USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ayı saldırısından güreşerek kurtuldu

Tokat'ta rençperlik eden Şenel Yıldız, ayının saldırısından güreşerek yanık yerine kurtulduğunu söyledi.

Ayı saldırısından güreşerek kurtuldu
19-11-2021 11:49
Tokat'ın Reşadiye ilçesine ilişkin Bostanlı köyünde canlı evli ve 2 bebek babası Şenel Yıldız (41) şeb ezanı saatlerinde ahıra giderken kocaoğlan ile karşılaştı. Bir anda ayının saldırması hesabına neye uğradığını şaşıran Yıldız, kendini çevirmek düşüncesince hararetli efor harcama etti. Kolları ve bacaklarından vurulan Yıldız'ın feryatlarına köylüler yetişti. Vatandaşlar kabilinden ortak arabayla Reşadiye Devlet Hastanesine götürülen Yıldız, burada meydana getirilen önceki müdahalenin peşi sıra ambulansla Tokat Devlet Hastanesine gönderme edildi. Ayının ısırması ve el atması kararı kollarında ve bacaklarında dip yaralar oluşan şahsa terzilik atıldı.

Ayı ile güreşerek kurtuldu

Hayati tehlikesi yok Yıldız, yaşamış bulunduğu vakası dile getirdi. Elma ağaçlarının bulunduğu bahçeye çıktığında kocaoğlan ile karşılaştığını tamlayan Yıldız, “Bahçeden ortak hışırtı geldi, döndüğümde kocaoğlan bana akilane geliyordu. evvel bacaklarımdan epilepsi el attı. O arada ego ayıya sarıldım, güreş yaptık. Yer şev bulunduğu düşüncesince ayıyı kaldırıp atınca, kocaoğlan çekip gitti. Ölümle koku alma organı buruna geldim. Cesaretim yardımıyla yaşıyorum. Çünkü kocaoğlan sıradan büyüktü” dedi.

Ayıların eşya bulamadığı düşüncesince iskân yerlerine denli indiğini tamlayan Yıldız, “Ayılar bu aylarda ağaçlardan dökülen meyvelere geliyor. O sebeple bahçede çabucak karşılaştık. Bacağımı bırakmadı, ego onu bırakmadım. Verilmiş sadakamız varmış” diyerek konuştu.

Nurhan İçmez

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler