USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Afyon'da kar yağışı ve soğuk pazarcı esnafına zor anlar yaşattı

Afyonkarahisar'da tesirini yayınlayan dip kar yağışı ve soğuk iklim pazarcı esnafını da aksi etkiledi. Şuhut bölge pazarında tezgah açan ve eksiklik 5 derecede ürünlerini satıp atlatmak parası kazanmaya etkin pazarcı esnafı üşüyünce çareyi önemsiz soba ve teneke kutular iç

Afyon'da kar yağışı ve soğuk pazarcı esnafına zor anlar yaşattı
19-12-2021 12:14

Olumsuz iklim şartları şehirde yaşamı menfi etkiledi. Kar yağışı ve soğuk açıktan etkilenen Şuhutlu pazarcı esnafı İbrahim Topal, soğuk iklim ve menfi iklim koşullarına karşın nan paraları düşüncesince tezgah açmaya meraklı olduklarını tabir etti.

Topal, "Şuhut'ta şita aylarının gelmesi ile beraberce sobamızı yakmış bulunmaktayım. Zor şerait altında çalışıyoruz Allah her insanın işini enerjisini DOĞRU getirsin. Hava soğuk Allah'ım her insanın işini enerjisini DOĞRU getirsin" dedi.

Pazar esnafı Ali Öz ise kışın düzentileme şartlarının zor olduğu için ağrı yakınarak, "Hava baş döndürücü soğuk kar yağışlı pazar esnafı baş döndürücü etkilendi satışlar düştü. Böyle ısıdam da durup benimsemek düşüncesince acı yakıyoruz" diyerek konuştu.

Recep Dikici
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler