USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Adalet Bakanı Gül: 'AK Parti milletle beraber yol yürüme siyasetinin adıdır'

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, AK Parti'nin tamamen yapan, düz yazı eden, Türkiye'yi büyüten, geliştiren, kalkındıran birlikte ayrıca bulunduğunu belirterek, “Dünya el erki evveliyatına de bu manada milletle iç içe esbak ayrıksı birlikte politik akım örneği yoktur. Çünkü A

Adalet Bakanı Gül: 'AK Parti milletle beraber yol yürüme siyasetinin adıdır'
17-12-2021 20:14
Elazığ'a mevrut Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, programları kapsamında ortak branş film film ziyaretlerde bulundu. İlk namına adliyeye geçerek araştırmalarda mevcut Bakan Gül, peşi sıra martir Polis Memuru Cihat Şahin'in ailesini görüşme etti. Daha sonradan sırayla valilik, şehremaneti ve Fırat Üniversitesi Rektörlüğünü görüşme den Gül, AK Parti İl Başkanlığına geçerek partililerle ortak araya geldi. Bakan Gül burada açıklamalarda bulundu.
Elazığ'ın değme devir AK Parti'ye ve milletin adamı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a aşırı şişman ortak dayanak verdiğini tamlayan Bakan Gül, “Elazığ'a AK Parti'nin tabelasını milletimiz asmıştır diyoruz. AK Parti kurulduğu günden buyana milletimizin bu partiye vermiş bulunduğu desteği en çelimli sağlayan yerlerden birisi Elazığ'dır. Bu nedenden dolayı partimizin kuruluğu günden bu güne bu teşkilatta fariza alan, emeği sabık her insana canı candan teşekkürname ediyorum. Çünkü mevkiler makamlar, dirimsel geçerli not fakat as bulunan teşkilattır, milletimizle bulunan siyaset yolculuğudur.

AK Parti'nin siyasetteki başarısının temeli AK Parti ortak kadro siyasetçi mühendisliklerle değil, AK Parti art kapılarda ışıksız odalarda kurularak değil, milletimizin vesayete akıbet hasretmek için, yasakçılığa akıbet hasretmek düşüncesince tabelasını kurduğu ortak partidir. O nedenden dolayı bu milletle beraber yol yürüme mevzusundaki başarısını da enerjisini de buradan almaktadır. Hem cumhurbaşkanlığı seçiminde hem şehremaneti seçiminde ve öbür seçilerde dayanak sağlayan tamamı Elazığlı hemşerilerimize canı candan teşekkürname ediyorum. Elazığ'a bakım geçirmek bizim düşüncesince şişman ortak onurdur. Cumhurbaşkanımız da Elazığ'a aşırı şişman ehemmiyet vermiştir. Cumhurbaşkanımızın dünde Elazığ'a selamlarımızı iletin dedi. İletmiş olalım. Depremden ortak yol sonradan Elazığ'a Cumhurbaşkanımız geldi ve kestirmece 25 bin konutu doğrulama etti” niteleyerek konuştu.

“Devlet bundan hakeza yanımda anlayışını AK Parti hükümetleri ve Cumhurbaşkanımız kazandırmıştır”

Çok şişman ortak facia ve sıkıntı yaşadıklarını özetleyen Bakan Gül, “Rabbim ortak henüz yaşatmasın. Ülkemize ortak el henüz esbak olsun. Önceki hadiselerde vatandaşımız nerede bu devlet, yanımda kimesne bulunmayan derken bu Allah vermesin fakat ortak facia olduğunda da bundan hakeza yanımda bu talih niteleyerek ortak anlayışı AK Parti hükümetleri ve Cumhurbaşkanımız ülkemize kazandırmıştır. Bunu henüz da ileriye götüreceğiz. Esas sebebi ile bu milletimizin öteden buyana görmesi müstelzim ortak durumdu. Ama bu eksiklikleri, olması müstelzim bu hizmetleri AK Parti getirdi. Bu mevzuda da hassaten aşırı ehemmiyetli adımlar attık. Yine atmaya bitmeme ediyoruz. Elazığ'a hem sanayisi, esenlik ve darülfünun alanındaki hizmetleri ile merkezi hükümet namına değme ayrışık desteğimizi sürdürmeye bitmeme ediyoruz” halinde konuştu.

“AK Parti tamamen yapan, nesir eden, Türkiye'yi büyüten geliştiren, kalkındıran ortak ayrıca olmuştur”

AK Parti'nin 19 salname hükümet hizmetlerinde milletin halının dibine süpürülmüş bulunan problemlerini alarak biricik on paralık çözdüğünü dile getiren Bakan Gül, “Elazığ'ın ortak lafı var. Yiyen bilmez, hazırlayan bilgili diye. Yani burada mutfakta, millet düşüncesince bakım etmek, problemlerini halletmek düşüncesince AK Parti aşırı şişman ortak çaba harcama etmiştir. Konuşmak, kalem kavgası yapmak, işin lafını ortaya bırakmak kolay. Ama as, ağır ve lazım olanda çalışmalar yapmaktır. Taş dair taş koymaktır. Akif'in söylediği gibi. Süleymaniye'yi gel yıkalım desem 2 kürek 2 rençper gerek, gel bunu esasen tecrübe edelim desem ortak Sinan ister birde Süleyman gerek.

Yıkmak bedava fakat gerçekleştirmek düşüncesince ortak Sinan ortak Süleyman lazım. AK Parti tamamen yapan, nesir eden, Türkiye'yi büyüten geliştiren, kalkındıran ortak ayrıca olmuştur. Dünya demokratlık geçmişine de bu açıdan milletle iç içe esbak ayrıksı ortak siyasetçi cereyan örneği yoktur. Çünkü AK Parti milletle beraber yol yürüme siyasetinin adıdır. Nereden geldiğimizi, kimimle geldiğimizi unutmayalım. Biz siyasetçi mühendislikte gelmedik, kılıç statükocularla gelmedik. Biz milletle geldik, mağdurlarla geldik. Nereden geldiğimizi, kiminle yürüdüğümüzü unutmayalım ki henüz ortak tomar bu millete bakım edelim.

Nerden geldiğimizin, kimlerle yol yürüdüğümüzü, kimlerle buraya denli geldiğimizi unutursak, o beraber yol yürüdüğümüz arkadaşlarımızın da, o sosyolojinin de desteğini sürdüremeyiz. O nedenden dolayı bizim başarımız milletimize yüzümüzü tamamen dönmemizle olmuştur. Milletimizin problemlerin geriş çevirip kişi polemiklerimizi, çelimsiz çekişmelerimizi katiyen dönemeyiz. O nedenden dolayı milletimizin ne problemi var ise bu problemi gidermenin adı siyasettir. Bu siyaseti karşıcı tümen de AK Parti'dir. O nedenden dolayı bunu yaptığımız düşüncesince halkımız hepimiz değme devir desteğini sürdürüyor” dedi.

“Terörle uğraş dalında da aşırı ehemmiyetli başarılar elde etmekteyiz”

Vesayetin karşısında sağlıklı durduklarını dile getiren Gül, “Bugün 17 Aralık. Bu ülkede 17 Aralık- 25 Aralık operasyonu oldu. Yargı, itimat ve kurumlara sızmış FETÖ hainlerinin koşut binanın bu açıdan yıldırı örgütünün organizasyonuyla kumpaslarıyla Türkiye diz çöktürülmeye çalışıldı. Sonunda 15 Temmuz'a denli revan ve öncesindeki yaşanmış bulunan hadiseler. Türkiye bu açıdan da mücadelesini terörle çalışan ortak halde başarıyla verdikçe değme bölgede da ilkin terörle uğraş dalında da aşırı ehemmiyetli başarılar elde etmektedir.

Türkiye bundan hakeza vesayete, statükoya, kumpaslara, fut oyunlarına, milletin iradesini fesada çevirmeye, milletle gürültü fail anlayışa katiyen müsaade vermeyecektir. Bu açıdan da milletimizin problemlerine da cezaevi yummaya hakkımız yok. Esnafımızın, işçimizin, namüsait gelirli vatandaşımızın, milletimizin ne sorunları var ise tabii bu problemlerin bilincinde olarak, sorunları kırma kararlılığı gene ortaya koyuyoruz. Bu sorunlara, sıkıntılara, gözümüzü yumup başımızı ortak gömemeyiz” ifadelerini kullandı.

“Her siyasetçi partinin ortak amacı namına ortaya konan amaç cumhurbaşkanımızın aldığı kararla ve liderliği de ortaya konmuştur”

Dün açıklayan minimal tutara yer veren Bakan Gül, “Dün cumhurbaşkanımız minimal ücretle ilgilendiren izah yaptı. Tarihi ortak artışla, bu mevzuda işçilerimize çalışanlarımıza aşırı şişman ortak dayanak verdi. Tüm çalışanlarımız da ortak şetaret havası oldu. Keza işverenlerimize de arttırma ortak ağırlık getirmeden, belkili olduğunca o yükü almaya müteveccih de burada emek hasretmek ortaya kondu. Hem içi hem iş sağlayan yönünde ehemmiyetli ortak boyut ve muvaffakiyet ortaya kondu. Keza minimal ücretten dirimsel ve kaşe vergisi alınmamasına yönelikte ortak değişmeyen aşırı zamanı ortak karardır. Siyasetimizde senelerce ortak fon namına değme siyasetçi partinin ortak amacı namına ortaya konan bu amaç cumhurbaşkanımızın aldığı kararla ve liderliği de ortaya konmuştur. Tüm çalışanlarımıza, emek hasretmek yaşamımıza yararlı kademli olsun.

Cumhurbaşkanımızdan da Allah razı olsun. Burada çalışanlar emekçiler var. Herkesin yüzü gülüyor. İşverenlerimize de arttırma sıkıntı gelmeden tamamı bu çalışmalarımızı yapıyoruz. Fiyat artışlarından çalışanlarımızın etkilenmemesi düşüncesince emek harcamaları hükümetimiz tarafın sürdürülüyor. Keza amme çalışanlarına, memurlara gene esnafımıza, emeklilere ve tamamı namüsait gelirlilere ücretle geçinen tamamı kesimlere müteveccih çalışmalarımız da sürdürüyoruz. Bu mevzuda değer artışlarından çalışanlarımızın etkilenmemesi düşüncesince çalışmalarımızı da yapacağız. Bu mevzuda 3600 olsun sözleşmelilerin ekibe geçmesi ve ek göstergeler olsun tamamı bu hususlarda da topluluğun tamamı kesimleriyle ilgilendiren iyileştirmeleri sürdüreceğiz. Milletimizin tamamı problemlerini kırma kararlılığındayız”

“2023 senesinde gene milletimize bakım yönünde aşırı dobra ortak destekle yolumuza bitmeme edeceğiz”

“Türkiye'de ortak nesir edenler var, birde projesi, gösterimi olmayanlar var. Türkiye bugün ülkemizin menfaatleri düşüncesince sahada hile müessis namına fariza üstlenen durumdadır” diyen Bakan gül, şunları kaydetti:
“Türkiye bu mevzuda aşırı ehemmiyetli sahada ve masada başarılar elde etti. Ama sorduğunuzda oda boncuğu projesi, gösterimi olmayan, Türkiye'nin bu konudaki tasavvufun

a hayalleri yetişemeyenlerin bu ülkeye diyet de oda boncuğu olanakları olmadığını milletimiz aşırı dobra biliyor. AK Parti 19 yılda değme bölgede bulunduğu kabil özgürlükler alanında, esas hakların geliştirilmesi yönünde da aşırı ehemmiyetli katkılar yaptı. Biz bunu toy kanun ile de taçlandıralım istiyoruz. AK Parti'nin dobra niyeti ile ya da pratikte ki ortak kadro desteklerle değil, bu vatandaşımızın çırılçıplak getirmiş bulunduğu ortak haktır. Anayasal haktır. Ne olursa olsun buradan geriye değil fakat ileriye gidilir niteleyerek ortak anayasal teminata alınmasına gerekseme vardır. Bu zorunlu ortak durumdur. Toplumun değme kesimi ile kucaklaşacağız, şurası bunu yapacağız diyenler 10 sene öne başörtülü ortak kişi, vazifeli olabilsin, üniversitede okuyabilsin bunu kanun garanti dibine alalım dediğimizde 411 saylav ha dedi.

Böyle olması lazım, bu diyar başı açıkça başı mestur ki olursa olsun, kesinlikle isterse anca yaşasın, kesinlikle isterse anca inansın, kesinlikle isterse anca düşünsün ve o halde giyinsin, hayat tarzına kimesne karışmasın, bu diyar hakeza ortak ülkedir niteleyerek buna oy verdiğinde, CHP doğrudan soluğu Anayasa Mahkemesinde aldı. 411 el özgürlüğe kalkmıştı fakat kaosa el kalktı niteleyerek bu mevzuda ortak ihtilaf ortaya çıktı. Buyurun toy kanun diyoruz. Gelin pazartesiden itibaren oda boncuğu kimsenin başı açığı da başı örtülüsü de foto giysisinden çevre kamusal haklardan yararlanma, terbiye tahsil haklarından yararlanma, memurluk haklarından faydalanma dair oda boncuğu bariyer olamaz.

Engellenemez niteleyerek toy gıcır kanun tecrübe edelim diyoruz. Gelin bu mevzuda samimiyseniz milletimizin bu esas hakkı anasının ak sütü denli helal bulunan bu özgürlüklerini toy anayasayla anayasal garanti dibine alalım. AK Parti'nin ve Cumhurbaşkanımızın bu çağrısına ha deyin. Türkiye'yi toy yüzyıla, özgürlükçü ve henüz çırçıplak ortak halde milletimizle beraber korkusuzca emniyetli adımlarla taşıyalım. Türkiye'de ekmeği de, özgürlüğü de büyüterek toy yüzyıla akıllıcasına emniyetli adımlarla yürüme kararlılığındayız. Bunu da inşallah milletimizle beraber yapacağız. Sorunlarımızı, sıkıntılarımızı aşacağız. Cumhurbaşkanlığımız liderliğinde Cumhuriyetimizin toy yüzyılında 2023 senesinde gene milletimize bakım yönünde aşırı dobra ortak destekle yolumuza bitmeme edeceğiz.”

Sedat Erbak
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler