USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

ABD'de domestik hoşgörülü Selen'in hedefi, ABD'deki Türklerin Kongrede evvel mümessili olm

ABD'nin New Jersey eyaletinde semt yöneticisi seçilen Tayfun Selen, ABD Kongresine girmeyi hedeflediği aday adaylığı süreciyle ilgili, "Türk camiasının Amerikan siyasetindeki gözü, kulağı iktisap etmek benim düşüncesince şişman birlikte alım çalım deposu olacak." dedi.

ABD'de domestik hoşgörülü Selen'in hedefi, ABD'deki Türklerin Kongrede evvel mümessili olm
09-01-2022 11:48
New York

Daha evvela de ABD'deki evvel Türk şehremaneti reisi bulunan ve Türk topluluğunun derin yaşamış yer aldığı New Jersey'de Amerikan Temsilciler Meclisine tahavvül buyurmak düşüncesince kampanya örümcek Türk asıllı Amerikan yurttaşı Tayfun Selen, AA muhabirine meydana getirdiği açıklamada, hazirandaki ön seçimlerde Cumhuriyetçi Partinin Kongre adayı şekilde başşehir Washington'da da Türk Amerikan topluluğunun evvel mümessili olma şansını yakalamayı aşırı istediğini belirtti.

ABD'nin evvel Türk Belediye Başkanı Tayfun Selen, New Jersey'de semt başkanlığına seçildi

Mimarlık dalında kendine ilişik müşterek firmanın sorumluluğunun yanı sıra sabık günlerde New Jersey'e bağlı, 500 binden müşterek tomar nüfusa erbap Morris bölgesinde İdari Kurulu Başkanı seçilen Selen, üçüncü müşterek iş şekilde 7 Haziran'daki ön seçimlere mevcut kuvvetiyle hazırlandığını, günce 3-4 vakit uykunun haricinde küsurat vaktinin rastgele dakikasını kullanmak mecburiyetinde bulunduğunu söyledi.

Partilerin Kongre adaylarının belirleneceği ön seçimlerin kuma amaçlar düşüncesince kaçırılmaması müstelzim müşterek vesile bulunduğunu anlatım fail Selen, "Önümüzde Kongreye tahavvül buyurmak düşüncesince müşterek kader mevcut ve bunu kullanmak zorundayız. Ailem ve sorumluluklarım mevcut ancak icabında müşterek güne 3 çağ sığdırarak bu işin üstesinden geleceğiz." dedi.

"Amerikan siyasetindeki mozaiği zenginleştireceğiz"

Amerikan Kongresinde Türklerin dışındaki budunsal grupların çoğunun temsilcileri bulunmuş yer aldığı gerçeğine dikkati çekici Tayfun Selen, Türk Amerikan topluluğunun da başşehir Washington'a müşterek politikacı göndermesinin vaktinin çoktan geldiğini belirterek, "Türk topluluğunun Amerikan siyasetindeki gözü, kulağı iktisap buyurmak benim düşüncesince şişman müşterek alım çalım deposu olacak." ifadesini kullandı.

Selen, "Amerikan Kongresindeki tablonun fire parçasını tığ tamamlayabiliriz. Kazanmamız yerinde Amerikan siyasetindeki mozaiği de zenginleştirmiş olacağız." diyerek, Temsilciler Meclisinde müşterek Türk’ün toprak almasının, Amerikan siyasetine ve Kongredeki öbür 434 üyenin farkındalığına sağlayacağı katkıya aksan yaptı.

ABD'de 500 binden müşterek tomar Türk olduğuna inandığını ve bütünlük olmaları biçiminde on paralık zorluk çekmeden başkente müşterek ajan gönderebileceklerine ayraç fail Selen, "Türk topluluğunun içre bana dayanak verici aşırı isim var. Fakat ilgilenmeyenler de çok. Güçlü müşterek toplumuz ancak gücümüzü iradeye yansıtmıyoruz." şeklinde konuştu.

"Suçu ara sıra de kendimizde aramalıyız"

Türk Amerikan topluluğunun öz problemlerini siyasetin en fevk makamlarına kullanmak düşüncesince ehliyetli duyarlılığa hâlâ ulaşmadığı tespitinde mevcut Tayfun Selen, "Bunun suçunu ara sıra de kendimizde aramalıyız. Ben onlara kararların alındığı masada müşterek iskemle vadediyorum ancak bu arzumu hâlâ çelimli üslup dair eksiklerim olabilir." dedi.

Selen, öbür budunsal grupların az yahut aşırı temsilcisinin yer aldığı müşterek platformda Türk topluluğunun da kendisini yansıtacak müşterek aynasının olmasını aşırı önemsediğini belirterek, "Maalesef şu an bizim bu değişmeyen mekanizmasında müşterek temsilcimiz bulunmayan ve bu aşırı şişman müşterek boşluk." ifadesini kullandı.

Adaylık periyodunu yakından izleme buyurmak arzu edenler düşüncesince "selenforcongress.com" web sayfasını faaliyete geçirdiklerini dile getiren Türk asıllı aday, bu ortam üstünden talipli her insanın namına ulaşıp, eleştiri, dayanak ve başvuru kabil rastgele kabil maddesel ve içsel ortaklık sağlayabileceğini söyledi.

Siyasi yarışa girmiş yer aldığı New Jersey'in 11. Bölgesinde halihazırdaki Kongre üyesinin bütçesiyle karşılaştırıldığında öz kampanyasını aşırı hâlâ mütevazi müşterek bütçeyle başlattığını tamlayan Selen, bölgesindeki Amerikan seçmeniyle de irtibatının sağlamlığına ve hazirandaki ön intihabat düşüncesince aşırı iddialı olduğuna aksan yaptı.

ABD tecrübesi süt istasyonunda başladı

ABD'ye geldiği 1996 senesinde evvel iş şekilde müşterek süt istasyonunda idman mecburiyetinde kaldığını, kısaca 10 sene sonradan ise Bank of ABD kabil şişman müşterek mal kuruluşunda yüzlerce kişiyi ve beniz milyonlarca doları patronaj fail müşterek konuma yükseldiğini özetleyen Tayfun Selen, ABD'nin çaba yayınlayan rastgele göçmene sunmuş yer aldığı fırsatları bu defa merkezi yöntem mecrasında kullanmak istediğini anlattı.

ABD'de geçirdiği 25 senenin sonuç 10 yılını yerli patronaj mekanizmalarında sınama kazanmakla geçirdiğini kail Selen, 39 önemsiz ilçenin ilişkin yer aldığı Morris Bölge yönetim Kurulu Başkanı şekilde yerli siyasette en fevk noktaya geldiğini, Kongre yarışında en aşırı yerli yönetimde tabandan başlayarak edinmiş yer aldığı tecrübelere güvendiğini anlatım etti.

Türk yönetici, Morris Bölgesinde 500 milyon dolara DOĞRU müşterek bütçeyi hizmete dönüştürmekle mesul 7 şahsiyet patronaj kurulunun fevk yöneticisi olarak, yerli yönetimlerde edinmiş yer aldığı bu tecrübelerin girmiş yer aldığı yarışta namına şişman yarar sağladığına dikkati çekti.

Cumhuriyetçi Partinin kaymakamlık patronaj oturmuş üyeliğiyle başladığı yerli patronaj tecrübesinde, 2020'de girmiş yer aldığı seçimde 147 bin oyla Morris Bölgesi yönetimine giren Selen, bu rakamın semt tarihinde tahsil edilen en efdal oy bulunduğunu bildirdi.

"Politikada fahri ameliyat bu işin evvel basamağıdır"

ABD'de yetişen Türk gençlerine yerli patronaj mekanizmalarındaki görevlere talipli olmalarını başvuru fail Tayfun Selen, bu işin başında ümit içerisine girmeden iş ika arzusuna erbap olmanın önemine değindi.

Türk topluluğunun bu topraklarda bundan sonradan müşterek birçok nesli geride bıraktığı ve Amerika'da yetişen, yetenek sahibi aşırı ağırbaşlı müşterek canlı nüfusa erbap olduğuna ayraç fail Selen, bu gençlerin yerli yönetimlere fahri şekilde karışma olmaları, muhtelif komisyon, pakt ve iane kampanyalarında sınama kazanmaları tavsiyesinde bulundu.

"Politikada fahri ameliyat bu işin evvel basamağı, Washington'daki merkezi yönetime talipli iktisap buyurmak sonuç basamağı olmalı." diyen Türk idareci, gençlerin yerli yönetimlerdeki önemsiz başlangıçlar yardımıyla sistemi öğrenmeleri ve bağlantılarını mensur etmelerinin gelecekte oluşturacağı fırsatlara nazarıitibar çekti.

İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümünden 1992'de yetkilendirilmiş bulunan 50 yaşındaki Selen, 1996'da ABD'ye yerleşerek 2017'de 12 bin sözü geçen Chatham'da evvela şehremaneti meclisine arkası sıra da şehremaneti başkanlığına seçilmiş, ABD'de bu göreve mevrut evvel Türk şekilde tarihe geçmişti.

New Jersey Morris Bölge İdari Kurulunda müşterek geçmiş devre organ şekilde fariza düzlük Selen, hafta arası meydana getirilen törenle bire müşterek bölgenin patronaj oturmuş başkanlığına seçilerek yerli yönetimdeki en fevk becerikli olma hususi durumunu kazanmıştı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler