USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Partili Özhaseki’den anket açıklaması: 'Anketlerde, AK Parti açık ara önde'

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, “Anketlerde gençlere soruyoruz; ‘Hayatta ne düşüncesince savaş edersiniz?' ve çıkan akıbet vatan, millet, sembol ve ilmek üzere ulusal ve tinsel değerler açık ara önde çıkıyor. Yapılan anketlerd

AK Partili Özhaseki’den anket açıklaması: 'Anketlerde, AK Parti açık ara önde'
01-11-2021 16:18

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP'nin sabık sene ‘evet' söylediği ayrımsız tezkereye bu sene ‘hayır' demesine bağlı çıkan tartışmalarla ilgilendiren “CHP senelerdir 'evet' söylediği tezkereye duyurulmayan ortağı HDP'yi yitirme korkusundan bu el ‘hayır' dedi.

Tezkerenin süresi dü sene. Bir sene olsa kısaca ‘evet' mi diyecektiniz? Bu derece baş döndürücü itiraz edeceklerini bilseydik nezdinde sene diyerek getirirdik. Sayı çoğunluğumuz var, nezdinde sene sonradan nezdinde elan getirirdik. Yabancı er meselesi eski tezkerelerde de vardı” dedi.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, katılmış bulunduğu nezdinde göstergeç programımda gündeme bağlı açıklamalarda bulundu.

"CHP'de HDP'yi yitirme korkusu var"

Tezkere dair “CHP'nin ‘hayır', İYİ Parti'nin ‘evet' demesini nezdinde çatlama kendisine değerlendiriyor musunuz?” sorusuna Özhaseki, "CHP, HDP baskısından ötürü Suriye- Irak tezkeresine ‘hayır' demiştir. Yani CHP senelerdir 'evet' söylediği tezkereye duyurulmayan ortağı HDP'yi yitirme korkusundan bu el ‘hayır' dedi” halinde yanıt verdi.
HDP'yi yitirme korkusunun CHP'yi tezkereye ‘hayır' demeye götürdüğünü tabir fail Özhaseki, “CHP, ittifakta HDP'nin adını söyleyemiyor. HDP'liler de fasılasız ‘Bizden utanıyor musunuz, söylesenize, Ankara ve İstanbul'u bizim sayemizde kazandınız. Biz oy vermeseydik ne yapacaktınız' diyerek bası yapıyor. Kandilden teröristlerin elebaşları da ayrımsız şeyi söylüyor. Peki, CHP ne bahaneyi gelecek sürdü? Tezkerenin süresi dü sene. Bir sene olsa kısaca ‘evet' mi diyecektiniz? Bu derece baş döndürücü itiraz edeceklerini bilseydik nezdinde sene diyerek getirirdik. Sayı çoğunluğumuz var, nezdinde sene sonradan nezdinde elan getirirdik. Yabancı er meselesi eski tezkerelerde de vardı” dedi.

Millet İttifakı'nda Cumhurbaşkanı adayının ki olabileceği tartışmalarına bağlı mütekellim Özhaseki, “Karşı tarafın cumhur reisi talibi meselesinde adlar üstünde nezdinde akışkanlık, uçuşma yaşanıyorsa bu kafalarının şen olmadığının ve kesin olmadıklarının alametidir. Kafaları kesin değil, kişi aralarında nezdinde adayları bulunmayan ve eş nezdinde sözlü çıkarmaları baş döndürücü da bedava görünmüyor. Karşı taraftaki anlaşma esasta iptidai benzemezlerin anlamsız nezdinde araya geldiği nezdinde ittifak. Bir tarafta CHP ve İYİ Parti var. Bir yandan da söyleyemedikleri, utandıkları, gizledikleri PKK'nın politik uzantısı HDP var. Şimdi nezdinde yandan HDP'yi nezdinde yandan da İyi Parti'yi kesinlikle nezdinde arada tutacaksınız? Bu bedava nezdinde nesne değil hakikaten. Bir yandan da birtakımı önemsiz partileri yanlarına alıyorlar, derken iptidai benzemez nezdinde araya geliyorlar. Beş benzemezin nezdinde araya gelmesinden nezdinde cumhur reisi talibi boşaltmak güç bulunduğu kabil kesinlikle nezdinde programda uzlaşacakları ondan elan zor. Bu beraberlikten nezdinde uygarlık tasavvuru ortaya koymalarını bekleyemeyiz” diyerek konuştu.

“Bizim duruşumuz belli” diyen Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, “Cumhur İttifakıyız. Kaygılarımız belli, ayrımsız hassasiyetleri taşıyoruz. Türkiye'ye tehditlere dirlik yüzdelik beniz nezdinde arada olmanın gerekliliğine inanıyoruz. Bir araya geldiğimiz milli, yerel nezdinde ittifakımız var. Milliyetçi Hareket Partisi ile baş başa kurduğumuz ittifak, esen olsunlar Büyük Birlik Partisi de dayanak veriyor. Duruşumuz net” ifadelerini kullandı.

"Erken seçme düşüncesince nezdinde etken yok"

“Erken seçme mevcut mı?” sorusuna Özhaseki, “Erken seçme yok. Olması düşüncesince de nezdinde etken de yok. Bütün evren pandemi çağında bindir muhtelif sıkıntıya girmişken, nema oranları eksiye düşmüşken; Türkiye'de nema oranlarının baş döndürücü kesin ve artılarda bulunduğu nezdinde fasıl yaşıyoruz. Piyasa hareketli, elan iyiye revan işler var. Ve baş döndürücü kesin Meclis'te çoğunluğu bulunan nezdinde anlaşma var. Gayet de dobra işler giderken, niçin seçime gidilsin ki? Seçime gitmenin de nezdinde nedeni olmalı. Seçime gitmenin nezdinde nedeni yok. Bizdeki sahadaki çalışmaya dirlik er seçme hevesine kapılanlar yararsız görüntü kurmasın, kılıç değme fasıl çalışıyoruz” diyerek yanıt verdi.

Anketlerde AK Parti açık ara önde

16 Kasım'da Ankara'da Belediyeler Gençlik Festivali yapacaklarını da duyuran Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, “Yani belediyelerimiz ilk gencelme üstünde neler yapıyorlar? Bunu kurmuş oldukları stantlarda gösterecekler. 100'e yaklaşan aktiflik var. Tahmin ediyorum ki binlerce gailesiz orada olacak. Gelsinler bunu söyleyenler, binlerce gencin AK Partili Belediyeler etrafında neler yaptıklarını nezdinde görsünler. Anketlerde gençlere soruyoruz; ‘Hayatta ne düşüncesince savaşım edersiniz?' ve çıkan akıbet vatan, millet, sembol ve diyanet kabil ulusal ve tinsel değerler açık ara önde çıkıyor. Yapılan anketlerde ‘kendinizi ne partiye yaklaşan görüyorsunuz?' sorusunda AK Parti açık ara önde” halinde konuştu.

Asgari tutara bağlı de açıklamalarda mevcut Özhaseki, "Pandemi halis muhlis dünyada küresel, kazançlı sorunlara kaynak oldu. Asgari ücrette ego ağır nezdinde artma olacağını sanıyorum. Türkiye'yi dümen fail ve idrak operasyonlarına öz saygı etmeyen nezdinde partiyiz. Bizim AK Parti kendisine düzentileme yapmadığımız nezdinde düzlük yok. EYT'liler müdahale peyda etmek neredeyse o anki kazançlı koşulları cezaevi uğrunda bulundurarak nezdinde kol icraat yapılıp, ilgilendiren kurumlara ve sonradan da Sayın Cumhurbaşkanına bildirme edilir” diyerek konuştu.

Hülya Keklik
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler