USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Parti Sözcüsü Çelik: Sayın Cumhurbaşkanımızın himayesinde metaverse dair toplu tartışma düzenlenecek

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın himayesinde metaverse dair andıran sürede müşterek toplu tartışma düzenleneceğini bildirdi.

AK Parti Sözcüsü Çelik: Sayın Cumhurbaşkanımızın himayesinde metaverse dair toplu tartışma düzenlenecek
24-01-2022 19:25
Ankara

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, tümen umumi merkezinde, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan başkanlığındaki Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı bitmeme ederken açıklamalarda bulundu.

MYK toplantısının başında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şümullü nezdinde istimara yaptığını anlatım fail Çelik, görüşmede iç ve aut politikayla ilişik gelişmelerin de etraflıca halde paylaşıldığını söyledi.

Çelik, MYK toplantısının şişman nezdinde kısmında teknolojik gelişmelere bağlı AK Parti Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden mesul Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri'nin banak meydana getirmiş olduğu belirtti.

Sunum çerçevesinde sayısal yöntem ve metaverse teknolojisinin MYK toplantısında açık nezdinde halde ele alındığı vurgulayan Çelik, laflarını şu halde sürdürdü:

"Bir mevzuya ilgi döşemek istiyoruz o madde da şudur, dijitalin siyaseti deriz sayısal yöntem demiyoruz. Bunun nedeni elbette ki sayısal gelişimleri katı baş döndürücü politik tümen öz tümen bünyesi içinde kullanıyor. Dijitalin, sayısal mecraların siyasette kullanılması baş döndürücü çelimli nezdinde ebat oluşturdu yöntem düşüncesince lakin bu elbette hoppadak işin istihlak kısmıyla işin hoppadak yazışma kısmıyla ilişik nezdinde konu. AK Parti namına tığ hoppadak sayısal yöntem değil dijitalin siyaseti dediğimiz hepsi bu gelişmelerin siyasete etkisinin, topluma tesirinin ve adamlık dünyasına tesirinin neler olabildiği üstünde de açık nezdinde çerçevede istimara yapıyoruz."

Çelik, bu mevzuyu baş döndürücü yakından izleme etmeleri icap ettiğini belirterek, "Çünkü aracısız insanoğlu tanımıyla iyelik tanımıyla dinle anadan görme kurumlarla yurt tanımıyla iyelik tanımıyla ilişik acemi boyutların açıldığını, bu boyutların nezdinde kısmının akıbet etap fazlalık neticeler doğurduğunu lakin bu acemi boyutlarla baş başa de acemi tehditlerin çelimli nezdinde halde ortaya çıktığını görüyoruz." ifadelerini kullandı.

Dijitalin siyasetinin arkasındaki tehditlere gönül rahatlığı Türkiye'nin tedarikli olması, kişilerin ve topluluğun korunması icap ettiğini aktaran Çelik, burada ortaya çıkan fırsatlarla ilişik namına da çoluk çocuk ilkin kazanmak kıl payı topluma para edilmesi konusunda, hukuki, politik çerçevenin ve farkındalığın nite oluşturulacağının değerlendirilmesi icap ettiğini vurguladı.

Çelik, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanlığının dijitalle ilişik süreci yakından izleme etmekle vazifeli bulunduğunu ve elan evvel de birtakımı sunumların gerçekleştirildiğini hatırlatarak, "Bu mevzuda AK Parti namına kendimizi, öz verilerimizi siyasette oluşturduğumuz muhtelif verileri hem garanti dibine kabul etmek hem de acemi devirde bunları birbiriyle elan baş döndürücü ilişkilendirerek, elan baş döndürücü bütünleşmiş ederek çelimli nezdinde halde bu verileri siyasetin önümüzdeki zamanlarda yapacağımız faaliyetlerin sonuçlarına infaz etmek bakımından, bu başkanlığımız gine çelimli icraat yapıyor." dedi.

"Burada nezdinde önderlik gerçekleştirilecek"

Sunumda, metaversenin insanoğlu hayatına, maşer dünyasına ve ekonomiye çevrik etkilerinin ortaya konulduğunu tamlayan Çelik, şu halde konuştu:

"Arkadaşlarımızın muhtelif basar açılarından öz birimleri açısından, öz formasyonları açısından da değerlendirmeleri oldu. Sonuç namına dört başı mamur bunların benzeyen nezdinde halde izleme edilmesi, Türkiye'nin bu mevzuda nezdinde mahveden değil çelimli nezdinde oyuncu, bu mevzuda hem sayısal altyapısıyla söyleyeceği laflar bulunan çelimli nezdinde düzenci hem de bire nezdinde sürede bunun insanlığa tesirleri itibarıyla söyleyebileceği baş döndürücü çelimli laflar var. Bu çerçeveden baktığımızda Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında benzeyen sürede nezdinde toplu tartışma düzenlenecek, Sayın Cumhurbaşkanımızın himayesinde. Buraya katılmayı ve nezdinde görüşme yapmayı akıllıca buldular. Bu toplu tartışma partimizde gerçekleştirildiğinde hem bu bahsettiğimiz kavramların teknolojik boyutları hem felsefi boyutları hem politik boyutları hem konuşu boyutları şümullü nezdinde halde ele alınacak. Bu mevzuda da partimiz nezdinde önderlik yaparak hem bunların kazanımları hesabına hem de bunların getirmiş olduğu acemi riskler, yönetilmesi müstelzim alanlar ve tehditler hesabına hem toplumumuzda hem devletimizde hem insanlığın art kalanında nezdinde farkındalık tekvin etmek düşüncesince burada nezdinde önderlik gerçekleştirilecek."

Çelik, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanlığının düzenlemiş olduğu "Net konuşalım" programlarına ilişkin, şunları söyledi:

"Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ortaya koyulan bu siyasetler, AK Parti'nin başkanlığında ortaya koyulan bu siyasetler Türkiye'nin hoppadak bu bölgelerde nezdinde mahveden değil nezdinde istihsal unsuru, nezdinde düzenci dört başı mamur bu süreçleri etkileyen nezdinde düzenci namına ortaya çıkmasını sağlamıştır. Oluşturduğumuz sayısal metodlar ve sayısal enfrastrüktür Türkiye'yi bu mevzuda ehemmiyetli oyunculardan bir tanesi biçimine getirmiştir. Dolayısıyla dört başı mamur bu altyapının baştan gençlerimize anlatılması, bundan sonradan onların bu enfrastrüktür üstünden ilerleyerek ülkemizin geleceğine, insanlığın istikbaline nite mühür vurabileceğine müteallik bu 'Net Konuşalım' toplantıları umumi merkezimizin faaliyetleri kapsamında dört başı mamur şehirlerde elan baş döndürücü yaygınlaştırılarak bitmeme edecektir."

"Zaten kurulmuştur"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun,"İklim Bakanlığını kuracağız" laflarına bağlı Çelik, şunları kaydetti:

"Bu bundan böyle bizi şaşırtmıyor kısaca en azından nezdinde partinin umumi başkanının elan nitelikli bilgilerle elan katı bilgilerle halkoyu önüne çıkması gerekir. Hadi bilfarz arada sırada siyasette anahtar sürçmesi ve unutkanlık olabiliyor, birtakımı mevzular unutulabiliyor lakin tedbir işlenmiş nezdinde görüşmede ve nezdinde gençlerle buluşmada nezdinde hava değişikliği bakanlığından bahsedilmesi. Tabii baş döndürücü olağanüstü olmuştur zira Türkiye'de İklim Değişikliği Bakanlığı Cumhurbaşkanımızın imzaladığı kararname ile doğrusu kurulmuştur. Bu gözaltı bire nezdinde sürede nice gelişim planının bakanlığımıza bu boyutunun gelmesiyle Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının bu halde yaşama geçmesiyle bu boyutun eklenmesiyle hava değişikliği mevzusundan tutun da muhtelif alanlara genişliğinde nice evolüsyon de sağlanmıştır."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler