USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ağrı'da mezrada rahatsızlanan ana ve bebeği 7 saatlik çabayla hastaneye kaldırıldı

Ağrı'nın Hamur ilçesinde yolu kardan kapanan mezrada rahatsızlanan ana ve bebeği, esenlik ekiplerinin 7 saatlik çalışmasıyla hastaneye ulaştırıldı.

Ağrı'da mezrada rahatsızlanan ana ve bebeği 7 saatlik çabayla hastaneye kaldırıldı
17-03-2022 15:15
Ağrı

İlçeye 27 kilometre uzaklıktaki Beklemez köyüne ilişkin Kardeşler mezrasında canlı Muhsine Oğur ve 2 maaş kızı Helin rahatsızlandı.

Bölgede can alıcı bulunan kar ve tipiden çevre yolun ulaşıma gizli olması zımnında hastaneye gidemeyen ana ve bebeğin yakınları 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak iane istedi.

İhbar karşı birisi paletli 2 ambulansla yola çıkan afiyet ekipleri, yolun ulaşıma belirgin bulunduğu Karadoğu-Beklemez köylerini birbirine bağlayan kere ayrımına derece ulaştı.

Ekipler, bu mevkiden sonradan ulaşıma gizli bulunan 10 kilometrelik yolda arazi arsa 1 metreyi bulan karla savaş ederek paletli ambulansla mezraya ulaşıp ana ve bebeğine önceki müdahaleyi evinde yaptı.

Paletli ambulansa alınıp yolun belirgin bulunduğu mevkiye derece getirilen ana ve bebeği, 7 saatlik müşterek mücadelenin arkası sıra ambulansa doğrulama edildi.

Anne Muhsine ve küçük Helin Oğur henüz sonradan kaldırıldıkları Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde otama dibine alındı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler