USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Alman şirketleri, Türkiye'yi 1,5 bilyon nüfusluk sektöre ulaşım düşüncesince biçim kendisine görüyor

Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dr. Slevogt, "Türkiye, toptan hazırlık zinciri faaliyetlerinde ehemmiyetli ortak role cemaat olabilir. Türkiye'nin Avrupa istihsal merkezleri düşüncesince hâlâ berk ortak hazırlık zinciri oluşturacağı düşünülüyor." dedi.

Alman şirketleri, Türkiye'yi 1,5 bilyon nüfusluk sektöre ulaşım düşüncesince biçim kendisine görüyor
18-10-2021 13:17
İstanbul

Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası (AHK Türkiye) Başkanı Dr. Markus Slevogt, AA muhabirine meydana getirdiği açıklamada, Türkiye ile Almanya arasındaki hesaplı ilişkilerin baş döndürücü çelimli bulunduğunu belirterek, Almanya'nın, Türkiye'nin en iri tecim ortağı konumunda bulunduğunu söyledi.

Almanya ve Türkiye'nin, dü asırdan birlikte tomar birlikte sürenin ötesine güzeşte baş döndürücü çelimli birlikte iş ve ticari birlikteliği bulunduğunu vurgulayan Slevogt, "Alman kapital iştiraki bulunan yahut Almanya ile iş ve tecim önleyen 7 bin 500'den birlikte tomar şirketimiz var. Avrupa devletleri ve Batı devletleri ortada en çelimli teşrikimesai ve ortaklığa sahibiz ve bununla alım çalım duyuyoruz." biçiminde konuştu.

Slevogt, Türkiye ile Almanya arasındaki ticari ilişkilerin henüz da gelişeceğini tabir ederek, "İki dünya arasındaki envestisman ve ticaretin ana antipatik güçlerinden birisi bulunan Gümrük Birliği'nin ayrımlı alanlar ve sektörlerin müdahale edilip yenilenmesiyle Türkiye ile AB, ilkin de Almanya ve Türkiye arasındaki ticari alışveriş henüz birlikte tomar artacaktır." dedi.

Türkiye'nin Alman işletmeleri birbirine bağlayan iri birlikte biçim bulunduğunu tamlayan Slevogt, Türkiye'nin saf coğrafi konumundan çevre bu ülkede ayrımlı pazarlarda ve ayrımlı bölgelerde arazi alan, ayrımlı fırsatlara cemaat Alman işletmelerin bulunduğunu aktardı.

Türkiye ve AB'nin izlemsel şürekâ şekilde birbirlerine gereksinimi bulunduğunu tabir fail Slevogt, "Bu bölgede en açık ağabey ve en açık etkiye cemaat dünya şekilde Türkiye, AB ve Almanya'nın da bu bölgede izlemsel kendilerini garanti dibine almasına araştırma görevlisi olacaktır." dedi.

"Türkiye ve Almanya ortada henüz birlikte tomar ticari aktivitenin olacağına inanıyorum"

Markus Slevogt, Türkiye ve Almanya arasındaki tecim kütlesinin 35 bilyon dolar yöresinde seyrettiğini belirterek, şunları kaydetti:

"İki dünya ortada baş döndürücü ehemmiyetli oranda tecim yapılıyor. Türkiye'de Almanya ile bağlantılı, kapital iştiraki olsun yada ehemmiyetli birlikte ticareti olsun, 7 bin 500'den birlikte tomar şirketle bu temele sahibiz. Türkiye'nin bölgedeki izlemsel önemi ve Alman şirketlerinin henüz berk birlikte hazırlık zinciri geliştirmesi gerektiği düşünüldüğünde, e-ticaret, amme alımları, ekincilik ve öbür sektörlerin de arazi almış bulunduğu esnetilmiş birlikte Gümrük Birliği ile saf birlikte kaplumbağa cemaat bulunan Türkiye ve Almanya ortada henüz birlikte tomar ticari aktivitenin olacağına inanıyorum. Bu, baş döndürücü birlikte tomar önlemle infaz kılmak durumunda olduğumuz birlikte nesne değil. Bu, bahsettiğim şerait cezaevi önüne alındığında bizatihi şekilde gerçekleşecektir."

Türkiye'nin, toptan hazırlık zinciri faaliyetlerinde ehemmiyetli birlikte role cemaat olabileceğini vurgulayan Slevogt, "Türkiye'nin Avrupa istihsal merkezleri düşüncesince henüz berk birlikte hazırlık zinciri oluşturacağı düşünülüyor. Asya'da Kovid-19 ile münasebetli hazırlık zincirinde yaşanmış bulunan problemleri gördük. İlgili virüsün şu anda ne varyantı olursa olsun ağırlıklı şekilde Vietnam ve Bangladeş'i ağır halde etkilediğini görüyoruz. Üretim alanlarını bloke buyurmak durumunda kaldılar. Tekstil, spor giysi yahut spor pabuç istihsal şirketleri şu anda baş döndürücü aksi etkileniyorlar. Asya'da toptan yapı ve spor üreticileri kabilinden beğenilen istihsal yerlerinin olması dolayısıyla bu şita ve Noel'de spor ayakkabısı derdi olabilir." biçiminde konuştu.

"Türkiye, pandemide istihsal sahalarıyla ait değme şeyi baş döndürücü dobra yönetti"

AHK Türkiye Başkanı Dr. Slevogt, Türkiye'de pandemi süresince politikaların, işletmeler ve fabrikaları meşgul vaziyette tutmaya müteveccih olmasının önemine ayraç ederek, "Üretici ki olursa olsun, piyasası ne olursa olsun, Türk fabrikalarında en esasen buyana en faziletkâr hıfzıssıhha standartlarına sahiptik. Türkiye, pandemide istihsal sahalarıyla ait değme şeyi baş döndürücü dobra yönetti. Türkiye'nin, istihsal sahaları ve sınai faaliyetlerini zarfında bulunduğumuz pandemi durumunun henüz da çetince şartlarında bile bitmeme edebilecek düzeye getirmede baş döndürücü değerli bulunduğunu gördük." ifadelerini kullandı.

Almanya'nın Türkiye'de baş döndürücü dobra müesses istihsal faaliyetleri bulunduğunu aktaran Slevogt, devamla şu değerlendirmelerde bulundu:

"Avrupa ile baş döndürücü dobra müesses hazırlık zincirlerimiz var. Avrupa, ehven kaynaklardan hazırlık buyurmak namına emektar günlerde Asya'da bulmuş bulunduğu en makul değerli hal düşüncesince arayış içindeydi. Avrupa'da üretime müteveccih yaklaşımlar 'tam eskiden üretim' odaklı. Bu, rastgele birlikte ıvır zıvır kesintinin Avrupa'daki istihsal tesislerinin kesintiye uğramasına ve durmasına kez açabileceği anlamına geliyor. Çünkü Asya'dan Avrupa'ya mevrut değme nesne eskiden üretime layıkıyla örgütlü edildi. Dolayısıyla rastgele birlikte kesinti, üretime bitmeme edilememesine sebep olabiliyor. Bu, koskoca birlikte maliyet sorunudur ve onu baştan düzenlenmesi gerektiği anlamına gelir. Belki henüz sağlam, coğrafi şekilde henüz yaklaşan konumlara akıllıcasına ilerlenmesi anlamına gelir."

"Gümrük Birliği'nin kadük olması Türkiye'nin yegâne dezavantajı"

Markus Slevogt, maliyet denklemini ani muhavvil apayrı birlikte etkenin de navlun ve geri hizmet maliyetlerinin faziletkâr seviyelere akıllıcasına ehemmiyetli seviyede artarak çoğalması bulunduğunu belirterek, Türkiye'nin Avrupa istihsal sahaları düşüncesince bu mevzuda ek birlikte avantaja cemaat bulunduğunu söyledi.

Gümrük Birliği'nin kadük olmasının Türkiye'nin yegâne dezavantajı bulunduğunu vurgulayan Slevogt, "1995-1996'daki Gümrük Birliği, akıllıcasına yönde atık baş döndürücü dobra birlikte adımdı ve Avrupa ile Türkiye ortada ehemmiyetli yatırımları ve ticarette ehemmiyetli birlikte artışı tetikledi. Ancak bu Gümrük Birliği eskidi. Bu arada Avrupa tarafı ve Türk tarafı henüz birlikte tomar tanıtmalık dışı bariyer ekledi. Herkes çabucak himayecilik modellerini uyguladı. Bu az buçuk da pandeminin sebep bulunduğu birlikte şey, giderek hafifleyeceğine inanıyorum. Gümrük tarafı ve tanıtmalık dışı bariyer de çözüldüğünde, Türkiye'nin henüz birlikte tomar fonksiyon göreceğini düşünüyorum." biçiminde konuştu.

Slevogt, Boehringer Ingelheim ile Türkiye'nin en iri çıkar kez üreticisi Abdi İbrahim'in eş teşebbüste olması dolayısıyla alım çalım duyduklarını tabir ederek, "Bu da Alman şirketlerinin ülkenin potansiyelini baş döndürücü dobra anladığını gösteriyor. Alman şirketler, konumun potansiyelini baş döndürücü dobra anlıyorlar. Türkiye'yi hemen iri birlikte yerli mahveden pazarı şekilde değil, ayrımsız sürede 1,5 bilyon sözü geçen diyalekt sektöre ulaşım sağlayıcı birlikte biçim şekilde görüyorlar." dedi.

"Türkiye'de ekincilik sektörünü banko birlikte doğacak trendi şekilde görüyoruz"

Türkiye'de dikkate alınabilecek nice ayrımlı dal olduğuna dikkati dişi ayraç fail Slevogt, şunları kaydetti:

"Her şeyden geçmiş Almanya alışılmış sektörlerle tanınır. Burada acemi birlikte şeyden bahsediyoruz. Tarımsal kimya, Alman şirketlerinin ilgilenilmiş bulunduğu apayrı birlikte alandır. Gümrük Birliği'nin geliştirilmesi Türkiye'nin ekincilik potansiyeli ile ilgili. Yenilenmiş birlikte Gümrük Birliği'nde Türkiye'nin geleceği üzerine uzun bilim sahibi olunduğunda ne sektörlerin öne çıkacağını görebiliriz.

Türkiye'de ekincilik sektörünü banko birlikte doğacak trendi şekilde görüyoruz. Çünkü Türkiye'nin bu bölgede baş döndürücü birlikte tomar potansiyeli var. Alman şirketleri, önümüzdeki çevrim düşüncesince Türkiye pazarında bu fırsatı değerlendiriyor."

Türkiye'de geri hizmet sahasının öbür ehemmiyetli birlikte meydan olduğuna ayraç fail Slevogt, "Türkiye'nin İstanbul Havalimanı ile meydana getirdiği yatırımı baş döndürücü kıvançla karşılayan Alman geri hizmet firmalarımız var. Bu envestisman ile Alman kökenli öbür geri hizmet firmaları da buradaki yatırımlarını henüz da genişlettiler. Bakın navlun tutarları yükseliyor. Dolayısıyla bu firmalar garp ile şark arasındaki köprüyü birlikte halde henüz da güçlendirmeleri icap ettiğini görüyor ve Türkiye o köprü." ifadelerini kullandı.

"TEKNOFEST, Türkiye'nin yenilikçi teknolojiler üreten birlikte dünya olma arzusunu gösteriyor"

AHK Türkiye Başkanı Dr. Slevogt, Türkiye kabil büyümekte bulunan birlikte pazarda mali hizmetlerin de ehemmiyetli birlikte envestisman bölgeyi olduğunu, bu sektördeki kuruluşların büyümekte bulunan birlikte pazardaki rastgele birlikte büyümeden baş döndürücü faydalandığını söyledi.

Slevogt, otomotiv dalında hayattaki mega trendlerin Alman-Türk iş donanmasına kâr sağlayacağını belirterek, şu halde bitmeme etti:

"Öne çıkan sektörler ortada yenilenebilir enerjiyi de görüyoruz. Yenilenebilir enerji, Almanya'nın baş döndürücü nazarıitibar gösterdiği birlikte alan. Bu bölgede iri Alman yatırımlarımız var. Almanya, yenilenebilir erke teknolojisinde ve başkaca yenilenebilir erke yatırımlarında da ön saflarda arazi almaktadır. Çekici pozisyonu ve ayrımsız sürede birlikte erke merkezi olması dolayısıyla emlak dışından Türkiye'ye henüz birlikte tomar alakanın geldiğini görüyoruz ve bundan ötürü yenilenebilir enerji, banko henüz birlikte tomar dişi gördüğüm apayrı birlikte envestisman alanı."

TEKNOFEST'in, Türkiye'nin henüz yenilikçi teknolojiler üreten birlikte dünya olma arzusunu gösterdiğini aktaran Slevogt, havacılık ve defans sektörlerinde de Türkiye'de gelecekte yatırımların artacağını söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor33450
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3434-15
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler