USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu: 2022 yüzlerin hâlâ da güleceği müşterek sene olacak

AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu, "2022 yılı dünkü hesaplı modelimizin sonuçlarının yaşanacağı, yüzlerin henüz da güleceği, enflasyonun azalacağı, eder dengesinin oluşacağı ve alıntı gücünün artacağı müşterek sene olacak." dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu: 2022 yüzlerin hâlâ da güleceği müşterek sene olacak
31-12-2021 14:29
TBMM

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, "Devletin kurumlarını, mutluluk adamlarını itibarsızlaştırmak üstünden Sayın Kılıçdaroğlu ve Sayın İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı ihtiraslarını doygunluk etmelerine bundan böyle müşterek akıbet vermeleri ve bunu devleti itibarsızlaştırmadan zat içlerinde halletmeleri gerekiyor." dedi.

Akbaşoğlu, Meclis'te düzenlemiş olduğu matbuat toplantısında, Kovid-19 salgını zımnında dünyanın ve Türkiye'nin sosyolojik, psikolojik, iktisadi alanlar ilkin kazanmak kadar güç müşterek süreçten geçtiğini belirtti. Devletin "milletin hizmetkarı" anlayışıyla akım etmiş olduğu düşüncesince bu güç sürecin minimum etkiyle atlatıldığına dikkati çekici Akbaşoğlu, minimal ücrette meydana getirilen aranjman ile vatandaşların yüzünü güldürdüklerini söyledi.

Toplumun etraflı kesimlerinin birlikte toprak kabul geçirmek istediklerini dile getiren Akbaşoğlu, yatırım, üretim, istihdam, dış satım ve çoğalma odaklı, ulusal ve evcil çoğalma modelini, Türkiye modelini sert müşterek istek ile ortaya koyduklarını ve bunu kusursuz müşterek kararlılıkla gerçekleştireceklerini tabir etti.

Meclis'in çalışmalarına doğacak hafta bitmeme edeceğini, gündemde stokçulukla mücadeleyi de havi anayasa teklifi bulunduğunu tamlayan Akbaşoğlu, bahis konusu teklifin, stokçuluğa kusursuz müşterek deva kazanmak ve onunla en çalışan biçimde uğraşmak itibarıyla ehemmiyet taşıdığını vurguladı.

Fiyat istikrarına çarpış vuranlara gönül rahatlığı amansız müşterek savaş etme karalılığında olduklarını özetleyen Akbaşoğlu, stokçulukla ait cezalarda madun sınırı ve yukarı sınırı 50 bin ve 100 bin liralık bulunan skalanın madun hudut 500 bin yukarı hudut 2 milyon liralık adına belirleneceğini tabir etti.

"Devlet kurumlarını kasten itibarsızlaştırıyorlar"

Başta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kazanmak kadar etraflı muhalefetin kargaşa ortamı meydana getirmeye çevrilmiş müşterek yöntem izlediğini kail Akbaşoğlu, "Devlet kurumlarını ve adamlarını kasten itibarsızlaştırmaya çevrilmiş müşterek şuurlu siyasal yeğleme içinde politika hazırlamaya çalışıyorlar. Bu kusursuz manasıyla tahripkâr müşterek politika anlayışıdır." dedi.

Akbaşoğlu, muhalefetin "AK Parti iktidarı dünyanın en güzel, iyi, müfit işlerini de yapsa kılıç ihtilaf adına bunu alkışlamayız." anlayışına erbap bulunduğunu söyledi. Muhalefetin AK Parti iktidarına gönül rahatlığı art niyetli, ön yargılı, biçimsiz müşterek basar açısına erbap bulunduğunu dile getiren Akbaşoğlu, konuşmasını şöyleki sürdürdü:

"CHP yöneticilerinin, hassaten akıbet sürede 28 Şubat'ı hortlatmaya çevrilmiş yaklaşımlarına tanık oluyoruz. 28 Şubat'ı cesaretlendiren, 28 Şubat'ın arkasındaki gerçek kafa bulunan CHP zihniyetinin, kendisini içtimai demokrat adına nitelendiren müşterek partinin umumi başkanının TÜSİAD'a çağrıda mevcut kazanmak aracılığıyla siyasete gösteriş biçmeye çevrilmiş yaklaşımlar içinde olmasını istemesi ve akabinde milletimizin inançlarına, geleneklerine, örf ve adetlerine açık açık atak şeklindeki beyanatlar, hakikatı namüsait düzlem etmeye çevrilmiş yaklaşımlar, milletin huzuru, güveni, esenliği düşüncesince değil kusursuz aksine millete hasımlık gerçekleştirmek düşüncesince ortaya çıkmaktadır. Herkes sınırını bilmelidir, milletimizin iradesine, inancına, değerlerine her insanın hürmet göstermesi müşterek zorunluluktur."

Muhalefetin emniyetsizlik ortamı meydana getirmeye çalıştığını, büyükelçilere betik göndererek Türkiye'nin şişman planlarına bariyer olmaya çalıştığını aktaran Akbaşoğlu, muhalefetin ruhsal savaş tekniği kullandığını, Kılıçdaroğlu'nun evvel Milli Eğitim Bakanlığına gitmesinin bunun en şişman delillerinden birisi bulunduğunu söyledi.

"Diyanet İşleri Başkanlığına meydana getirilen atak karşılıksız kalmayacak"

Diyanet İşleri Başkanlığının "4-6 gözyaşı arası ayrıntılar düşüncesince Kur'an kursu eğitimin mecburi olması"na bağlı açıklamasını muhalefetin "Orta Çağ zihniyeti" adına nitelendirmesini eleştiren Akbaşoğlu, "Diyanet İşleri Başkanlığına ve o mutluluk kurumu üstünden milletimizin liberalizm ve değerlerine, Kur'an'a meydana getirilen atak tek biçimde karşılıksız kalmayacak." dedi.

Muhalefetin açıklamasını milletin inançlarına, değerlerine, geleneklerine taşlama adına değerlendiren Akbaşoğlu, CHP yönetimini kurumsal adına bu mevzuda milletten defo dilemeye çağırma etti. Akbaşoğlu, "Devletin kurumlarını, mutluluk adamlarını itibarsızlaştırmak üstünden Sayın Kılıçdaroğlu ve Sayın İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı ihtiraslarını doygunluk etmelerine bundan böyle müşterek akıbet vermeleri ve bunu devleti itibarsızlaştırmadan zat içlerinde halletmeleri gerekiyor." dedi.

Yeni senenin aşırı elan dobra geçeceğine inandıklarını dile getiren Akbaşoğlu, "2022 yılı toy iktisadi modelimizin, aldığımız etraflı tedbirlerin ve etraflı maşer kesimlerine çevrilmiş iyileştirmelerin sonuçlarının yaşanacağı, yüzlerin elan da güleceği, enflasyonun azalacağı, eder dengesinin oluşacağı ve alıntı gücünün artacağı müşterek sene olacak." ifadesini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler