USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

Almanya’da büyük beğeni toplayan Zeynep Avcı çeyrek finalde destek bekliyor

Almanya'da katılmış olduğu O Ses Almanya (Voice Of Germany) yarışmasında çeyrek finale artan Zeynep Avcı, piyasa haset çalışkan yayınlanacak çeyrek finalde sevenlerinden destek beklediğini tabir ederek, “Benim bu yola başlamadan ilk en aşkın ilgi gösterdiğim zat şarkılarım?

Almanya’da büyük beğeni toplayan Zeynep Avcı çeyrek finalde destek bekliyor
01-12-2021 12:50

Zeynep Avcı, Almanya'da katılmış olduğu Voice Of Germany anlı şanlı ahenk yarışmasında önceki turda Tan Taşçı'nın “Yalan“ şarkısını seslendirerek büyük beğeni toplamıştı. Avcı, ikinci turda da Zerrin Özer'in “Kıyamam“ anlı şanlı şarkısını gene Türkçe kendisine seslendirdi ve özellikle hakem heyeti edinmek az daha her insanın merakını kazanarak müşterek fevk tuğra çıkmayı başardı. Seslendirdiği Türkçe şarkılarla hem jürinin hem de Türk ve Alman izleyicinin hayranlığını elde eden Avcı, İHA'ya konuştu. 1970'li zamanlarda Almanya'ya barhana fail Zonguldaklı müşterek ailenin üç çocuğundan bir tanesi bulunan Zeynep Avcı, piyasa haset Almanya'nın SAT1 televizyonunda domestik saatle 20.15'te yayınlanacak çeyrek finalde yarışacak.

“Yarışmaya DOĞRU yapıtı katıldım“

İlk gösterişlilik dersini 12 yaşlarında alarak musiki dünyasına başladığını kail Avcı, elan sonradan etraflıca seneler Nuri Karademirli ve Serap Saat'ten Türk Sanat Müziği eğitimi aldığını tabir etti. 22 senedir Berlin'de oyunluk alırken müşterek taraftan da 15 sene süresince müşterek şirkette becerikli kendisine fariza karşılayıcı Avcı sesi ile akıbet çağda hem Türkiye'de hem de Almanya'da açık müşterek fanatik kitlesine ulaşırken, akıbet 5 aydır da Berlin'de müşterek ilkokulda çalıştığını söyledi. O Ses Almanya yarışmasına hasbelkader katıldığını dile getiren Zeynep Avcı, “Bir kız dostum 10 sene ilkin o yarışmaya benim adıma başvurma etmiş. Bir arka devir olmamıştı. Onlardan bu sene başlangıcında umumi müşterek e-mail geldi. Benim de elhak bulunan videolarım vardı Youtube'da, onları ekledim. Yaklaşık 2 hafta sonradan da devir oldu. Açıkçası ilkin aşırı müşterek tomar ciddiye almadım. İstanbul'da vapurdaydım ve ağmak üzereydim. 'Videolarınızı dinledik, hoşumuza gitti, katılmayı düşünücü müsün?' dediler. Ön elemelere çağırdılar, aracısız Türkçe şarkılarla başladım. O biçimde seyahat başladı“ dedi.

“Türkçe şarkılarla duyguyu hasretmek istiyorum“

Türkçe şarkıları kendilerinin arzu ettiğini kaydeden Avcı, “Türkiye'den bu denli hizmet beklemiyordum. O Ses Almanya'da Türk müşterek kız az buçuk hizmet uyandırır sanarak düşünmüştüm lakin bu denli dev müşterek merakı beklemiyorduk. Aynı biçimde Almanya'da da öyle. Şaşırtıcı müşterek biçimde Almanlardan da destek ve hizmet var” ifadelerini kullandı.
Almanya'da Türkçe şarkılarla beğeni toplamanın güvenilmez müşterek önsezi bulunduğunu dile getiren Avcı, “Benim bu yola başlamadan ilkin en müşterek tomar hizmet gösterdiğim özlük şarkılarımı özlük dilimde söylemek; kanıma denli etkin şarkılarla şahısların huzuruna çıkmaktı. Özellikle Türkçe bilmeyenler düşüncesince bu duyguyu uyandırmak, onlarda aşikâr etmek istediğim duyguyu aşikâr etmek güvenilmez dobra müşterek ihsanıhümayun benim için“ açıklamasını yaptı.
Şartların makul olması yerinde Türkiye'ye gitmeyi düşünebileceğini de kaydeden Zeynep Avcı, önceliğinin evlatları ve eşinin bulunduğunun altını çizdi. Kendilerini bahtiyar edebilecek rastgele yerde acemi müşterek sahn kurabileceklerini tamlayan Avcı, bu durumun da şartlara ilişkin bulunduğunu vurguladı.

“Türk izleyicilerden destek bekliyorum“

Kendisini dinleyen ve takdirkâr her insanın desteğine gereksinimi bulunduğunu kail Zeynep Avcı, sevenlerinin piyasa haset aktif yayında kendisini telefonlarla ve SMS mesajları ile desteklemelerini istedi. Bulunduğu yere denli özlük tırnaklarıyla kazıya kazıya geldiğini tamlayan Avcı, “Bundan sonrası düşüncesince yardıma ihtiyacım var. Bu piyasa haset aktif kalabalık televizyonda olacağız. Bu kat elemelerimiz telefon ve mesajla olacak. Pazar haset 20.15'te yarışmayı izlesinler, beni izlesinler. Eğer hoşlarına masraf ve beni müzaheret etmek isterlerse şimdiden her insana teşekkürname ediyorum“ dedi.

Genç sanatçı, Türk müziğinin Almanya'da olması müstelzim yerde olmadığına inandığını söyledi. İnsanların kafalarındaki klişeleşmiş binanın 60 senedir hala kırılamadığına yer veren Avcı, “Belki benim müşterek nebze katkım olmuştur sanarak düşünüyorum, olduysa da ne bahtiyar bana“ ifadesini kullandı.

Kızına Sezen Aksu'nun adını verdi

Ailesinin yardımları ve destekleri yardımıyla musiki hayatını dimdik müşterek biçimde yürütebildiğinin altını çizen Zeynep Avcı, ayrımsız sürede büyük müşterek Sezen Aksu hayranı. 6 yaşındaki kızına Sezen Aksu'dan etkilenerek Sezen adını sağlayan Avcı, “Küçüklüğümden bu yana şayet müşterek kızım olursa adını Sezen koyacağım diyordum“ ifadesini kullandı.

Mahmut Tosun
 

İLGİLİ HABER
O Ses Almanyaya mühür vuran Zeynep Avcı çeyrek finalde O Ses Almanya’ya mühür vuran Zeynep Avcı çeyrek finalde
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler