USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Parti'li Kurtulmuş: Yılbaşı bakımından paha pahalılığını önleyecek bazı adımlar atılaca

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Yılbaşı bakımından bu değer pahalılığını önleyecek, enflasyonun altında vatandaşımızı ezdirmeyecek bazısı adımlar atılacak." dedi.

AK Parti'li Kurtulmuş: Yılbaşı bakımından paha pahalılığını önleyecek bazı adımlar atılaca
29-11-2021 15:25
Ankara

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, vatandaşların iktisadi sıkıntılarının bilincinde olduklarını belirterek, "Yılbaşı bakımından bu değer pahalılığını önleyecek, enflasyonun altında vatandaşımızı ezdirmeyecek kimi adımlar atılacak. Asgari ücret, emekliler, 3600 özellikle kazanmak neredeyse bu mevzularda adımlarımızı atarak vatandaşımızı ezdirmeyeceğiz." dedi.

Kurtulmuş, parti umumi merkezinde, AK Parti Bilgi ve yazışma Teknolojileri Başkanları Eğitim ve İstişare Toplantısı'nın açılışında konuştu.

Partinin sonuç umumi kurulunda açılan Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanlığının önemine ayraç fail Kurtulmuş, bu birimde fariza yerlerin bilgelik ve yazışma teknolojileri dalında mürşit icraat yapacağına inandığını belirtti.

Teknolojinin, gelişigüzel çağda evolüsyon kaydettiğine, bunun insanlığın yararına kullanılmasının ehemmiyetli olduğuna ayraç fail Kurtulmuş, "Bilgi ve yazışma teknolojilerinin gelişmesiyle bizim kabil iddiası olan, aşkın çelimli insanoğlu potansiyeli bulunan devletler düşüncesince devasa hissedar okazyon endüstrisi karşımıza çıkmıştır. İHA ve SİHA'ları evren ölçeğinde rakiplik edebilecek hissedar bir vaziyete getiren Türkiye'dir. Türkiye bu manada görülmedik hissedar biçimde mesafeyi kapatmıştır. İnşallah Türkiye, özellikle sayısal transformasyon kazanmak neredeyse acemi zamanın ortaya çıkardığı aşamada Türkiye, üstünde düşeni yaparak aşkın aceleci hissedar biçimde gelişecektir." sanarak konuştu.

Gençlere, AK Parti'nin niteliklerini aşkın elleme kavramaları tavsiyesinde mevcut Kurtulmuş, AK Parti'nin, hissedar sorun hareketinin ismi bulunduğunu söyledi.

AK Parti'li Kurtulmuş, "(Biz Müslüman değerlerine ehil olduğumuz düşüncesince arka kaldık. Elin oğlunu görüyor musun uzaya gitti) sanarak hayıflanarak, elin oğlundan ne var ise onu imitasyon etmeyi modernizasyon kendisine anlayan hissedar anlayış maatteessüf Türkiye'nin sonuç dü asrında can alıcı oldu." dedi.

Kurtulmuş, Türkiye'nin özlük kökleriyle barışması, teknolojik atak yapması mevzusundaki "nice alımlı ihanetleri, birçok bariz çelme takmaları" esbak kabil hatırladıklarını tabir etti.

"Türkiye'de modernizasyon kafasındaki CHP zihniyetinin, daima milletin köklerinden uzaklaşmayı esasi aldığını" kail Kurtulmuş, şunları kaydetti:

"Helalleşme ismi altında kimi camianın enli tutucu kesimlerine menfez kırpan laflarına tek aldanmayın. İnşallah öyledir, tığ huluskârlık testi yapmıyoruz. Ama denir ki, şayet helalleşme istiyorsanız, CHP'nin 1946'dan beri camianın değişik kesimleriyle dirlik karşıya geldiği konulardan defo dileyin. Bu çetince mu? 1960 darbesi öncesinde sokakları karıştırarak, sokaklara çıkarak ve 1960 darbesi ondan sonra Başbakan ölüm cezası cezası cezası edildikten sonraları siyasal memnuniyetlerini gelişigüzel platformda dile getirenler CHP'liler değil miydi? 28 Şubat sürecinde Ankara'daki üniversitede tek başörtülü kız çocuğuna hoşgörü gösteremeyen, binlerce başörtülüyü kapının önüne koyan, üniversitelerde kandırma odaları kurarak o kandırma odalarında faşist Almanya'nın tatbikatına benzeşim uygulamalarını ortaya koyan CHP'nin kullanmakta olanları değil miydi?

27 Nisan muhtırası esnasında Ankara'nın, Türkiye'nin sokaklarında neymiş Cumhuriyet mitingleri niteleyerek ortaya çıkıp, 'Ordu göreve' niteleyerek askeri kışkırtan, CHP'nin zihniyeti değil miydi? Gelin bunlardan defo dileyin. Daha yakın, emektar hissedar bakanın, 'Ben başörtülü birisinin bilgili ve müddeiumumi kendisine girmiş bulunduğu mahkemede yargılanmak istemem.' diyecek derece faşist hissedar zihniyeti ortaya koyduğunu görmediniz mi? Daha esbak hissedar şehremaneti başkanının, 'yabancıya suyu şu kadara satarım, yabancıya nikahı şu derece paraya kıyarım' diyecek derece Almanya'nın, Avusturya'nın aşkın sağcı faşist partilerinden ati hissedar zihniyeti ortaya koyduğunu duymadınız mı? Buyurun defo dileyin. Samimiyet, insanoğlunun yaptığını içten hissedar biçimde itiraf etmesinden geçer. Sadece oy kabul etmek düşüncesince birtakımı çevrelere menfez kırpmaksa, katiyen ve katiyen içten hissedar tutum kendisine görülmez. Özür dileyin, ardı sıra istiyorsanız helalleşmenizi yapın. Ama bu millet, Cumhuriyet Halk Fırkasının zihniyetinin hakeza bulunduğunu bilmiş bulunduğu düşüncesince gelişigüzel hesaplaşmayı sandıkta yapmış ve sittinsenedir Cumhuriyet Halk Fırkasını muhalefete mahkum etmiştir."

"Geçmişteki yanlışlarımız, bizlere hatalarımızı doğrultmak düşüncesince okazyon verir"

AK Parti'nin hemen geçmişin değil, ayrımsız sürede geleceğin de partisi bulunduğunu tamlayan Kurtulmuş, "Geçmişte meydana getirilen dobra şeyler bizlere delalet yapar. Geçmişteki yanlışlarımız bizlere hatalarımızı doğrultmak düşüncesince okazyon verir. Ama katiyen eskiden takılıp kalmış şekilde yöntem yapılamaz. Onun düşüncesince geçmişten bu gücü alıyor, atiye akla yatkın yürüyoruz." ifadelerini kullandı.

AK Parti'nin, milletin partisi bulunduğunu kail Numan Kurtulmuş, "Devlet partisi olmakla milletten almış bulunduğu yetkiyle devleti başöğretmen budun partisi kazanmak ortada ayırt vardır. Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhuriyet Halk Fırkası hissedar mevki partisiydi. Öyle bulunduğu düşüncesince de daima vatandaşlarımızı şekillendirmek, vatandaşlarımızı eş etmek, vatandaşlarımızı tornadan çıkmak kabil hepsini ayrımsız seviyede, ayrımsız hizaya gelmek kabil hissedar anlayışları var. Açıkçası mevki bambaşka telden, budun bambaşka telden çalardı. 18 sene ezanın 'Tanrı uludur, oğan uludur' sanarak okutulmasının nedeni budur." biçiminde konuştu.

AK Parti'nin hissedar zümrenin, sınıfın, budunsal kökenin değil, 84 milyonun kuma sesi, beklentisi ve siyasetteki kuma yönelimi bulunduğunu dile getiren Kurtulmuş, "Bazı partilerin devir kurnaz sıkıntı içine düşmelerinin nedeni budur. Bir zümre partisi kendisine tasarım edilenlerin veya hissedar semt partisi kendisine konumlandıranların, milletin tamamına söyleyecek lafları olmaz. Millet partisi bulunduğu düşüncesince de 19 yılda AK Parti, aşkın iri hizmetler yaptı, ihtilal durumunda adımlar attı." dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, siyasetin kilidinin, gönüllere tahavvül etmek bulunduğunu tabir ederek, laflarını şu biçimde sürdürdü:

"2023 sürecinde AK Parti'lilerin sınavı, gönüllerden düşmemektir. Bunun yolu da tevazuyla, insanlarımızın ne söylediğine kulak kabartmak, kızmadan, tek biçimde insanlarımızı ötekileştirmeden, 84 milyonun tamamını dinleyerek, onlara Türkiye'nin istikbaline bağlı fikirlerimizi, yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatmak.

Ekonomik çetince hallerden geçtiğimiz hissedar süreçteyiz. Bunlar geçici, inşallah hissedar süre sonraları Türkiye rotasına oturacak, bu yetişme alışkanlıkları hâlâ da faziletkâr hissedar biçimde ileriye akla yatkın gidecek, Türkiye üretmeye ve gerçek ekonomisini güçlendirmeye bitmeme edecek, istihdamını artırmaya bitmeme edecek. Ama vatandaşımızın şu sıralarda çekmiş olduğu, iri hissedar çoğunluğu pandemi ekonomisinden meydana gelen sıkıntılarının bilincinde olduğumuzu da vatandaşımızla kırışmak zorundayız. Onları uymak zorundayız. Onların çektikleri sıkıntıları bertaraf etmek düşüncesince hükümetimiz gelişigüzel ayrışık desteği vermeye hız ediyor. Yılbaşı bakımından bu değer pahalılığını önleyecek, enflasyonun altında vatandaşımızı ezdirmeyecek kimi adımlar atılacak. Asgari ücret, emekliler, 3600 özellikle kazanmak neredeyse bu mevzularda adımlarımızı atarak vatandaşımızı ezdirmeyeceğiz."

AK Parti Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Ömer İleri de ilki planlı ve dü devir sürecek yetişek ve danışma toplantısında, Başkanlığın hedefleri dirlik bilgilendirme yapılacağını, sabık sekiz ayın değerlendirileceğini kaydetti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler