USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Adalet Bakanı Gül: 'Türkiye’de demokrasi mücadelesi çok büyük bedeller ödenerek verildi'

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, “Her on yılda birlikte çarpış ile bu milleti adeta edep buyurmak kabilinden içeride ve dışarıda birileri daim harekete geçti. Türkiye ne devir başını kaldırsa, ne devir kendine gelse elden birlikte karışma ile özlük kurguladıkları birlikte sistem

Adalet Bakanı Gül: 'Türkiye’de demokrasi mücadelesi çok büyük bedeller ödenerek verildi'
17-12-2021 22:04

Bir kol ziyaretlerde mevcut olmak kabil Elazığ'a mevrut Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, İpekyolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi'nde ‘2. Gençlik STK'ları Buluşması' programına katılarak gençlerle birlikte araya geldi. Bakan Gül, gençlerle geveze ederek türküler seslendirdikten sonraları açıklamalarda bulundu. Gençlerin ülkenin en büyük zenginliği bulunduğunu tamlayan Bakan Gül, “Biz petrolümüz, doğalgazımız ve çok ağır açıdan saf pınar zengini bulunan birlikte yurt değiliz. Ama hamdolsun onlar da çıkıyor. Bizim halis muhlis bunlardan şimdi giranbaha birlikte zenginliğimiz gençlerimiz var. Türkiye'nin en büyük gücü gençliktir. Türkiye Cumhuriyeti dünkü yüzyılına 2023'de en büyük ümidimiz ve zenginliğimiz Türkiye'nin erbap bulunduğu gençlik, gençlerimizin ufku, gösterimi ve doğacak tasarrufudur.

Gençlere şurası haber ederim. Gençler, haber dinlemeyin en dobra haber sizin zat vicdanınız ve kalbinizdir. O tavsiyeye bu haber de dahildir. İster kulak verin icap dinlemeyin kendiniz değişmeyen verin. Gençler, Türkiye'nin çok ağır birlikte geleceğidir. Ben geleceğimizin bugünden çok şimdi dobra olacağına mümin birisiyim. Türkiye'de çok büyük sıkıntılar ve dramlar yaşadık. Yüz sene geçmiş Kurtuluş Savaşı'nı verdik. Türkiye'de Balkanlar'ın ve gayri coğrafyalardan yaşadığımız sıkıntıları ve travmaları yaşadı. Bu coğrafyada birlikte derinti dava yaşadık. Tüm bunlara bakılınca Türkiye'nin demokrasi yolculuğunda da özgürlükler yolculuğunda da bu açıdan çok büyük badirelerden geçerek bu günlere geldiğini okuduk. 15 Temmuz'u yaşadık. 12 Eylül ve esbak darbeleri birçoğunuz hatırlamıyor. 28 Şubat'ı ihtimal birlikte dönem yaşadı hissetti büyük çoğunlukta 15 Temmuz'u yaşadı. Türkiye'de demokrasi mücadelesi çok büyük bedeller ödenerek verildi” ifadelerini kullandı.

Her on yılda birlikte darbeye kalkışarak içeride ve dışarıda bazılarının baştan sona harekete geçtiğini aktaran Bakan Gül, “Türkiye ne devir başını kaldırsa ne devir kendine gelse doğrudan birlikte karışma ile zat kurguladıkları birlikte sisteme ve şablona karışma etmeye çalıştılar. Türkiye ne devir zat ayakları üzerinde durmaya çalışsa hukuksuzluk ve antidemokratik çalışmalar devreye girdi. Millet ne devir ülkeyi ego yöneteceğim söylediğinde yarayışlı kardeşim siz yalnızca oy verip bağış vereceksiniz ülkeyi tığ yöneteceğiz niteleyerek birlikte kavrayış vardı. Buna demokrasi içinde merhum Adnan Menderes, Turgut Özal, Erbakan öğretmen ve nice politik büyükleri ile Cumhurbaşkanımızın politik asliye yaklaşımı, bu ülkeyi milletin seçtikleri yönetecek oldu. Yoksa milletin iradesinin yansımadığı birlikte grup kuruluşlar yada aygıtlar yönetecek.

Burada yeğleme milletin iradesinden ayrıksı tanımam diyen birlikte kavrayış oraya koydu. Bunu F-16'ların üzerimizde sortiler icra ettiği harp helikopterlerden kurşunların atıldığı, tankların dolaştığı yerde demokrasiyi savunarak 'Ben milletin iradesinden ayrıksı tek kuvvet tanımam, milletin iradesinden tek kuvvet yüksek değildir' niteleyerek ortaya koymuştur. Bu demokrasi yönünde çok ehemmiyetli birlikte tercihtir. Türkiye'yi yönetecek beyinler ve akıllar namına sizlere hayatınız süresince demokrasiden şaşmayın milletin söylediği herhangi birlikte her neyse demokrasi kazanmaya da kaybetmeye de zait yaklaşıma da eleştiriye de dayanma rejimidir. Ne olursa olsun milletin sandığından çıkan dilek giriş üzerinde niteleyerek demokrasi herhangi birlikte devir milletin iradesi niteleyerek giriş tacı eylemek sizin en büyük hedefiniz olsun. Millet katiyen şaşmaz, milletin verdiği herhangi birlikte değişmeyen doğrudur. Dolayısıyla bu mevzuda sizin hayatınız süresince ülkemize vereceğiniz en büyük katkılardan bir tanesi bu olur” cümlelerini kullandı.

Ahmet Mücahid Kantarcıoğlu - Rıdvan Yeşilırmak

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler