USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bakan Dönmez: 'An itibarıyla Isparta'da enerjisiz bir şebekemiz kalmamıştır'

Kar yağışının peşi sıra çarpıcılık kesintilerinin yaşandığı Isparta'ya mevrut Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "An itibarıyla enerjisiz bir şebekemiz kalmamıştır” dedi.

Bakan Dönmez: 'An itibarıyla Isparta'da enerjisiz bir şebekemiz kalmamıştır'
07-02-2022 07:44

Isparta'da 3 Şubat'ta başlayıp şems boyu devam eden kar yağışının arkası sıra şehrin ayrımlı noktalarında yalıtım kesintileri yaşanırken, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Isparta'ya gelip emek harcamaları durumunda inceledi. Bugün şehir genelindeki incelemelerinin arkası sıra Isparta İl Afet ve Acil Durum Merkezi'ne mevrut Bakan Dönmez, Vali Ömer Seymenoğlu ve başka kasıntı amirlerinden akıbet gidiş için bilim alarak meydan emek harcaması yaptı.

Şu anda 600'e yaklaşan personel ve 200'ü çok iş makinesiyle çalışmaların bitmeme ettiğini kail Bakan Dönmez, " Sivas'tan Yozgat'tan Kastamonu'dan İstanbul'dan Bursa, İzmir ve Konya Hatay Denizli kabil nice ilimizden buraya vakaya karışma eylemek az daha fen personel çağırıldı. Gece şems demeden meydana getirilen çalışalar böylelikle nihayetinde Isparta il ve kaza merkezlerinde an fiktif ile enerjisiz şebekemiz kalmamıştır ” dedi.

Oğuzhan Uysal
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler