USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Bahçeli: Biz TBMM'de yıldırıcı istemiyoruz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Biz, TBMM'de yıldırıcı istemiyoruz. Biz, yıldırı örgütüne öge devşiren HDP'yi Türk siyasa ve el erki hayatında birlikte saniye caba görmeye sabır edemiyoruz." dedi.

Bahçeli: Biz TBMM'de yıldırıcı istemiyoruz
11-01-2022 13:22
11-01-2022 13:23
TBMM

Bahçeli, partisinin kol toplantısında meydana getirdiği konuşmada, Türk milletinin, terörizmin çıyan planlarına, yıldırı örgütlerinin hunriz saldırılarına giriş eğmeyeceğini ve diz çökmeyeceğini söyledi.

Teröristlerin, kâffesi insanlığın kuma kan davalısı ve dirilik düşmanı bulunduğunu tamlayan Bahçeli, terörizmin tek şekli, çeşidi ve türevinin, bigünah ve yasal olmadığını vurguladı.

Türkiye'nin üstesinden gelinmesi mübrem bulunan rüçhan sorununun, mesail piramidinin zirvesine güçlenmiş "bölücü terör" bulunduğunu dile getiren Bahçeli, "Biz, TBMM'de yıldırıcı istemiyoruz. Biz, yıldırı örgütüne öge devşiren, güya Kürdistan propagandasıyla sabırlarımızı kevgire çeviren HDP'yi, Türk yöntem ve demokratlık hayatında birlikte saniye caba görmeye dayanma edemiyoruz. Anayasa Mahkemesi'nin vazifesini de gerçekten yapmasını bekliyoruz." niteleyerek konuştu.

"İblis'e piyonluk karşıcı yarıcı yıldırı uzantılarının, arı sili ulus iradesiyle cilve etmiş, ordular kurup, ordular yönetmiş, Milli Mücadele'yi cesurca yürüterek talih kurmuş TBMM'de bulunması züldür, zulümdür, zillettir" ifadesini kullanan Bahçeli, laflarını şu şekilde sürdürdü:

"Mehmetlerimize mermi sıkan hainlerle düşüp kalkacaklar, yıldırı kamplarında ideolojik ve tabanca eğitimi alacaklar, sonradan da karşımıza geçip demokrasi, özgürlük, insanoğlu hakları, sulh ezberlerini edepsizcesine yüzlü yüzlü art arda sıralayacaklar, bu ne kepazeliktir? Bu ne pişkinliktir? Bu ne pervasızlıktır?

29 Nisan 2017'de Adıyaman merkeze ilişkin Akçalı kırsalında Türk Silahlı Kuvvetlerimizin operasyonuyla imha edilen dört teröristten biri bulunan 'Koçero Meleti' harf angın Volkan Bora ile şu anda HDP Diyarbakır Milletvekili bulunan birlikte kadının nite ziyasız esbabımucibe kurduğu açıklanmış olmuştur. Bu yarıcı mebus üzerine geçişsiz mevrut türel takibat, dokunulmazlığının kaldırılmasıyla ilgilendiren artırım hemen gerçekleştirme ve olgunlaşma etmelidir. Terörist sevdalıları, Meclis koridorlarındadır. Kamplara gidip mevrut adamlık defoları, ihaneti dağıtma fail yıldırı trafoları, Meclis sıralarındadır. Bu derece martir veriyoruz, bu derece biberli yaşıyoruz, birlikte HDP'linin çıkıp da yıldırı saldırılarını kınadığını, şehitlerimize yağmur dilediğini, kasap eylemleri reddettiğini bileniniz, işiteniniz mevcut mıdır?"

"DİAYDER iddianamesinde Kılıçdaroğlu'nun ismi geçiyor mu geçmiyor mu"

Kılıçdaroğlu'nun, İstanbul Büyükşehir Belediyesinde yıldırı örgütüyle bağlantı ve kavuşma süresince olanların işe alınmasıyla ilgilendiren bitmeme fail denet ve inceleme sürecinde vazifeli müfettişlere kin püskürdüğünü vurgulayan Bahçeli, şunları kaydetti:

"Çünkü jale mazot içtiğinden karnı ağrıyor, hesabını veremeyeceği açıklarından çevre korkuya kapılıyor. İmralı canisi kabilinden kurdurulan ve PKK/KCK'nın kent yapılanması ortada toprak meydan DİAYDER'in referansıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesinde işe girdikleri tez edilenlerin destekçisi giriş döndürücü belirgin söylüyorum ki Kemal Kılıçdaroğlu'dur. Bize 'sarayın sözcüsü' diyen Kılıçdaroğlu, Kandil'in teşrifatçısı, Kandil'in tedarikçisidir.

Buradan soruyorum, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı kabilinden mücehhez DİAYDER iddianamesinde Kılıçdaroğlu'nun ismi geçiyor mu geçmiyor mu? Bu zat, yıldırı aparatı DİAYDER'in yarıcı mensuplarıyla derinti yapmış oldu mı yapmadı mı? Saklanma Kılıçdaroğlu, çık karşımıza erkekçe söyle, adamsan bu soruların yanıtını ver. Özellikle hatırlatırım ki asılsız söylemek, vicdanı müebbet hapse mahkum fail birlikte suçtur. Bir yalan, bin direkt şek duyulmasını sağlayacaktır. Her yalancı, ayrımsız sürede anemi simgesidir.

Sayın Kılıçdaroğlu, yalanı hapaz koşam içiyorsun da noktayı ulaştığında birlikte selamünkavlen hakikatı yutmaya atılganlık edemeyecek derece balans kaybı yaşıyorsun. Tavsiyem, dobra birlikte hafızaya cemaat olmandır, en azından dediğin yalanları unutmazsın, kazara utangaç düşmezsin, taktığın maskeni de kaybetmezsin."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Beşiktaş3554+6
5Başakşehir FK3452+7
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3449-3
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13MKE Ankaragücü3539-3
14Samsunspor3439-7
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler