USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş: 2023 de 2024 de AK Parti'nindir, Türkiye'nindir

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş. "Şimdi bizi baş döndürücü hâlâ çetince birlikte proses bekliyor. Milletin gönlünden düşmediğimiz takdirde 2023 de 2024 de AK Parti'nindir, Türkiye'nindir." dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş: 2023 de 2024 de AK Parti'nindir, Türkiye'nindir
14-12-2021 16:54
Ankara

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, fırka umumi merkezinde AK Parti'nin tanıtım ve medya başkanlarına müteveccih emek vermek ve terbiye kampında meydana getirdiği konuşmada, 2023 seçimlerine yaklaşırken partinin eksiksiz birimlerinin Anadolu'daki temsilcilerinin, terbiye çalışmasına karışma edilerek, çelimli ortak emek vermek temposuyla yollarına bitmeme etmenin hazırlıklarını yaptıklarını belirtti.

Tanıtım ve medyanın, herhangi ortak devir siyasetin en ehemmiyetli sahalarından biri bulunduğunu dile getiren Kurtulmuş, 2023'e giderken en iri güçlerinin, şimdiye derece AK Parti hükümetleri çağında yapılanları millete en dobra biçimde bildirmek bulunduğunu tabir etti.

Numan Kurtulmuş, "Yaptıklarımızı çalışan ortak biçimde anlatacağız. Bu manada da herhangi ortak ilimizde, herhangi ortak ilçemizde neler yapıldığı uygun yurttaşlarımıza anlatım edilerek çalışan ortak tanıtımın gerçekleşmesi sağlanacak." diyerek konuştu.

Sosyal medyayı en dobra kullanan siyasal partinin AK Parti bulunduğunu kail Kurtulmuş, "Biz işi edebiyle, adabıyla, kuralları içerisinde, ahlaki sınırlar içinde kullanıyoruz. Bundan da görülmedik memnunuz. Sosyal medyanın herhangi ortak birinde çalışan ortak biçimde varoluşumuzu şimdi da yükseltmek mecburiyetindeyiz. Özellikle gailesiz neslin, içtimai medya üstünden nice mevzudan bilgili olduğu, oralarda fikirlerinin oluştuğu mecralar şayet dobra kullanılırsa, herhangi ortak gün, anbean binlerce, on binlerce, beniz binlerce insanoğlunun katılmış bulunduğu mitingler yapıyorsunuz anlamına gelir. Bu manada içtimai medyanın da görülmedik dobra kullanılmasını sağlamamız lazım." değerlendirmesinde bulundu.

Siyaseti, esas ilkeler ve esas ahlaki prensipler çerçevesinde gerçekleştirmek yerinde olduklarını dile getiren Kurtulmuş, şu biçimde bitmeme etti:

"Biz, akilane lafı dillendirmek zorundayız. Doğru olmayanı söyleyip o lafı artırmak bizlere yakışmaz. Özü lafı ortak olmanın önceki şartı, dediği herhangi ortak sözün akilane olmasıdır. Sosyal medyada yahut tanıtım faaliyetlerinde tercih ettiğimiz herhangi ortak bilgi, herhangi ortak belge akilane olacak. Hiçbir biçimde yalana girişme etmeden, esassız bilginin ardında koşmadan doğruları halkımızın eksiksiz kesimlerine yansıtmak düşüncesince mücahede edeceğiz. Bizim tanıtım faaliyetlerindeki ortak numara ilkemiz budur. Doğrunun ardında koşmak, yalana haysiyet etmemek, yalana prim vermemek, yalanı çoğaltmak. Bu manada hepinizin bu ahlaki çizgiyi görülmedik ağırbaşlı ortak biçimde koruduğunu görüyoruz ve bundan çevre görülmedik iri ortak sevinme duyduğumuzu tabir buyurmak isterim."

Çarpıtmaya, yalana prim verilmemesi icap ettiğini kail Kurtulmuş, "Muhalefetin yaptığına bakıyorsunuz; ortak esassız söylüyor, o yalanı tashih buyurmak düşüncesince ortak şimdi esassız söylüyor, üçüncü yalanı söylerken de özlük yalanına kendisi inanıyor. Ama arasında görülmedik pis ortak algının oluşmasına bozukluk oluyor. Dolayısıyla hemen esassız değil, kişilerin yaptıkları, söyledikleri bazı işler yahut sözlerinin çarpıtılarak gündeme getirilmesi de bizim katiyen girişme etmeyeceğimiz hususlardan birisidir. Biz katiyen yalana girişme etmediğimiz gibi, çarpıtmaya da girişme etmeyeceğiz." görüşünü paylaştı.

Kurtulmuş, "herkesin nefis haklarına hürmet duyma" esas prensibi üstünden akım edilmesi icap ettiğini kaydederek, tanıtım ve medya başkanlığının ehemmiyetli prensiplerinden birisinin de bu bulunduğunu tabir etti.

Sosyal medyayı önemsediklerini tamlayan Kurtulmuş, "Sosyal medya, ahlaki kavait içinde kullanılırsa görülmedik kalburüstü ortak haberleşme aracı. Bunda tek şek yok. Sizler anca kullanıyorsunuz. Bu manada bizim siyasetle öğrendiğimiz esas hususlardan bir tanesi de şudur. Ne yapmış olursanız yapın; lüzum konvansiyonel medyayı kullanın lüzum içtimai medyayı kullanın lüzum aşırı mütekâmil teknolojik anahtar ve gereçleri kullanın, neticede iletişimin, tanıtımın en esas fonksiyonlarından bir tanesi beniz yüze iletişimdir." dedi.

Yüz yüze iletişimin aşırı donanımlı bir vaziyete getirilmesini talip Kurtulmuş, şunları kaydetti:

"2023'ün en anahtar meselesinin bura bulunduğu kanaatindeyim. AK Parti'nin, Recep Tayyip Erdoğan'ın maşeri en ehemmiyetli gücü, halkın gönlüne girmeyi nail olmasıdır. Halkın gönlüne girmeyi başardığı için, başardığınız düşüncesince baştan sona ortak numara fırka namına seçimlerden çıkıldı. Milletin gönlüne girildiği düşüncesince milletin zihnine girildi ve milletin oyları alındı. Şimdi bizi aşırı şimdi güç ortak proses bekliyor. 2023'e derece bulunan bu müddet içerisinde, gönüllerine girmeyi başardığımız milletimizin gönüllerinden düşmemeyi başaracağız. Milletin gönlünden düşmediğimiz takdirde 2023 de 2024 de AK Parti'nindir, Türkiye'nindir."

AK Parti siyaseti ve AK Parti'nin esas nitelikleri dair değerlendirmelerde mevcut Kurtulmuş, "AK Parti, Türkiye'de hem yaptıklarıyla hem milletin gönlünde toprak etmiş bulunan tarzıyla, tavrıyla aynı zamanda şimdiye derece ortak kat üstelik olsun AK Parti'ye oy verici kişilerin tahminî yüzdelik 65'lik ortak iri çoğunluğa nail olmasıyla Türkiye'nin partisidir." ifadesini kullandı.

Programa, tanıtım ve medyadan mesul AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan yardımcıları Konya Milletvekili Selman Özboyacı, İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ile Yasin Bölükbaşı, Ömer Arvas, Ayhan Gider ve Denizli Milletvekili Nilgün Ök de katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler