USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

11 Ocak 2022 Cuma günü Okullar tatil mi?

Türkiye'yi tesiri dibine almaya süregelen itici ve yağışlı iklim zımnında birtakımı il ve ilçelerde kar tatili duyuru edildi.

11 Ocak 2022 Cuma günü Okullar tatil mi?
10-03-2022 22:44

Niğde'de okullar tatil edildi

Niğde'de aksi iklim şartları hasebiyle öğrenime 1 gün boşluk verildi.
Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, içtimai iletişim araçları hesaplarından meydana getirdiği açıklamada, kar yağışı ve aksi iklim şartları hasebiyle 11 Mart Cuma günü il genelinde okulların 1 gün süreyle boşluk verildiği açıklandı.

Balıkesir'de 6 ilçeye henüz kar tatili

Balıkesir Valiliği evvel 7 ilçeye eğitimde kar tatili vermesinin peşi sıra dakika de tatil listesine 6 ilçeyi henüz arttırma etti. Balıkesir Valiliğinden açıklamada, "Kar yağışı ilkin peyda etmek kadar aksi iklim şartları hasebiyle 9 Mart 2022 tarihinde tahsil edilen karara arttırma olarak; Altıeylül, Karesi, Dursunbey, İvrindi, Kepsut ve Savaştepe ilçelerimizde 11 Mart 2022 Cuma günü birlikte gün süreyle; İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ilişkin eksiksiz resmi ve esas terbiye (anaokulları, ilkokulları, ortaokullar) ve lise kurumları, el terbiye merkezleri, mesleksel terbiye merkezleri, hususi terbiye kursları, motorlu anahtar sığırtmaç kursları, türlü kurslar, hususi terbiye ve iyileştirme merkezleri, resmi okullardaki sübvansiyon ve yetiştirme kursları ile hususi okullardaki tahkim kurslarındaki terbiye faaliyetlerine, İl Müftülüğü'ne ilişkin Kur'an kurslarındaki terbiye faaliyetlerine, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne ilişkin hususi evlat yuvası ve devir bakımevleri ile bebek kulüplerinin terbiye faaliyetlerine, boşluk verilmesine, Engelli ve aylı amme çalışanlarının bire birlikte tarihte yönetimsel mezun sayılmasına değişmeyen verilmiştir" denildi.

Balıkesir Üniversitesinde öğrenime kar engeli

Balıkesir Üniversitesinde kar yağışı hasebiyle ferda boşluk sunulan öğrenime devre içi ortamda bitmeme edilecek.
Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğünden meydana getirilen açıklama, "Olumsuz iklim şartları çevre üniversitemizin eksiksiz birimlerinde 11 Mart 2022 Cuma gününe ilgili eksiksiz dersler, öğüt programlarındaki şekliyle online (çevrim içi) adına işlenecektir" denildi.

Ordu'da öğrenime kar engeli

Ordu Valiliği çeşidinden meydana getirilen açıklamada 18 ilçede öğrenime boşluk verildiği bildirildi. Valilikten meydana getirilen bağlanmış açıklamada dip kar yağışı ve buzlanma hasebiyle 14 ilçenin tamamında, 4 ilçede ise bölümsel adına öğrenime boşluk verildiği bildirildi. Yapılan açıklamada, "Akkuş, Aybastı, Çamaş, Çatalpınar, Çaybaşı, Gölköy, Gürgentepe, İkizce, Kabadüz, Kabataş, Korgan, Kumru, Mesudiye, Ulubey ilçelerimizdeki okulların tamamında, Perşembe ilçemizde taşımalı terbiye kapsamındaki öğrenciler için, Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçemizde rustik mahallelerdeki okullar ile kaymakamlık genelinde taşımalı terbiye kapsamındaki öğrenciler için, 11 Mart 2022 Cuma günü 1 gün süreyle öğrenime boşluk verilmiştir" denildi. Açıklamada ayrıca, ağız ağıza ve azda olsa öğrenime boşluk sunulan ilçelerde engeli bulunan ve aylı amme görevlilerinin de bire birlikte gün yönetimsel mezun sayılacağı tabir edildi.

Zonguldak'ta öğrenime birlikte gün ara

Zonguldak Valiliği, demir kar yağışı beklentisi hasebiyle öğrenime birlikte gün boşluk verildiğini açıkladı. Açıklamada, mânialı ve aylı amme çalışanlarının da 11 Mart günü yönetimsel mezun sayılacağı aktarıldı. Zonguldak Valiliğinden meydana getirilen açıklamada, il genelinde demir kar yağışı beklentisi ile ulaşımda aksamalar, buzlanma ve giysi vakası tehlikesi hasebiyle il genelinde öğrenime birlikte gün boşluk verildiği açıklandı. Valilik çeşidinden meydana getirilen açıklamada, "Son meteorolojik uyarılara göre, demir kar yağışı beklentisi ile ulaşımda aksamalar, buzlanma ve giysi vakası tehlikesi hasebiyle ilimiz genelinde tamamı resmi ve hususi esas terbiye ve lise kurumları, el terbiye merkezleri, hususi terbiye kursları, motorlu anahtar sığırtmaç kursları, türlü kurslar, hususi terbiye ve iyileştirme merkezleri, resmi okullardaki sübvansiyon ve yetiştirme kursları ile hususi okullardaki tahkim kurslarında terbiye tedris faaliyetlerine 11 Mart Cuma günü birlikte gün süreyle boşluk verilmesine değişmeyen verilmiştir. Bu müddet süresince mânialı ve aylı amme çalışanlarımız da yönetimsel mezun sayılacaklardır." denildi.

Nevşehir'de öğrenime kar engeli

Nevşehir'de dip kar yağışı ve buzlanma tehlikesi hasebiyle öğrenime 1 gün süreyle boşluk verildi. Nevşehir Valiliğinden meydana getirilen bağlanmış açıklamada "İlimizde sansasyonel olması muhtemel kar yağışının oluşturacağı aksi şerait ve buzlanma tehlikesi hasebiyle 11/03/2022 tarihinde ilimiz genelinde terbiye öğretime 1 gün süreyle boşluk verilmiştir. Engelli ve aylı amme çalışanlar yönetimsel mezun sayılacaktır" denildi.

Sinop'ta öğrenime 1 gün ara

Sinop il ve ilçelerinde tamamı resmi ve hususi okullarda muhtemel dip kar yağışı hasebiyle 11 Mart 2022 tarihinde öğrenime 1 gün boşluk verildi. Sinop Valiliği'nden meydana getirilen açıklamada, “Meteorolojik verilere layıkıyla ilimiz genelinde sansasyonel olması muhtemel dip kar yağışı hasebiyle ilimiz ve tamamı ilçelerimizde 11 Mart 2022 tarihinde tamamı resmi ve hususi okullarda, hususi terbiye kurumlarında, el terbiye kurslarında, hususi tedris kurslarında, eğitim-öğretime 1 gün boşluk verilmiştir. Kamu gurur ve kurumlarında etkin aylı ve mânialı çalışanlarımız birlikte gün müddet ile yönetimsel mezun sayılacaklardır” denildi.

Erzurum'da öğrenime kar engeli

Erzurum'da sansasyonel bulunan dip kar yağışı hasebiyle öğrenime 1 gün boşluk verildi.
Erzurum Valiliğince meydana getirilen bağlanmış açıklamada, "Olumsuz iklim şartları hasebiyle 11 Mart 2022 Cuma günü Yakutiye, Palandöken ve Aziziye ilçelerimizde amme ve hususi okulların tamamında öğrenime 1 gün süreyle boşluk verilmiştir. Engelli ve aylı personel yönetimsel mezun sayılacaktır" denildi.

Bitlis'te kar baştan tesirini gösterdi, okullar 1 gün henüz tatil edildi

Bitlis'te dip kar yağışı ve aksi iklim koşullarından çevre il ve ilçelerde terbiye ve öğretime 1 gün henüz boşluk verildi. Bitlis ve ilçelerinde ilgisiz havanın etkisiyle kar baştan tesirini göstermeye başladı. Akşam saatlerinde sansasyonel bulunan sıkıntı yerini kar yağışına bıraktı. Yoğun kar yağışı ve yollarda meydana gelebilecek buzlanma riski hasebiyle terbiye öğretime 1 gün boşluk verildiği bildirilirken amme gurur ve kurumlarında etkin aylı ve mânialı personelin yönetimsel mezun olabileceği bildirildi. Bitlis Valiliğinden meydana getirilen açıklamada, "Yoğun kar yağışı ve aksi iklim şartlarından çevre Bitlis tarz ve merkeze ilişkin karye ile beldelerde rastgele cins resmi/özel okullarımızda 11 Mart Cuma günü terbiye ve öğretime 1 gün boşluk verilmiştir" denildi. Tatvan Kaymakamlığından meydana getirilen açıklamada ise, "Kamu gurur ve kurumlarında etkin aylı ve mânialı personelin 11 Mart 2022 Cuma günü 1 gün yönetimsel mezun sayılmalarına değişmeyen verilmiştir" denildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler