USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş: Kamuoyu anketlerinde AK Parti belirgin boşluk bir numara parti

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, "2023 seçimleri, açıkça söylüyorum aslanın ağzındadır, bunun düşüncesince baş döndürücü çelimli idman zorundayız. Şu anda halis muhlis halkoyu anketlerinde AK Parti açıkça boşluk bir numara partidir." dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş: Kamuoyu anketlerinde AK Parti belirgin boşluk bir numara parti
19-02-2022 18:08
Gaziantep

Çeşitli programlara eklenmek neredeyse geldiği Gaziantep'te, Şahinbey Belediyesi, Gaziantep ile Hasan Kalyoncu üniversitelerinin iş donanmasında Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'nde kaynaklanan Çocuk Şenliği Kitap Fuarı'nı da gezen Numan Kurtulmuş, henüz sonradan partisinin Şehitkamil Nikah ve Toplantı Salonu'nda kaynaklanan Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı.

Sözlerine Konya'da meydana mevrut gidiş geliş kazasında yaşamını kaybedenlere Allah'tan yağmur yaralılara şifalar dileğiyle süregelen Kurtulmuş, 2023'te ehemmiyetli müşterek seçme yapılacağını ve bu seçime öğür şekilde nite hazırlandıklarını gitmek düşüncesince illeri görüşme ettiklerini tabir etti.

Teşkilat şekilde ağırbaşlı müşterek tedarik yaptıklarını tamlayan Kurtulmuş, AK Parti'nin 4 asliye hususi durumunun bulunduğunu belirterek, şöyleki konuştu:

"Bunlardan birisini kaybedersek yolumuz kaybederiz. AK Parti hemen müşterek siyasal partinin ismi değildir. AK Parti şişman müşterek sorun hareketinin adıdır. Büyük müşterek davanın bugünkü temsilcisidir. Davamızın dü asliye ayağı vardır. Birisi içeride 84 milyona erinç bulunan sorumluluğumuz ve vazifemiz. Yani baştan çelimli müşterek Türkiye'yi kurabilmektir. Bunun düşüncesince canla başla çalışmaktır. Bu ayağımız katı biçimde yere basıyor. Davası şişman ve çelimli Türkiye olan, Türkiye'de defans sanayisini kurabilir, baştan ulusal değerler dair yükselişimizi sağlayabilir, Akdeniz ve Karadeniz'de arazi yağı bulur. Nice senelerdir yapılmaz dediğimiz şeyleri bugün yapar. Türkiye'nin arabasını TOGG'u gerçekleştirir. Davası baştan çelimli Türkiye olanlar, Ayasofya'yı ibadete açarak Müslüman milletin kıyamete genişliğinde burada kalmasını sağlar. Karabağ'ın Ermeni işgalinden kurtulması düşüncesince Azerbaycan'a dayanak verir ve Türkiye'nin Kafkaslarda baştan güçle olmasını sağlar."

Davanın ikinci ayağının, dünyada etraflı insanoğlu düşüncesince adaletin, hakkaniyetin, ayrıca hukuka akla yatkın müşterek evren sisteminin kurulması düşüncesince savaşım edebilmek olduğuna ayraç fail Kurtulmuş, Türkiye'nin hayattaki mazlumların ümidi bulunduğunu dile getirdi.

Türkiye'de ve dünyada gelişigüzel devir mazlumun ve hakkın beraberinde arazi alacaklarını dile getiren Kurtulmuş, "Böyle müşterek davaya erbap olursanız Birleşmiş Milletlerde 'dünya beşten büyüktür' niteleyerek etraflı dünyanın egemenlerine sefer koyarsınız. Onlara erinç elinizi masaya koyarsınız. Şimdi Gaziantep'te 500 bin Suriyeli kardeşimiz var. Eğer baştan çelimli Türkiye davası düşüncesince etkin ekip iş başlangıcında olmasaydı bu antika Suriyeliler nereye gidecekti? Siz aş verdiniz, ekmeğinizi ve suyunuzu bölüştünüz. Eğer Türkiye olmasaydı onlar biliyor ki gidecek tek bölgeleri yok. Orada ihtimal ahiret yolculuğu kamplarında toplanarak milyonlarca öldürülmüş olduğu kabil buraya mevrut kardeşlerimizde öldürülecekti. 'Davanız nedir' sorusunu baştan şişman Türkiye'yi kurmak, hakkaniyetli ve adaletli müşterek dünyanın düşüncesince dövüşmek biçiminde özetleyebiliriz." ifadelerini kullandı.

AK Parti'nin hemen geçmişin değil geleceğin de partisi bulunduğunu kail Kurtulmuş, şunları kaydetti:

"20 yılda Türkiye'de 70 yılda yapılmayanları yaptık mı? Yaptık. Biz hemen önceki başarılarımızı konuşup, eskiden yapılanları özetleyen müşterek akıntı değiliz. Türkiye'nin istikbaline bağlı hedefleri ortaya koyuyoruz. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerinden bahsediyoruz. Bu hedeflerin bütünü Türkiye'nin eş ulusal hedefleridir. Biri Cumhuriyetimizin 100 sene dönümü, biri İstanbul'un fethinin sene dönümü bir tanesi de Anadolu'nun bizlere, atalarımıza, milletimize ferahlama tarihinin sene dönümü. 'Neden şimdiye genişliğinde başka partilerin, siyasal kadroların aklına gelmedi de sizin aklınıza geldi, 2023, 2053 ve 2071' dediniz. Cevap akıbet basamak basittir; zira kılıç kökü mazide bulunan partiyiz, köklerimiz dair baştan yeşermeye bitmeme ediyoruz."

Kurtulmuş, AK Parti'nin müşterek grubun, seçkinin takımın, sınıfın, bölgenin, budunsal binanın partisi olmadığı, 84 milyonluk Türkiye'nin partisi ve Türkiye'den rüya besleyici milyonlarca insanoğlunun partisi bulunduğunu kaydederek AK Parti'nin herkesi bağrına basacak ve toparlayacak güce erbap bulunduğunu söyledi.

"AK Parti devletin partisi değil..."

"Bizim kitabımızda kullanıcılarını açmak yazmaz, Türk'tür, Kürt'tür, Arap'tır niteleyerek kullanıcılarını budunsal kökenlerine, mezheplere gereğince açmak yazmaz. İnsanların kılık, kıyafetlerine, başının açıklığına yahut kapalılığına gereğince açmak yazmaz." diyen Kurtulmuş, AK Parti'nin mevki partisi olmadığını kaydetti.

Numan Kurtulmuş, laflarını şöyleki sürdürdü:

"AK Parti devletin partisi değil, milletin oylarıyla verdiği yetkiyle devleti yönetmen müşterek ulus partisidir. Biz milletin partisi olduğumuz düşüncesince 27 Nisan muhtırasına AK Parti direnebilmiş ve mevki hesabına devletteki güçlerini kullanarak siyasete istikamet özgülemek isteyenlere ayakkabı bırakmamıştır. Devlet partisi düşünmek milletin nite elbise giyineceğine, ayrıca nite musiki dinleyeceklerine değişmeyen verici müşterek partidir. Türkiye eskiden bunları görmüş oldu mü? Gidin Gaziantep'te annelerinize, ninelerinize sorun. 18 sene 'tanrı uludur' niteleyerek ezan sesini bu millete dinlettiler. Yakın vakitlere genişliğinde bu millete zulümler yapılmış oldu mı, 28 Şubat'ta bu 6 öğür müşterek de görünmeyen mevcut 7 parti, müşterek araya gelecekler ve 28 Şubat'ta müşterek mal beyanı yayınlayacaklar. umut ediyorum ki 28 Şubat eleştirisi de yapsınlar. 28 Şubat'ta bu milletin enselerinde nite boza pişirildiğini, bunun nite müşterek antidemokratik infaz bulunduğunu müşterek kere henüz hatırlasınlar."

2023 seçimleri

Geldikleri yerin, gelinen noktaların ve gidilecek hedeflerin unutulmaması icap ettiğinin altını çizen Kurtulmuş, konuşmasını, "Çok müşterek tomar müşterek müddet kalmadı. Haziran 2023'e genişliğinde gayretle idman düşüncesince oturma sizdedir, savaşım sizindir. Mahalle mahalle, karye köy, belde kasaba, çıkmaz sokak gezerek meselemizi anlatacağız. 2023 seçimleri açıkça söylüyorum, aslanın ağzındadır. Bunun düşüncesince aşırı çelimli idman zorundayız. Hani diyorlar ya, zannedersin ki kendileri müşterek numara öğür olmuş. Şu anda etraflı halkoyu anketlerinde AK Parti açıkça boşluk müşterek numara partidir, en DOĞRU rakibinden 10-12 nokta öndedir. Çok şükür gestalt böyledir. Ama 50+1 gerekiyor, gelişigüzel çağ zait 1 alarak yolumuza bitmeme edeceğiz. Her çağ acemi arkadaşlar, insanoğlu kazanacağız. İnsanlar siyasette başarıya oy verir, siyasette misyon yapanlara oy verir. Ama insanoğlu oy verirken akıllarıyla akıntı etmiş olduğu genişliğinde gönülleriyle de akıntı eder." niteleyerek tamamladı.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, 2023 seçimlerinin aşırı ehemmiyetli ve nazik bulunduğunu belirtti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de şehirde yaşama geçirilen projelerden bahsederek, "AK Parti varsa, Recep Tayyip Erdoğan mevcut ise yerli kalkınma vardır. 2023 ne müşterek partinin ne müşterek liderin seçimidir. Bu seçme milletin nasip seçimidir." niteleyerek konuştu.

AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci ise Gaziantep'te gelişigüzel seçimde Türkiye averajının 10 nokta üstünde oy alındığını, 2023 seçimlerinde de bunu başaracaklarını söyledi.

Programa, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Ali Şahin, Mehmet Sait Kirazoğlu, Müslüm Yüksel, Derya Bakbak ve partililer katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler