USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım: Sosyal iletişim araçları iletişimini baş döndürücü şimdi koyu kullanmamız lazım

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, "Artık bu toplumsal iletişim araçları iletişimini aşırı henüz koyu halde kullanmamız lazım." dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım: Sosyal iletişim araçları iletişimini baş döndürücü şimdi koyu kullanmamız lazım
13-12-2021 16:20
Ankara

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, parti adına bundan böyle içtimai komünikasyon araçları iletişimini aşırı şimdi derin biçimde kullanmaları icap ettiğini belirterek, "Bu derece milyonlarca üyesi bulunan birlikte partinin rastgele birlikte özellik karşı paylaşımlarının on binlerle, beniz binlerle değil, milyonlarla anlatım edilir bir vaziyete gelmesi lazım." dedi.

Yıldırım, parti umumi merkezinde, 81 ilin katılımıyla planlı AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanları Eğitim Toplantısı'nda konuştu.

AK Parti iktidarının, yollar, havalimanları, hastaneler ve okullarla hatırlandığını tamlayan Yıldırım, enformasyon dalında bitirdikleri fakat görülmeyen, yaşayarak faydalarının hissedileceği hizmetlerinin de olduğunu söyledi. Binali Yıldırım, "Geniş izole bant aceleci umumi ağ yoktu, zaman açık izole bant umumi ağ kullanması az şimdi nüfusun yüzdelik 80'i yüzdelik 90'ınını bulmuş vaziyette. Bunun beraberinde fiber ağımız 80 bin kilometreden, 445 bin kilometreye çıktı." niteleyerek konuştu.

Siyasette enformasyon yollarının değiştiğini vurgulayan Yıldırım, "Bugün bundan böyle iletişimde enstantane etkileşim var, siz birlikte bilinçlilik söylüyorsunuz aceleten sizin o söylediğinizin karşısında binlerce insanoğlu konumlanıyor, size karşılık veriyor yahut sizin lafınızı destekleyen on binlerce ve beniz binlerce karşılık oluşuyor." ifadelerini kullandı.

Binali Yıldırım, hem içtimai medyayı çalışan biçimde kullanacaklarına bununla birlikte töre bilimi değerleri aşındırmayacaklarına ayraç ederek, şunları söyledi:

"Çünkü, birlikte insanoğlu yahut on insanoğlu kazanalım derken bin insanı kaybetmek, onların hakkını gasbetmek yahut onları kıygın buyurmak üzere birlikte konumda olamayız, bizim politika anlayışımıza bu sığmaz. Yapanlar bizim bu hassasiyetimizi gözetmiyorlar, basıyorlar yalanı, zira çoğumuz biliyoruz ki içtimai medyada ilkin atışı önleyen kazanıyor. Siz peşinden dilediğiniz derece karşılık verin, paylaşım yapın tek faydası yok. Çünkü iş saniyelerle oluyor, düzelti adalet getire, düzeltmenin oluşturacağı el ile ilkin paylaşımın arasındaki etki, uçurum, aşırı iri ayırt var, ilkin akılda artan her neyse onunla gidiyor."

Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, AK Parti'nin yenilikçi birlikte parti olduğunu, içtimai medyayı ilkin eskiden kullanan partilerin başlangıcında geldiğini belirterek, "Ama bundan ahir süreçte gayemiz 2023 ve 2024, bunlar hasıl hedeflerimiz, bundan böyle bu içtimai komünikasyon araçları iletişimini aşırı şimdi derin biçimde kullanmamız lazım." değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti'nin 13-14 milyona benzeyen üyesi olduğunu bildiren Yıldırım, "Eğer dikkate alınır, aceleten buna ortaklık sağlanırsa bizlerden şimdi iri delici içtimai ağ olamaz. Düşünün, 'on bin zevk aldım' diyen havalara zıplıyor. Bu derece milyonlarca üyesi bulunan birlikte partinin rastgele birlikte özellik karşı paylaşımlarının on binlerle, beniz binlerle değil, milyonlarla anlatım edilir bir vaziyete gelmesi lazım. Bu muhtemel mü, mümkün, kâfi ki bu keder ve bu kuma bilinci geliştirelim." dedi.

Yıldırım, içtimai komünikasyon araçları firmalarının birçoğunun Türkiye'de şube açtıklarını yahut dil avcısı atama ettiklerini hatırlatarak, şöyleki bitmeme etti:

"Şimdi bundan böyle muhataplık problemimiz bulunmayan lakin parti adına fikrimiz, şimdi az yasak, şimdi aşırı yasalara akla yatkın faaliyet. Çünkü yasakta ne diyorsunuz, '4 vakit arasında bunu kaldıracak.' Kaldırsa ne evet kaldırmasa ne olur, 4 saatte filhakika vurup geçiyor, hasar rastgele muhtelif tahribatı yapmış oluyor, birlikte faydası da yok. Hem yasaklamış kalıyorsunuz bununla birlikte birlikte faydası yok. Onun namına global birlikte konvansiyonla, içtimai medyanın töre bilimi değerlerinin oluşması gerekiyor. Aslında bununla ilgilendiren birlikte düzentileme mevcut kılıç buraya da tarafız, Avrupa Parlamentosunun birlikte konvansiyonu mevcut kılıç de yan olduk."

Binali Yıldırım, interneti ve içtimai komünikasyon araçları ağlarını sonuna derece kullanmaları icap ettiğini belirterek, "Geleneksel komünikasyon araçları ile yüzdelik 60 nüfusa erişebilir misiniz, 6 milyon 200 bin güre kardeşimiz oy kullanacak ve bunlarla beniz yüze iletişimin ne kadarını başarabilirsiniz. Mitinglerde ne derece onlara seslenme edebilirsiniz? Bunlar tabii içtimai komünikasyon araçları üstünden paylaşımlarla gerçekleşecek konular." niteleyerek konuştu.

"Tanıtım ve Medya Başkanlığı en ehemmiyetli ünite biçimine geldi"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ da seçimlerin 2023 Haziran'da yapılacağını, AK Parti'nin bu seçimde de bugüne kadarki başarısını elde edeceğini söyledi.

Dağ, parti zarfında aşırı ehemmiyetli fariza yürüteç Tanıtım ve Medya Başkanlığının, akıbet dönemde, kampanya ve yaymaca şekillerinin değişmesi zımnında en ehemmiyetli ünite biçimine geldiğini aktardı.

Partililerin bu hassasiyetin bilincinde olduklarını anlatım fail Hamza Dağ, "Neredeyse 540 güne benzeyen birlikte proses kaldı. Bu 540 güne benzeyen süreci rastgele hatırat rastgele dakikası rastgele saniyesini partimizin başarısı, liderimizin başarısını şimdi öteye iletmek düşüncesince nite harcarım niteleyerek fikren yola bitmeme edeceğinizden tek şüphem yok." niteleyerek konuştu.

Programa, Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcıları Yasin Bölükbaşı ve Ömer Arvas ile Konya Milletvekili Selman Özboyacı da katıldı.

İki güneş sürecek programda, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun öğüt verecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler