik dalında ise bel kemiği hedefimiz, gençlerimizin bedeni, ruhi ve düşüncesi gelişimini müzahir projeler, ameliyat ve politikalar yaşama geçirmektir. Genç odaklı ve gençleri merkeze meydan yaklaşımımızla, hepsi süreçleri gençlerle beraberce tasarım ediyor, onların istem ve beklentilerine layıkıyla faaliyetlerimizi şekillendiriyor ve çalışkanlık kazanımlarımızı da gene gençlerimizle beraberce masaya yatırıyoruz. Gençlerimizin psiko-sosyal elleme olma hallerini desteklemeye himmet ediyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığı, gençlerin bakanlığıdır diyoruz, gençlerin yuvasıdır diyoruz. Temel prensibimiz bu” niteleyerek konuştu.

“Bizim tesislerimizin kapıları kapanmıyor, ışıkları sönmüyor”
Gençlerin günün rastgele saatinde, istedikleri genişliğinde parasız bir halde tesislerden yararlandığını kail Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde akıbet 20 yılda, rastgele bölgede bulunduğu kabilinden Gençlik ve Spor özelinde de akıbet adım başarılı, çevrilme durumunda bir devre imza attık. Sayıları 400'e vasıl Gençlik Merkezlerimizle, 300'e benzeyen Genç Ofislerimizle, 780'i bulan talebe Yurdumuzla, 43 skor Gençlik Kampımızla 7 güneş 24 vakit gençlerimizin hizmetindeyiz. Bizim tesislerimizin kapıları kapanmıyor, ışıkları sönmüyor. Gençlerimiz günün istedikleri saatinde, istedikleri kadar, ağız ağıza parasız yerine devletimizin sağlamış bulunduğu bu imkanlardan yararlanıyorlar” halinde konuştu.

“Kapasitesi, kapsayıcılığı ve yayılımı bakımından, dünyanın mevki tarafından planlı en çelimli mektepli yurdu altyapısını düz yazı ettik”

Bakan Kasapoğlu, konuşmasına şöyleki bitmeme etti;

“Hem terbiye alıyorlar, hem spor yapıyorlar, hem öğüt çalışıyorlar, hem çalışkanlık gerçekleştiriyorlar, bununla beraber toplumda dayanışmayı ve sevgiyi büyüten fahri çalışmalara imza atıyorlar. Kapasitesi, kapsayıcılığı ve yayılımı bakımından, dünyanın mevki tarafından planlı en çelimli mektepli yurdu altyapısını düz yazı ettik. Faydalanan canlı sayısı ve bütçe itibarıyla gene dünyanın mevki tarafından misyon verici en çelimli burs sistemini yaşama geçirdik. Ekibimiz gençlerden oluşuyor. Gençlerin dinamizmi bel kemiği motivasyonumuzu, gençlerin fikirleri bel kemiği yaklaşım prensibimizi meydana getiriyor. Karar mekanizmalarında gençlere toprak veriyor, hepsi süreçlerde katılımcılığı asal alıyoruz. 2022 yılı bakma bütçemizi oluştururken, ‘Gençlerin Bütçesi Gençlerde' diyerek, çalışkanlık kalemlerimizin nasıl biteceğini gençlerle beraberce değişmeyen verdik. Bu çalışma, önümüzdeki proses düşüncesince bir ayraç fişeği olma manası taşıyor. Daha kapsamlı, henüz güçlü, henüz verimli, henüz çarpıcı çalışmalarımız olacak.”
Bir araya gelmekten akıbet adım bahtiyar bulunduğunu ve değişik formatlarda buluşmalar gerçekleştirmeye bitmeme edeceklerini dile getiren Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Ben bu vesileyle bugünkü davetimize icabet ederek, bu elleme atmosferi bizlerle paylaşan hepsi gazeteci misafirlerimize teşekkürname ediyorum” niteleyerek konuşmasını sonlandırdı.

Ali Nargüner

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler