USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Bahçeli: Biz TBMM'de yıldırıcı istemiyoruz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Biz, TBMM'de yıldırıcı istemiyoruz. Biz, yıldırı örgütüne öge devşiren HDP'yi Türk politika ve el erki hayatında müşterek saniye güçlü görmeye dayanma edemiyoruz." dedi.

Bahçeli: Biz TBMM'de yıldırıcı istemiyoruz
11-01-2022 13:22
TBMM

Bahçeli, partisinin ekip toplantısında icra ettiği konuşmada, Türk milletinin, terörizmin çıyan planlarına, yıldırı örgütlerinin hunriz saldırılarına başlangıç eğmeyeceğini ve diz çökmeyeceğini söyledi.

Teröristlerin, hepsi insanlığın kuma kan davalısı ve dirilik düşmanı bulunduğunu tamlayan Bahçeli, terörizmin tek şekli, şekli ve türevinin, arı ve yasal olmadığını vurguladı.

Türkiye'nin üstesinden gelinmesi mübrem bulunan rüçhan sorununun, mesail piramidinin zirvesine güçlenmiş "bölücü terör" bulunduğunu dile getiren Bahçeli, "Biz, TBMM'de yıldırıcı istemiyoruz. Biz, yıldırı örgütüne öge devşiren, güya Kürdistan propagandasıyla sabırlarımızı kevgire çeviren HDP'yi, Türk yöntem ve demokratlık hayatında müşterek saniye fark görmeye dayanma edemiyoruz. Anayasa Mahkemesi'nin vazifesini de düpedüz yapmasını bekliyoruz." niteleyerek konuştu.

"İblis'e piyonluk karşılayıcı yarıcı yıldırı uzantılarının, arı sili ulus iradesiyle cilve etmiş, ordular kurup, ordular yönetmiş, Milli Mücadele'yi cesurca yürüterek mutluluk kurmuş TBMM'de bulunması züldür, zulümdür, zillettir" ifadesini kullanan Bahçeli, laflarını şöyleki sürdürdü:

"Mehmetlerimize mermi sıkan hainlerle düşüp kalkacaklar, yıldırı kamplarında ideolojik ve tabanca eğitimi alacaklar, sonraları da karşımıza geçip demokrasi, özgürlük, insanoğlu hakları, sulh ezberlerini edepsizce yüzlü yüzlü peş peşe sıralayacaklar, bu ne kepazeliktir? Bu ne pişkinliktir? Bu ne pervasızlıktır?

29 Nisan 2017'de Adıyaman merkeze ilişkin Akçalı kırsalında Türk Silahlı Kuvvetlerimizin operasyonuyla imha edilen dört teröristten biri bulunan 'Koçero Meleti' harf ünlü Volkan Bora ile şu anda HDP Diyarbakır Milletvekili bulunan müşterek kadının elbette ışıksız gerekçe kurduğu açıklanmış olmuştur. Bu yarıcı mebus üzerine geçişsiz mevrut türel takibat, dokunulmazlığının kaldırılmasıyla ilişik artırım hemen gerçekleştirme ve olgunlaşma etmelidir. Terörist sevdalıları, Meclis koridorlarındadır. Kamplara gidip mevrut adamlık defoları, ihaneti dağıtım fail yıldırı trafoları, Meclis sıralarındadır. Bu derece martir veriyoruz, bu derece biberli yaşıyoruz, müşterek HDP'linin çıkıp da yıldırı saldırılarını kınadığını, şehitlerimize yağmur dilediğini, kasap eylemleri reddettiğini bileniniz, işiteniniz mevcut mıdır?"

"DİAYDER iddianamesinde Kılıçdaroğlu'nun ismi geçiyor mu geçmiyor mu"

Kılıçdaroğlu'nun, İstanbul Büyükşehir Belediyesinde yıldırı örgütüyle bağlantı ve bitişme zarfında olanların işe alınmasıyla ilişik bitmeme fail denet ve inceleme sürecinde memur müfettişlere gayz püskürdüğünü vurgulayan Bahçeli, şunları kaydetti:

"Çünkü jale motorin içtiğinden karnı ağrıyor, hesabını veremeyeceği açıklarından çevre korkuya kapılıyor. İmralı canisi kabilinden kurdurulan ve PKK/KCK'nın kent yapılanması ortada toprak düzlük DİAYDER'in referansıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesinde işe girdikleri kanıt edilenlerin destekçisi aşırı bariz söylüyorum ki Kemal Kılıçdaroğlu'dur. Bize 'sarayın sözcüsü' diyen Kılıçdaroğlu, Kandil'in teşrifatçısı, Kandil'in tedarikçisidir.

Buradan soruyorum, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı kabilinden müstahzar DİAYDER iddianamesinde Kılıçdaroğlu'nun ismi geçiyor mu geçmiyor mu? Bu zat, yıldırı aparatı DİAYDER'in yarıcı mensuplarıyla güruh yapmış oldu mı yapmadı mı? Saklanma Kılıçdaroğlu, çık karşımıza erkekçe söyle, adamsan bu soruların yanıtını ver. Özellikle hatırlatırım ki esassız söylemek, vicdanı müebbet hapse mahkum fail müşterek suçtur. Bir yalan, bin aracısız şek duyulmasını sağlayacaktır. Her yalancı, ayrımsız sürede duygusuzluk simgesidir.

Sayın Kılıçdaroğlu, yalanı hapaz koşam içiyorsun da noktayı vardığında müşterek sekte hakikatı yutmaya atılganlık edemeyecek derece balans kaybı yaşıyorsun. Tavsiyem, dobra müşterek hafızaya cemaat olmandır, en azından dediğin yalanları unutmazsın, kazara utangaç düşmezsin, taktığın maskeni de kaybetmezsin."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Beşiktaş3554+6
5Başakşehir FK3452+7
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3449-3
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3544+3
12Kayserispor3440-9
13MKE Ankaragücü3539-3
14Samsunspor3439-7
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler