USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Bahçeli'den 10 büyükelçiye tepki: Herkes haddini bilsin

MHP önderi Devlet Bahçeli partisinin ekip toplantısında açıklamalarda bulundu, Bahçeli; 'Kavala, Soros'un kuryesidir. Gezi Parkı olaylarının finansörü, azmettiricisidir.' (Büyükelçiler konusu), Türkiye'ye müşterek nevi güncelik vermiştir. Ahlaksızlıktır, bağımsızlığ?

Bahçeli'den 10 büyükelçiye tepki: Herkes haddini bilsin
26-10-2021 16:35
Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:"Cumhuriyet ulusal müşterek tercihtir. Dönemin şartlarına layıkıyla en uygun tercihtir. türk milleti tarihin atak istikametini akla yatkın okuyarak geleceğinin haritasını çizmiştir. Değişen sadece politik perhiz olmuştur. Cumhuriyeti tezgâhtarlık etmek buyurmak onun önceleri devirleri gözden boşaltmak buyurmak değildir. Tarihte kurulan rastgele türk devleti müşterek öncekinin eseridir. Cumhuriyetin kuruluşunun 98.yıl dönümünü gururla kutlayacağız.

Cumhuriyet korunup kollanması müstelzim müşterek nimettir. Rejim ile hükümet sistemi arasındaki farkı çarpıtmak düşüncesince yaymaca yapanlar Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini eleştiriyorlar. Rejim apayrı hükümet ve patronaj sistemi başkadır. Cumhuriyetle Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ikisi de milletle gelmiştir.

Cumhuriyete dirlik çıkanlar camız ve dulda hayranlarıydı. Bugün ise hükümet sistemin itiraz edenler ve ne bulunduğu mahsus sıfır güçlendirilmiş vekil sistemi ardında koşanlar FETÖ'nün ve PKK'nın idare suyuna giren yoz siyasetçi partilerdir. Dün Damat Ferit vardı, çağ Zillet İttifakı ve ortakları var.

Kılıçdaroğlu ya isteyerek ve ya cehaletinin oyununa gelmiş olarak hem develete hem millete kulaklı kaldırmıştır. Böyle müşterek şahsın CHP önderi olması talihsizliktir. 100. sene dönümünde Cumhuriyetinin hakkını hukukunu korunum edecek bulunan Cumhur İttifakıdır. Cuhuriyet emeksiz kazanılmamıştır. İşbirlikçi kalpazanlara katiyen bırakılmayacaktır. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi Türk milletinin tercihidir. Türkiye'de demokratlık bulunmayan buyurmak millete ihanettir.

BÜYÜKELÇİLERİN KAVALA AÇIKLAMASIABD büyükelçiliiği ve 9 devletin büyükelçiliği bitmeme fail müşterek davanın faili ile ilişik hukuksuz müşterek çağrıda bulunmuşlardır. Görevlerini aşmışlardır. Aynı şeyi Kılıçdaroğlu'da istemiştir. Karşımızda senaristi gerelti gerisinde, figüranları bedeli karşılığında sahneye itilen kazalı müşterek gösteriş lakırtı konusudur. İç ve aut karışma cephesinin emelleri ortaya çıkmıştır.

Kavala Soros'un kuryesidir. Gezi Parkı vakalarına müşterek otopark ötesinde atasözü ve görev yüklenmesinde durum üstüne alan ve bu amaçla sivil polis polis maşer kuruluşlarına insanoğlu ve servet sağlayanların uşağıdır. Kavala şaibeli müşterek kişidir, teröre çömlek tutmuştur. Kendisiyle meydana getirilen müşterek röportajda teröre çömlek tutmuştur. Kavala 29 Aralık 2017'de kanun mahkemesine 2018'da AİHM'e müracaat yapmıştır.

29 Aralık 2017'de AYM'ye hâlâ sonraları da AİHM'e müracaat yapmıştır. AYM 22 Mayıs 2019 tarihinde hukuka karşıt demiştir. AYM anca müşterek bir duruma gelmiştir ki, Türkiye'nin ne derece kuyusunu kulaklı plaçkacı var ise yanındadır. Osman Baydemir ile ilişik adalet ihlali sonucu veren, 30 bin TL ödence ödenmesi kararını da AYM vermiştir. Şu adaletsizliğe bakın ki hem canımızı alıyorlar hem paramızı alıyorlar.

Çünkü failin, katilin, teröristin adalet ihlaline kaldığını kanıt fail müşterek mahkemenin şehitlerimize, gazilerimize, yetimlerimize söyleyecek yegâne müşterek lafı olamaz. Sorarım sizlere AYM kapanmasın da adalet ve hukukun itibarı mı bulunmayan olsun. AYM kapanmasın da terörle mücadeleye sünger mi çekilsin. Demirtaş ve Kavala davasında adalet ihlali sonucu sağlayan neymiş hakimler gelsin bunu külahıma anlatsınlar. Haydi buyursunlar, FETÖ'cüler ile bölücüler ile ilişik idame eden mahkemeler çelimsiz müddet içre sonuçlandırılmalıdır. Teröre iane ve karyola karşılayıcı vekillerin dokunulmazlıklarının çabucak görüşülmesi gerekmektedir.

"GERİ ADIM ATMASI ÖNEMLİDİR"Kavala'nın avukatı eliyle AİHM'e icra ettiği müracaat beklendiği derece Türkiye aleyhine sonuçlanmıştır. Bir kusur işlendiğine değgin uygun şek yokluğu gelecek sürülmüştür. Farklı müşterek değişmeyen çıksa şaşardık. İşte bu duruşma sonucu batının elinde kozalak dönüşmüştür. Büyükelçiler Türkiye'ye müşterek nevi güncelik vermiştir. Ahlaksızlıktır, bağımızlığımıza kumpastır, gayri kanunidir.

Kimse hakimlere ferman ve talimat veremez. Yargı bağımsızlığı pirüpak ve gölgesizdir. Büyükelçiler kaza istiklaline baltalama yapmıştır. Dün Amerika Büyükelçiliği'nden meydana getirilen açıklamada, Viyana sözleşmesinin 41.maddesine doğrulama ettiklerine toprak verilmiştir.

Diğer büyükelçilerde ayrımsız açıklamayı yapmıştır. Cumhurbaşkanımızın korkusuz ve azimli duruşu zamanı müşterek yanlışın düzeltilmesinde önemlidir. Türkiye kum torbası değildir. Herkes haddini bilsin, saygısızlığa tahammülümüz yok. ABD'nin 18 Ekim bildirisinden arka aşama atması önemlidir. Kavala ile ilişik buyruk verilirse cezasını burada çekmesi, hâlâ sonraları da başıboş kalsın diyen 10 büyükelçiden birinin ülkesine vatandaşlıktan çıkarılarak gönderilmesi bundan böyle zarurettir"

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler