USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş: Ümitsizliğe kapılmaya katiyen arazi yok

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, "Ümitsizliğe kapılmaya katiyen toprak yok, Kaf Dağı'nın arkasındaki o hayallere kapılarak Türkiye'nin herhangi müşterek ne müşterek biçimde zaman kaybetmesine lazım bulunmayan diyorum." dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş: Ümitsizliğe kapılmaya katiyen arazi yok
11-12-2021 16:34
Trabzon

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Ümitsizliğe kapılmaya katiyen arazi yok, ne yaptığını bilmeyenlerin, ne yapacağını bilmeyenlerin fon dünyasına, Kaf Dağı'nın arkasındaki o hayallere kapılarak Türkiye'nin gelişigüzel ne müşterek biçimde ahit kaybetmesine ister bulunmayan diyorum." dedi.

Partisinin, Mustafa Kemal Atatürk Alanı'ndaki İl Başkanlığını ziyaret fail Kurtulmuş, İl Başkanı Sezgin Mumcu'dan teşkilatın çalışmalarına bağlı bilgelik aldı, izzetinefis defterini imzaladı.

Trabzon'da dü gündür bitmeme fail programlarına bağlı gazetecilere bilgelik sağlayan Kurtulmuş, programlarda Trabzon'un tamamını temessül fail ayrımlı topluluklarla görüşme, dertleşme olanağı bulduklarını aktardı. Kurtulmuş, AK Parti'nin kâffesi kademeleri ile Türkiye'nin gelişigüzel durumunda günün 24 saatini milletle beraberce nâkil müşterek kavrayış ortamında siyasete bitmeme ettiğini belirterek şöyleki konuştu:

"Biz tek devir fildişi rengi rengi kulelerde oturarak politika yapmadık. Biz tek devir Kaf Dağı'nın arkasındaki hayalleri satarak da politika yapmadık. Hayatın realiteleri içerisinde, günün gerçekleri içerisinde, yurttaşlarımızın gerekseme ve taleplerini en güzel biçimde anlamaya ve buradan neticeler çıkarmaya hız fail ve bunun düşüncesince de gelişigüzel seçimde milletin sandıktan şişman müşterek biçimde destekleyerek çıkartmış bulunduğu müşterek politikacı hareketiz. Milletimizin beklentilerini biliyoruz, farkındayız, bazısı sıkıntılarımızın bulunduğunun da farkındayız lakin milletimiz, 'Bu sıkıntıları gine çözecek bulunan AK Parti'dir' diyerek, 'Recep Tayyip Erdoğan'dır' niteleyerek bizlere bulunan itimatını anlatım ediyor."

Siyasetteki anne amaçlarının halkın duasını, Allah'ın rızasını yöneltmek bulunduğunun altını çizen Kurtulmuş, "Buna mümin müşterek yığın kendisine koşullar ne olursa olsun, müşkülat ne olursa olsun Türkiye'nin içinden esbak bulunduğu süreçlerde ne badirelerle gönül rahatlığı karşıya kalırsak kalalım, tek niyetimizi ve moralimizi bozmadan, hedeflerimizden katiyen ödün vermeden, Türkiye'de milletimizin geleceği ile ilgilendiren ortaya koymuş olduğumuz şişman hedeflerimizi, hayallerimizi güncelleyerek yolumuza bitmeme ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

"Her bilinçlilik inşallah aşırı henüz güzel olacak"

Numan Kurtulmuş, dü asliye hedefleri olduğuna dikkati çekerek şöyleki bitmeme etti:

"Bunlardan biri Türkiye'nin içerisine dönük, milletimize gönül rahatlığı 84 milyon vatandaşımıza gönül rahatlığı sorumluluğumuz bulunan baştan güçlü, şişman Türkiye'yi ihdas kılmak idealidir. Ekonomiden toplumsal yaşama kadar, aut politikadan Türkiye'nin sanayideki büyümesine kadar, Türkiye'nin ilkin ulusal savaş sanayisindeki güçlüğünden, çarşının pazarın aşırı çelimli müşterek biçimde ayakta durmasına denli kısaca tezgahın dağılmamasına denli gelişigüzel bölgede aşırı çelimli müşterek Türkiye'yi kurarak yolumuza sürdürmek hedefimizi sürdürüyoruz, takip edeni oluyoruz. Özellikle bu istikamette yurttaşlarımızın bizlerden beklentilerini de en güzel biçimde kulaktan karşılamaya hız ediyoruz."

İkinci hedeflerinin ise eksiksiz dünyaya, insanlığa gönül rahatlığı bulunan sorumlulukları bulunduğunu vurgulayan Kurtulmuş, "O da hakkaniyetli, adaletli, yeryüzünde eksiksiz milletlerin hakkıyla aşırı güzel müşterek biçimde temessül edilmiş bulunduğu dünkü müşterek global sistemin kurulması, adil müşterek sistemin kurulması kısaca 'Dünya beşten büyüktür.' niteleyerek özetlediğimiz, hayattaki adaletli, merhametli, hakkaniyetli müşterek evren sisteminin hem hesaplı manada hem politikacı manada kurulmasının gerekli bulunduğu mevzusundaki görüşlerimizdir ve bu istikametteki yürüyüşümüzdür." dedi.

Kurtulmuş, tarihin özeti bulunan şehirlerinden Trabzon'da konuştuklarını anımsatarak şunları kaydetti:

"Bizim medeniyetimize uygun çelimli müşterek Türkiye'yi kurabilmek gelişigüzel devir düşüncesince gayemiz ha ve bundan katiyen vazgeçmedik. Trabzon'da gördüğümüz bu destekten, buradaki müspet açıktan ötürü da Trabzon halkımıza siz değerli üyelerimizin vesilesiyle müşterek kat henüz selamlarımızı, hürmetlerimizi anlatım ediyorum. Her bilinçlilik inşallah aşırı henüz güzel olacak. Ümitsizliğe kapılmaya katiyen arazi yok, ne yaptığını bilmeyenlerin, ne yapacağını bilmeyenlerin fon dünyasına, Kaf Dağı'nın arkasındaki o hayallere kapılarak Türkiye'nin gelişigüzel ne müşterek biçimde ahit kaybetmesine ister bulunmayan diyorum. 2023'te milletimizin yardımı ile aşırı çelimli müşterek biçimde Sayın Cumhurbaşkanı'mızı baştan cumhur reisi kendisine seçerek, AK Parti'yi de belirgin aralık müşterek numara fırka kendisine sandıklardan çıkararak yolumuza bitmeme edeceğiz."

Numan Kurtulmuş, henüz sonraları kurum çalışanları ve kaza şehremaneti başkanlarının da katılımıyla basına bağlı derinti gerçekleştirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler