USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Parti Sözcüsü Çelik: 'Millet Kılıçdaroğlu’nu bir kere daha yanıltacak'

AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı Danışma Meclis Toplantısına eklenen AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, önümüzdeki seçimlerde millettin Kılıçdaroğlu'nu bir defa daha yanıltacağını belirterek, Cumhurbaşkanının bir açıklamasıyla ekonomide hedeflenen oyunları darmadağın et

AK Parti Sözcüsü Çelik: 'Millet Kılıçdaroğlu’nu bir kere daha yanıltacak'
25-12-2021 15:24
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Gaziantep ziyareti kapsamında kente mevrut AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı Danışma Meclis Toplantısına katıldı. Toplantıda mütekellim Ömer Çelik, CHP ile ihtilaf partilerine yüklendi. Gaziantep'i önümüzdeki seçimlere apiko yerine gördüğünü anlatım fail Çelik, “Gaziantep'teki azim ve oturma bizim geleceğe yürürken gelecekteki ufuklarımızı esmerleştirmek isteyenlere gönül rahatlığı cevaptır” dedi.

Kılıçdaroğlu'nun Şanlıurfa'da vatandaşa parasız yalıtım dağıtımı vaadini de eleştiren Çelik, “Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa'ya vardığında ‘Belediyeyi alırsak elektriği parasız vereceğiz' dedi. Adana CHP'de haydi versin o zaman. Adana'ya geldiği sürede ‘Biz elektriği üretip anca vereceğiz' dedi. Vatandaşa politik şantaj yapılmaz. İşte Recep Tayyip Erdoğan'ın farkı budur” ifadelerini kullandı.

“Milletimiz Kılıçdaroğlu'nu bir ker daha yanıltacak”

Başta Gaziantep kazanmak az daha Türkiye'nin ciharıyek beraberinde Cumhurbaşkanıyla yürüyeceklerini vurgulayan Çelik, “Bu seçimlerde esbak seçimlere layıkıyla daha şişman bir muvaffakiyet sağlanacaktır. Buradaki emanet dalavere dalavere Türkiye'nin ciharıyek yanına dağılacaktır. Gaziantep'teki azim ve kararlılık, bizim geleceğe yürürken gelecekteki ufuklarımızı esmerleştirmek isteyenlere gönül rahatlığı cevaptır. Zaman devir muhtelif duyum yayılıyor. Türkiye şöyleki krize girdi, AK Parti gidecek, Recep Tayyip Erdoğan zayıflayacak diye. Bunların bütünü onların temennisidir. Onun düşüncesince politik yerine önü kapandı, ‘Muhtar fark olamaz' demişlerdi. Ne oldu, Türkiye'de bulunduğu kabil Gazianteplilerde cumhurbaşkanımızın peşinde durdular. Başbakanda oldu, Cumhurbaşkanı da oldu. Bir daha ki seçimlerde milletimizin teveccühüyle Kılıçdaroğlu'nu bir kere daha yanıltacağız. Cumhurbaşkanımıza saldıranları, AK Partiyi hüsrana çıkmak isteyenleri bir kere daha hüsrana uğratacağız. Cumhurbaşkanımız devrinde Türkiye'de meydana getirilen icraatlar Türkiye'yi yaklaşan sürede G-7'nin içine koyacaktır. Her kabil krize gönül rahatlığı ahali ittifakında akıbet adım çelimli bir hal vardır” sanarak ekledi.

“Cumhurbaşkanının bir açıklaması oyunları bozdu”

Cumhurbaşkanının bir açıklamasıyla ekonomide hedeflenen oyunların dağınık bulunduğunu vurgulayan Çelik, “Geçmişte de bunu yaşadık. Üzerimize politik kapan suikastlarla geldiler. Ancak sizler bu salonları doldurarak bu şişman politik iradeyi metin ayakta epilepsi bu tuzakları bozdunuz. Onun düşüncesince tek halde ufkumuzu karartmaya ister yok. Yanlış propagandalara kapılmaya ister yok. Cumhurbaşkanımızın ne söylediğine bakacağız. Bu yolu güçle azimle içtenlikle yürümeye bitmeme edeceğiz. Siz ve sizden esbak arkadaşlarımız şişman başarılara imza attınız. Meydanalar çıkıp tığ buradayız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanındayız Türkiye'nin kalkınması düşüncesince 24 sayaç çalışmaya hazırız dediniz. Mahallle mahalle büyüyen iradeniz AK Partiyi evren markası biçimine getirdi. Türkiye'nin eskiden yaşamış bulunduğu krizlerden sahasında şişman aktör biçimine gelmesi siz değerli üyelerimizin iradesi sayesindedir. Bu arzu ve el birliği olmasaydı eskidekiler kabil olurdu. Bir grup iktidarlar iktidara gelirken yurttaşı dinleyip sonra kulak tıkıyorlar” ifadelerine toprak verdi.

“Cumhurbaşkanımız mazlumlara eş çıkmaya bitmeme edecek”

Türkiye'de arı milletin istediğinin ve dediğinin olacağını dile getiren Çelik, “Egemenlik ilgisiz koşulsuz milletindir ilkesinden anladığımız budur. İlk kere Türkiye'de AK Parti hükümetleri devrinde güncelik verildiği devir muhtırayı verene iadeli fail Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bu şişman başarıların arkasındaki gücü ve başarıyı siz özümleme ediyorsunuz. Bu iradenin sahibi sizsiniz. Cumhurbaşkanımız Afrika'ya gittiği devir tığ buraya serveti yararlanmak düşüncesince gelmedik sizlere dayanışmaya göstermeye geldik. Peki, Erdoğan orada gezerken ‘Erdoğan'ın Afrika'da ne işi var' manşetlerini ki attı. Fransa attı. Niye zira orayı en aşırı onlar sömürüyor.

Erdoğan oraya birlik düşüncesince gittiği devir geçmişin emperyalistleri gine tasalı oldu. Siz burada salonları doldurduğunuz devir Cumhurbaşkanımız emperyalistleri tasalı etmeye bitmeme edecek. Cumhurbaşkanımız ‘Dünya 5 cilt büyüktür' niteleyerek mazlumlara eş çıkmaya bitmeme edecek. 2023 seçimleri, ondan ahir şehremaneti seçimleri tığ Türkiye'yi geriye atmak isteyenlere okazyon veremeyiz. Bu ülkenin gençleri evlatları ve geleceği düşüncesince bu yolu yürümeye bitmeme edeceğiz. Biz sınırlarımızı Gaziantep'imizi PYD, PKK ve YPG'li teröristlere gönül rahatlığı dayanak kazanmak düşüncesince harekat yaparken Kılıçdaroğlu, ‘Onlardan bir yıldırma gelmez' demişti. Peki saldırdılar mı, saldırdılar. Kılıçdaroğlu, gine nahak yere baskı mı? Onlar gine PYD, YPG'ye dayanak vermeye bitmeme etti mi. Mavi vatanda, iklim devletimizde bizim düşüncesince azizdir ve vazgeçilmezdir” sanarak konuştu.

“Gaziantep sizin hakkınızdan gelmeye yeter”

Dün Kemal Kılıçdaroğlu'nun “Cumhurbaşkanının bizim ittifakımızdan olacak” söylediğini aktaran Çelik, “Kendi kendine elkızı güvey oluyor. Sizin ahali reisi adayınızın ki bulunduğu bizi katiyen ilgilendirmiyor. Büyük Türkiye'nin önünü boğazlamak düşüncesince ne komplolara imza atacağız bizi ilgilendirmiyor. Bizi ilişik obje Gaziantep'in ve Türkiye'nin büyümesidir. CHP'sinin hesabına HDP'yi koyun. Onlara da diğerlerini ekleyin. Bırakın Türkiye'yi hemen Gaziantep sizin hakkınızdan gelmeye yeter. Siz projelerin oyunların içine girin bütün Türkiye'de de olabileceği kabil Gaziantep'te de darmadağınık olacak. Bir ahir seçimde de gine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olacak. Bir ahir seçme zaferi AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan olacaktır” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler