USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

20 ülkeden 300 acente temsilcisi lüks turizm düşüncesince Antalya’da

20 ülkeden 320 gezi acentesi yetkililerine, CIP Service Travel Agency ev sahipliğinde Antalya ve Bodrum bölgesinin lüks otellerinin olanakları tanıtıldı. İkili görüşmelerde otel temsilcileri, acente yetkililerine otellerinin hazırlıklarını, yeniliklerini ve imkanlarını tanıttı.

20 ülkeden 300 acente temsilcisi lüks turizm düşüncesince Antalya’da
09-05-2022 11:22

20 ülkeden 320 yolculuk acentesi yetkilisi CIP Service Travel Agency ev sahipliğinde Belek Turizm Merkezi'ndeki ortak otelde planlı görüşmede ortak araya geldi. Türkiye'nin, dünyaya oluşturulan penceresi Antalya ve Bodrum bölgesindeki 25 lüks otelin temsilcileri, yeniliklerini ve imkanlarını katılımcılara risale ve elektronik beyin üstünden görsellerle anlattı. Etkinliğe Antalya ve Bodrum sahasında luxury tür otellerin tamamını dolduran acentelerin yetkilileri hem dinlence gayeli geldi aynı zamanda pandemiden ahir akıbet gelişimleri yakından müşahede fırsatı yakaladı. Yuvarlak masa çevresinde sunumlar meydana getirilen acente yetkilileri, 25 otelin hepsinin yetkilisi ise görüştü. Acente yetkilileri buradan aldıkları dünkü bilgileri, ülkelerindeki müşterilerine tanıtacak. Bu görüşmelerin hedefi ise Antalya'daki birinci sınıf luxury turizmi kalkındırmak ve geliştirmek.

CIP Service Travel Agency İşletme Müdürü Selçuk Tayfur, 15 senedir çalışkanlık yayınlayan ortak şirket olduklarını belirterek, özelikle BDT devletleri kadar Rusya, Beyaz Rusya, Ukrayna, Kazakistan, Özbekistan, Kırgızistan, Tacikistan kadar ülkelerden luxury segmentinde çalıştığını kaydetti.

“25 luxury otel burada”
Özellikle ek kıymeti faziletli ve kalifiye turistleri Türkiye içinde Belek, Kemer, Kundu ve Bodrum bölgelerinde ağırladıklarının altını çizen Tayfur, “Ciddi miktarda ek kıymeti faziletli konuk karşılıyoruz. Her sene yapmış olduğumuz organizasyonlara ek kendisine bu sene düet görüşmeler organizasyonu yaptık. Şuanda 25 luxury otelin yetkilisiyle, hem Antalya hem Bodrum otelleriyle beraberce temsilcilerini, diyar dışından mevrut 300'ün üstündeki luxury acente yetkilileri ile müzakere fırsatları yakaladılar. Hem pandemiden sonradan oluşan Pazar açığını ve boşluğunu tümlemek için, nihai tüketicilerin otellerden dünkü çağda bekledikleri istem ve isteklerin dinlenmesi düşüncesince uygun okazyon yakalandı” sanarak konuştu.

“Amacımız turizmi 12 ayak tabanı yaymak”
Bu organizasyonun 2022 turizmine ağırbaşlı ortak yardım sağlayacağını ayraç eden Tayfur, “Hem otellerin dünkü sezonda almış almış bulunduğu önlemler ve yenilikleri acente temsilcilerini üslup fırsatı yakaladılar, acentelerin pandemiden sonradan müşterilerinin Türk turizminden beklentilerini anlatım ettiler. Özellikle bu organizasyonda hedeflenen konuların en başlangıcında da ek kıymeti faziletli bulunan misafirin Türk turizmine kazandırılmasıdır. Avrupa'da averaj enine boyuna faziletli seviyelerde gezerken devletimizde pandemi çağında bu numara az buçuk şimdi geriledi. Ülke turizmine yardım bildirmek düşüncesince bu organizasyonu gerçekleştirdik. Otellerimiz kaliteleri ile dünyada bellik durumuna mevrut ortak destinasyonlardır. Bunlara ek kendisine otellerin yenilikleri ve ek kıymetini yükseltmek düşüncesince almış bulunduğu önlemleri ecnebi acentelere arz fırsatı bulduk. Mayıs çağında olmamız karşın Belek sahasında ortak aşırı lüks otelimiz komple durumda. Bizim hedefimiz bunu çabucak yaza değil tamamı sezona yaymak. 12 ay turizmi belek ve Bodrum sahasında ayakta avlamak istiyoruz” dedi.

“Rusya ve Ukrayna çoğunlukta”
Sezonun arifesinde charter uçaklarının seferinin başlamasıyla ağırbaşlı ortak başlama verdiklerini anlatım eden Tayfur, bulunan acentelerin yüzdelik 40 civarını Rusya ve Ukraynalı acentelerin oluşturduğunu laflarına ekledi.

“Müşterilerim mutlu kalıyor”
Acente yetkilisi Nina Guluashvili, organizasyona çıkarlarını çağırma eden CIP Travel'e teşekkürname ederek, “Birkaç senedir onlarla çalışıyoruz. İşlerini aşırı birinci sınıf yapıyorlar, hizmetlerinden memnunuz. Bu etkinlikte otelleri yakından tanıdık, burada en iri ve lüks oteller var. Bu otellere gelmekten benim müşterilerim gelişigüzel devir mutlu kalıyor. Bugünde yarayışlı ortak aktiflik oldu, otellerin yeniliklerini de yakından öğrendik” ifadelerini kullandı.

“Güzel ortak mevsim olacak”
Acente yetkilisi Anna Abramenkova, hakeza vip ortak organizasyona katılmış bulunduğu düşüncesince mutlu bulunduğunu belirterek, “Burada dünkü bilgiler edindik, özlük müşterilerimize de aklık ve akıllıca detayları iletebiliyoruz. Herkesi Antalya'ya çağırma ediyorum. Eğer ortak dava çıkmazsa bu sene dobra ortak mevsim olacak. Rusya'dan aşırı ortak tomar açıkça ortak destinasyon yok. Antalya'ya açıkça ortak destinasyon ve aşırı dobra olacak” sanarak konuştu.

“Hazırlıklar ve yenilikler anlatıldı”
Kaya Palazzo Golf Resort Genel Müdürü Alper Türlü, uçuşların başlamasıyla adanmış ve pazarlama mevzularına şimdi ortak tomar eğilmeye başladıklarına değinerek, “CIP bizim elleme çalıştığımız acentelerden biridir. Onlara adanmış pazarlama pazarlama hikayelerinde o alanda ısıdam adanmış işleyen acenteleri buraya çağırma ettik. Buradaki tamamı otelcileri ve acenteleri ortak araya getirdik. Sıcak adanmış turizmde aşırı önemlidir. Otellerdeki hazırlıklar ve yenilikler anlatıldı, acente yetkilileri de ülkelerine geri geldiklerinde bunu kullanıyorlar. O sebeple ehemmiyetli ortak organizasyon” sanarak konuştu.

İsa Akar - Gazi Taş

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Beşiktaş3554+6
5Başakşehir FK3452+7
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3449-3
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13MKE Ankaragücü3539-3
14Samsunspor3439-7
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler