USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş: Sosyal ev projesi çivi başına inkılap niteliğinde

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, toplumsal hane projesinin çivi başına çevrilme durumunda müşterek etap bulunduğunu belirtti.

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş: Sosyal ev projesi çivi başına inkılap niteliğinde
14-09-2022 16:09
Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Valiliğini ziyaret fail Kurtulmuş, onur Defteri'ni imzaladı, Vali Ömer Faruk Coşkun ile indinde müddet görüştü.

Kurtulmuş, ziyaretteki konuşmasında, Anadolu'nun halas mücadelesindeki yiğit kalelerinden ve Türk edebiyatının başkenti şekilde fehva edilebilecek Kahramanmaraş'ta bulunmaktan şişman sevinme duyduğunu söyledi.

Türkiye'nin seçme sürecine girdiğini fehva fail Kurtulmuş, "Tabiri caizse kum saatinin bilakis çevrildiği, kumun aşağılık akıllıca süzülmeye başladığı indinde süreçteyiz. Her devir bulunduğu üzere çabucak seçme sürecinde değil halkımızın içinde şekilde taleplerini, beklentilerini, siyasete beyan etmek istediklerini kulaktan ve milletimizin görüşleri çerçevesinde siyasetimizi olgunlaştırmaya fiilen yolumuza bitmeme ediyoruz." dedi.

Kurtulmuş, global teessürat düşüncesince aldıkları tedbirlerle milletin zahmetli süreci aşabilmesi düşüncesince hız ettiklerini dile getirdi.

Türkiye'nin, iktisadi sıkıntıların giderilmesi düşüncesince dehşet kalburüstü adımlar attığına dikkati çekici Kurtulmuş, şunları kaydetti:

"Sadece yeni sağlam caba biricik başına ne derece ehemmiyetli icraat içinde olunduğunu göstermesi bakımından önemlidir. 250 bin içtimai konutun yapılması, 100 bin arsanın üretilerek gerekseme sahibi şahıslara verilecek olması çivi başına inkılap durumunda adımdır. Türkiye tarihinin en ehemmiyetli ev projesi değil bire indinde sürede en ehemmiyetli içtimai projesidir. Şimdiden 100 bini fazla başvurma geldi. Öyle göründüğü benzeri bunun aşırı indinde hayli üzerinde başvurma olacak. Bu çabucak namüsait gelirli yurttaşlarımızın indinde halde ev elde etmesini sağlamayacak, bire indinde sürede da ev piyasalarında da ağır indinde ayarlama rolü görecek ve üst akıllıca revan gök bilimsel fiyatlara vasıl ev fiyatlarında da mahsus indinde dengeye aşırı andıran müddet içinde gelinmesini gerçekleştirme edecektir. Bu açıdan önümüzdeki süreçte politik emek harcamaları hızlandırarak, güçlendirerek Türkiye'nin baştan büyük, çelimli Türkiye istikametinde adım atması düşüncesince yayan değil koşar etap Türkiye şekilde yolumuza bitmeme edeceğiz. Türkiye Allah'ın izniyle önümüzdeki çağda dünyanın gösteriş belirleyen, hayattaki sorunlara hal üreten ve bu açıdan da lehçe ve global açıdan çelimli indinde oyuncu bulunan Türkiye olma hususi durumunu artıracaktır. Allah birliğimizi artırsın, Türkiye'ye nüfuz ve nüfuz versin."

Türkiye'nin en kalburüstü meselesinin demokrasisi bulunduğunun altını çizen Kurtulmuş, şöyleki bitmeme etti:

"Biz politik akıntı şekilde milletten ayrıksı indinde sözün olmadığı, beşeri açıdan lakırtı ve değişmeyen merciinin çabucak budun olduğuna mümin indinde topluluğuz. Bu açıdan da Türkiye'de indinde yandan ülkenin gelişme göstermesi ve ilerlemesi düşüncesince savaşım ederken asal bakımından vesayetler sürecini geride bırakmış bulunan indinde politik hareketiz. İçerisinde bulunduğumuz haftanın başı bildiğiniz benzeri 12 Eylül tarihiydi. 12 Eylül ile beraberce gene o emektar vasilik dönemlerini indinde kat elan hatırlamış olduk. Türkiye'nin darbeler geleneğini hatırlamış olduk. Çok şükür bundan sonra Türkiye'de bunlar geride kalmıştır. Ne çarpış bundan sonra milletin zihninde ve gündeminde olacaktır ne de rastgele indinde vasilik etrafı milletin namına vermediği hakkı, yetkiyi kullanarak milletin ensesinde boza pişirebilecektir. Söz de değişmeyen da milletindir ve bu açıdan nazar boncuğu etap atmadan Türkiye dolayısıyla bitmeme ediyor. Bu bulunmaz kazanımın bilincinde şekilde tarz alıyoruz. Bu açıdan da sandığı ve demokrasiyi ehemmiyetli görüyoruz. İnşallah Haziran 2023'te yapacağımız seçimde milletimiz Recep Tayyip Erdoğan'ı baştan Cumhurbaşkanı seçmece AK Parti'yi de indinde numara fırka şekilde Meclis'e göndererek Türkiye'de bu gidişatın devamına dayanaklık etmek verecektir, doğrulama edecektir ve nüfuz verecektir diyerek beklenti ve dilek ediyoruz."

Kurtulmuş'a AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, AK Parti MKYK Üyesi Ahmet Fethan Baykoç, AK Parti İstanbul Milletvekilli Hasan Turan, AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Habibe Öçal, Celalettin Güvenç, Ahmet Özdemir, Mehmet Cihat Sezal ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör haremlik etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3355+13
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Sivasspor3448-4
8Çaykur Rizespor3348-6
9Antalyaspor33450
10Alanyaspor3345-3
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3439-7
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler