USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Partili Özhaseki: Ne eyvah ki CHP'li belediyeler kanalıyla ajanslara trilyonlarca mal dökülüyo

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Ne efsus ki CHP'li belediyeler tarafından ajanslara trilyonlarca mülk dökülüyor. Hizmet ne gezsin, aradan 3 sene geçti. Lütfen, şayet ego bilmiyorsam söylesinler" dedi.

AK Partili Özhaseki: Ne eyvah ki CHP'li belediyeler kanalıyla ajanslara trilyonlarca mal dökülüyo
11-12-2021 20:35
Kayseri

Kocasinan Belediyesince Uğurevler Mahallesi'nde meydana gelen kentsel transformasyon kapsamındaki açacak konfirmasyon töreninde mütekellim Özhaseki, göreve geldiklerinde bahane üretmeden iş yapacaklarına, iz ortaya koyacaklarına uydurma verdiklerini söyledi.

Önemli olanın iz bırakmak, görev kılmak olduğunu, böylelerinin hayırla anıldığını tamlayan Özhaseki, İstanbul Belediye Meclisi'nde AK Parti Grupbaşkanvekili Tevfik Göksu'nun İstanbul Büyükşehir Belediyesiyle ilişik birtakımı rakamlar açıkladığını anımsattı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin ajanslara idrak operasyonu çekmesi düşüncesince 850 milyon liralık yöresinde mülk verdiğini kanıt fail Özhaseki, "Dile emeksiz ya, el insaf. Bu idrak dediğiniz nedir, olmayanı ergin kabil göstermek, yapılmayanı işlenmiş kabil göstermek, mevcut olmayanı varmış kabil sunmak. Yalandır, riyadır, ayıptır, günahtır. Bu paraları keşki hayra kullansalardı, keşki hayır işlerde kullansalardı." diye konuştu.

Kendisinin Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı devrinde hakeza şeylere girişme etmediklerini özetleyen Özhaseki, şöyleki bitmeme etti:

"Olsa olsa gazetelere reklam veririz, şöyleki müşterek işimiz mevcut diye veya televizyonlara derdik ki 'açılışımızı duyurun lütfen.' Onlar da baş döndürücü makul, 1000-2 bin liralık kabil önemsiz ücretlerdi. Ne eyvah ki CHP'li belediyeler aracılığıyla ajanslara trilyonlarca mülk dökülüyor. Hizmet ne gezsin, aradan 3 sene geçti. Lütfen, şayet ego bilmiyorsam söylesinler, düzeltmeye hazırım erte toplumsal medyamdan da paylaşırım. Ankara, Adana, İstanbul, İzmir, Mersin'de CHP'li belediyeler bu 3 sene zarfında derde çıkar yol rastgele müşterek görev yapmışlarsa lütfen göndersinler. Ben evcil yönetimlerden mesul umumi reis yardımcısıyım. Bu arkadaşların seçme öncesinde halis muhlis vaatlerini çıkardım, dizdim, biricik hiç baktım, hangisini yapmışlar diye, yüzdelik 1'ini fark yapmamışlar, hazırlamaya da yeti yok."

"Bol gani statü yaptırıyorlar, yaptırsınlar sanattır ne diyelim"

Özhaseki, İstanbul ve Ankara büyükşehir belediyelerinin, meclislerde AK Partili sedir üyeleri çoğunlukta bulunduğu düşüncesince önlerinin kesildiğini dile getirdiklerini fakat hakeza müşterek şeyin olmadığını tabir etti.

"Başka partili de olsa hayır müşterek iş yapıyorlarsa katiyen bulunmayan demeyeceksiniz, ne getirdilerse he diyeceksiniz" buyruğu verdiklerini aktaran Özhaseki, şunları kaydetti:

"İstanbul'da 4 bine yakın, meclise öneri getirmişler. Arkadaşlarımız hemen 70'ine 'hayır' demişler, onun dışındakilerin hepsine 'evet' demişler. O 'hayır' dedikleri de yeşil bölgelerin üstüne yığın ayırmak kabil katiyen yapılmaması müstelzim hata işler, onlara da izin edin 'hayır' diyelim. Haklarını yememek düşüncesince söylüyorum, akıbet 2-3 sene zarfında gördüm birkaç açılışları var. Bol gani statü yaptırıyorlar, yaptırsınlar sanattır ne diyelim. Ancak insanoğlu sizden enfrastrüktür bekliyorsa suyla, kanalla ilişik görev bekliyorsa sizden yeşil meydan otopark bekliyorsa kentsel transformasyon kabil İstanbul'da müşterek görev bekliyorlarsa statü hazırlamaya hakkınız yok, günahtır, yapamazsınız bunu. İstanbul depremi başlamak neredeyse müşterek an geçmiş kentsel transformasyon bütçesini artırın, kişilerin orada çürük, cehennem olmak neredeyse bulunan evlerinin programını yapın. Biz de size dayanak olalım, insanoğlu degaje zarfında evlerinde otursun, yapılması müstelzim bu. Ama ne eyvah ki akıbet devre belediyeciliğinde ajanslara bolca mülk vermek, idrak oluşturmak, esassız anlatmak ve yapılmadığı şekilde işlenmiş kabil müşterek iklim özgülemek tehlikesiyle gönül rahatlığı karşıyayız."

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar da ilçede bitirdikleri kentsel transformasyon çalışmalarıyla ilişik bilim verdi.

Programın böylecene Özhaseki, vatandaşlara anahtarlarını konfirmasyon etti.

Germir'de okulun temeli atıldı

Özhaseki, Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve kaymakamlık belediye başkanlarının da katılımıyla izlence evveliyat Germir Mahallesi'ndeki beşinci sınıf ve anaokulun asliye atma törenine katıldı.

Melikgazi Belediyesi ile iyicil Mehmet Altun çeşidinden mahalleye yaptırılacak okulların hayır olmasını isteyen Özhaseki, şehrin hayırseverliliğine dikkati çekti.

Vali Günaydın ise şehrin meslek eksiği tamamlandığında tekli tahsile geçmeyen meslek kalmayacağını belirtti.

Şu an şehirde 74 pedagoji bilimi kurumunun yapımının ve ihalesinin bitmeme ettiğini özetleyen Günaydın, eğitimin standardını bırakmak anlamında de çalıştıklarını dile getirdi.

Konuşmaların arkası sıra rahmetle okulların temeli atıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler