USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Parti Sözcüsü Çelik: 'Terörle mücadele en güçlü şekilde sürecektir'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Dün geceleyin Kış Kartalı Harekatı ile Hava Kuvvetlerimiz yıldırı örgütlerinin muhtelif yapılarını tarumar etti. Bugün de Eren Operasyonlarının dünkü birlikte safhası başladı. Milli Savunma Bakanlığı, ?

AK Parti Sözcüsü Çelik: 'Terörle mücadele en güçlü şekilde sürecektir'
02-02-2022 14:07
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti milletvekilleri ile Parti Genel Merkezi'nde müşterek araya geldi. Burada meydana gelen güruh sonra müşterek matbuat toplantısı düzenleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Hizmet siyaseti hesabına AK Parti'nin, Cumhur İttifakı'nın gücü eksiksiz illerimizde görünüyor. Biliyorsunuz Giresun'da Cumhurbaşkanımız 78 yazar eserin açılışını gerçekleştirdi. Bu tahminî yerine 1 bilyon 398 milyon teklik tutuyor. Arkasından da Trabzon'da Bakanlık ve belediyelerimize ilişik 2 bilyon 309 milyon lirayı bulan 95 yazar açım gerçekleştirilmiştir. Hizmet siyasetinin gücü de bu kapsamda bitmeme etmektedir” ifadelerini kullandı.

“Türkiye'nin en güçlü şekilde yıldırı ile savaşı bitmeme ediyor"

Türkiye'nin terörle ve yıldırı örgütleri ile mücadelesinin rastgele şart ve şartta bitmeme ettiğine özen çekici Çelik, “Türkiye'nin en güçlü şekilde yıldırı ile savaşı bitmeme ediyor. Terörle mücadelenin vatandaşımızın dünyasına meydana getirdiği müspet katkılar, yıldırı örgütlerinin geriletilmesi ve zayıflatılması, muhtelif yıldırı baskıları yolu ile yurttaşlarımız üstünde müesses bulunan müşterek kadro hegemonyaların yıkılmasının, yurttaşlarımız üstünde geçmişten beri oluşan bu yapıların tekerlek tekerlek tarumar edilmesinin ne genişliğinde müspet neticeler doğurduğunu öz illerindeki muhtelif gelişmelerle de terörle mücadelenin derin bulunduğu şehirlerde mebusluk özne arkadaşlarımız tabir ettiler” sanarak konuştu.

“Türkiye Cumhuriyetinin terörle savaşı dünyanın en yasal mücadelesidir”

Dün geceleyin saatlerinde başlamış bulunan ve PKK/YPG/KCK ilkin iktisap eylemek neredeyse nice yıldırı örgütü ve bunlara mensup unsurların ruhsuz hale getirilmiş bulunduğu Kış Kartalı Harekatı'na da yer veren Çelik, şunları kaydetti:

“Dün geceleyin Kış Kartalı Harekatı ile Hava Kuvvetlerimiz yıldırı örgütlerinin muhtelif yapılarını tarumar etti. Bugün de Eren Operasyonlarının acemi müşterek safhası başladı. Milli Savunma Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Milli İstihbarat Teşkilatı koordinasyonunda ülkemize ve insanlığa yağı olan, demokrasimizi ve hususiyet devletimizi zılgıt eden, yurttaşlarımızın canlarına kasteden bu terörle mücadele en güçlü şekilde sürecektir. Tabi henüz terörle mücadele ile alakalı adımlar atılır atılmaz, hassaten bitim ötesi harekatlar bahis konusu olduğunda yağız yaymaca merkezleri doğrudan çalışmaya başlıyorlar.

Onlara müşterek el henüz tabir eylemek istiyorum ki, ‘Türkiye Cumhuriyeti Birleşmiş Milletler anlaşmasının 51'inci maddesinden doğan yasal haklarını kullanmaktadır.' Komşu devletlere, karındaş büyüklük ve halklara da rastgele devir şurası söylüyoruz. Oralarda bu yıldırı yapılarının namevcut edilmesine ilişkin güçlü inisiyatifler alınamadığı için, rivayet gelişi karındaş Irak içinde bu yıldırı yapılanması bitmeme etmiş bulunduğu düşüncesince kılıç mecburen bu operasyonları gerçekleştirmek yerinde kalıyoruz. Bu banko karındaş ülkelerin ve halkların topraklarına müşterek karışma değildir. Türkiye Cumhuriyetinin terörle savaşı dünyanın en yasal mücadelesidir.”

“Türkiye ile Ukrayna ortada 10'uncu Yüksek Düzeyli Stratejik Konsey Toplantısı gerçekleştirilecek"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ferda Ukrayna'ya gerçekleştireceği ziyarete de yer veren Çelik, “Türkiye ile Ukrayna ortada 10'uncu Yüksek Düzeyli Stratejik Konsey Toplantısı gerçekleştirilecek. Bu görüşmede siyasal konulardan, ticarete, aramızdaki dış alım ve dış satım meselelerine genişliğinde baş döndürücü enli müşterek yelpazede müşterek akıl defteri olacak. Cumhurbaşkanımız başkanlığında Türkiye Cumhuriyeti Ukrayna heyeti ile bu çerçevede müşterek araya gelecek” halinde konuştu.

Rusya ve Ukrayna arasındaki gerilimin alana tek yardımı olmayacağını, tersine zararının olacağını tamlayan Çelik, “Burada rastgele dü tarafı da destekleyen ülkeler var. Ama rastgele dü devletin göz açılarını yakınlaştırmaya çalışan, Karadeniz'de müşterek savaşın esasen olmaması için, alanımızda esasen müşterek savaşın olmaması düşüncesince aklıselim diplomasiyi işveren yaklaşımların maatteessüf az buçuk geride kaldığını görüyoruz. Cumhurbaşkanımızın hem Türkiye Cumhuriyeti Karadeniz gösterimi hem semt gösterimi açısından yapacağı bu görüşme sonuç adım ehemmiyetli olacaktır. Cumhurbaşkanımız hem Ukrayna bununla birlikte Rusya tarafıyla meseleleri belirgin müşterek şekilde konuşabilen, rastgele dü tarafın da almış bulunduğu inisiyatifi ve çabayı sevinme ile karşıladığı müşterek önder yerine bu inisiyatifi gerçekleştiriyor" dedi.

Ermenistan ile Türkiye ortada atık adımlara da özen çekici Çelik, şunları söyledi:

“Artık Ermenistan ile Türkiye ortada uçuşlar başlıyor. Buraya elbette gelindiği ile alakalı baş döndürücü derinlemesine müşterek tarz ve diplomatlık zamanı mevcut bu meselenin. Tabi diasporanın Türkiye ile Ermenistan ilişkilerini zehirleyen, Türkiye'yi nahak yere ve mesnetsiz ‘soykırım' iddiaları ile suçlayan, Batı demokrasilerini bu şekilde zehirlemeye çalışanların çabası Türkiye kabilinden derinlemesine müşterek süre süresince güçlü müşterek mücadele ile edim gördü. Bunların bu zehirleyici davranışına karşı, ASALA yıldırı örgütü ile Türkiye'nin derinlemesine devam eden müşterek savaşı oldu. Diplomatlarımızı martir verdik ve dünyanın rastgele kabilinden misyonlarımız bu yıldırı örgütü ve yıldırı örgütünü destekleyenler kabilinden gaye alındı. Türkiye Cumhuriyeti tek devir belletici müşterek büyüklük olmaktan, sulh misyonunu korumaktan tek devir vazgeçmedi.”

CHP kabilinden Sedef Kabaş'a meydana getirilen ziyaretin sorulması dair edim sağlayan Çelik, “Gidip de müşterek hakareti müşterek nefreti doğrulamak neredeyse ziyarette mevcut iktisap eylemek tek kimesne düşüncesince içerisine düşülmesini önermeyeceğimiz müşterek durumdur. Allah kimseyi bu hale düşürmesin” dedi.

"O bağlaşma içinde kimin kime kadın bulunduğu ile alakalı ağız dalaşı milletin tartışması değil"

Millet İttifakı içindeki tartışmaların sorulması dair edim sağlayan Çelik, “Muhalefet İttifakı içinde kimin önde olduğunu, kimin kime kadın bulunduğunu ortaya koyan müşterek siyasa yarışı gır konusu. O bağlaşma içinde kimin kime kadın bulunduğu ile alakalı ağız dalaşı milletin tartışması değil. Bu kimseyi ilişik ve milleti ilişik müşterek bap değil. Bazı misyon siyaseti ile ilgili, milleti ilişik mevzular ile alakalı Cumhur İttifakı ruzname ortaya koyduğu devir daima yerine ‘milletin gündemi bu değil' diyorlar. ‘Milletin gündemi bu değil' diyenlerin koyduğu bu gündemden de milletin tek hevesi yok. Bu tutarsızlıkları da belirgin müşterek halde görülüyor” açıklamasında bulundu.

Utku Şimşek
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler