Milli bilardocu Arzu Gök, ayrımlı illerde gerçekleştirdiği antrenmanlarla farkındalık oluşturuyor

Kadınlar 3 Bant Bilardo şampiyonalarında üç el Türkiye birincisi bulunan milli bilardocu Arzu Gök, 20-22 Eylül'de Hollanda'da gerçekleştirilecek Dünya Şampiyonası önceleri Batman'da antrenmanlarını sürdürdü.

Yaşam - 2 yıl önce

Batman

12 sene geçmiş arkadaşları tarafından tanıştığı bilardoyla hevesli kendisine ilgilenmeye başlamış olan Gök, umumi klasmanda 8 Türkiye üçüncülüğünün arkası sıra 3 el Türkiye birincisi olma başarısı gösterdi. Kadınlar 3 Bant Bilardo Dünya Şampiyonası'na hazırlanmakta olan ve dip ortak egzersiz süreci nâkil Gök, görüşme etmiş olduğu ayrımlı illerde gerçekleştirdiği antrenmanlarla spor branşında farkındalık oluşturuyor.

Şırnak'ın arkası sıra Batman'a mevrut Gök, Karşıyaka Spor Kulübü'nün bilardo egzersiz salonunda 5 çağ süresince egzersiz yaptı.

Sportif faaliyetleri haricinde toplumsal yazık planlarına de eklenen Gök, başta dezavantajlı evlatları bilardo ile tanıştırıp onlara bu sporu sevdirmeyi amaçlıyor.

"Haftada 5 gün, günde kestirmece 4 sayaç egzersiz yapıyorum"

Milli bilardocu Arzu Gök, AA muhabirine, Hollanda'da, 20-22 Eylül'de düzenlenecek Kadınlar 3 Bant Bilardo Dünya Şampiyonası'nın gerçekleştirileceğini söyledi. 9 Eylül'de Almanya'nın Hamburg kentinde milli grup kampına katılacağını tabir fail Gök, elden 6 güzel sporcunun ortak arada olabileceği kampta ülkesini temsilen arazi ilişki olmanın gururunu yaşadığını belirtti.

Gök, teşrinievvel ayında Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası 2. Etap Müsabakaları'nın da yapılacağını hatırlatarak, "Birinci hamle geçtiğimiz aylarda yapılmış oldu ve ego orada şampiyonluğumu kazandım. Sonrasında açıklık ayında şampiyonanın bitiş aşamayı gerçekleşecek. Yıl böylecene umumi küme puanına layıkıyla küme şampiyonluğu anons edilecek." dedi.

Yoğun antrenmanlarla evren şampiyonasına hazırlandığını tamlayan Gök, Giresun'da ortak egzersiz salonunda düzentileme yaptığını tabir ederek, şunları söyledi:

"Haftada 5 gün, günde kestirmece 4 sayaç egzersiz yapıyorum. Antrenman metotlarımı en dobra halde uyguluyorum. Akabinde egzersiz metodunda arazi meydan şuur antrenmanları var. Bunu da günce gerçekleştiriyorum. Batman'ın aşırı seviyorum. Doğu'nun rastgele şehrini seviyorum. Bundan çevre Batman'da da 5 günce egzersiz gerçekleştirdim zira burada, evren çapındaki yarışmalarda ülkemizi asimilasyon fail ortak sportmen kendisine görünmem, nice ferdin beni kip alması aşırı şişman ortak gurur."

"Çocukları spora elan aşırı engelleme etmeye çalışıyoruz"

Sportif faaliyetlerinin haricinde toplumsal yazık projeleriyle de ilgilendiğini dile getiren Gök, bu planların kendisi düşüncesince aşırı ehemmiyetli bulunduğunu vurguladı.

Gök, bilardoda farkındalık gerçekleştirmek istediğini anlatarak, bunun düşüncesince de turnuvalar haricinde sportif ameliyat gerçekleştirdiğini aktardı.

Şırnak'ı da görüşme ettiğini, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileriyle ortak araya geldiğini tamlayan Gök, şöyleki dedi:

"Şırnak'ta ağırbaşlı icraat var. Eğitim süreci başladıktan itibaren çoluk çocuk ve ufaklıklara ulaşacağız. Zihin ve idrak sorunu yaşayan, ibret sorunu canlı çocuklarımıza önderlik edeceğiz. Bilardo ile konsantrasyonlarını sağlayıp, zat aktüel yaşamlarında bunu uygulamalarına asistan olacağız. Çocukları spora elan aşırı engelleme etmeye çalışıyoruz. Yakında başlayacağız. Ciddi açıdan egzersiz metotlarıyla derslerimiz başlayacak."

Gök, başta özellik bağımlısı bireylere terbiye vereceklerine ayraç ederek, bu insanların ağırbaşlı mesail ve travmalar yaşadıklarını, sporla bu insanların hayatlarını mahmul kırcı ve müfit ortak halde geçirmesini sağlayacaklarını kaydetti.

Haftanın Öne Çıkanları

Güneydoğu'da kavurucu sıcaktan bunalanlar Sinek Çayı ve Kanyonu'nda serinliyor

2022-08-13 19:04 - Yaşam

Dursun Özbek: 'Hakem bazı kararlarında adil değildi'

2022-08-14 08:03 - Spor

Katar Emiri ile Mısır Cumhurbaşkanı Sisi Gazze'deki sonuç hali görüştü

2022-08-10 05:03 - Dünya

Kaçakçıların elinden kurtarılan bebek maymunlara "Nene" analık yapıyor

2022-08-13 17:09 - Yaşam

TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un bahtiyar günü

2022-08-13 19:05 - Politika

Şehit pilotun anısına ilçeye getirilen savaş uçağı itilerek konulacağı bölgeye götürüldü

2022-08-11 18:05 - Yaşam

Milli bilardocu Arzu Gök, ayrımlı illerde gerçekleştirdiği antrenmanlarla farkındalık oluşturuyor

2022-08-14 19:04 - Yaşam

İzmir açıklarında arka arkaya iki deprem!

2022-08-14 09:04 - Gündem

"Kimyasını değiştirdiği bağlamayı" dünyayla buluşturuyor

2022-08-12 13:06 - Yaşam

Fener Rum Patriği Bartholomeos, erte Sümela Manastırı'nda ayin yönetecek

2022-08-14 16:05 - Gündem

İlgili Haberler

Şanlıurfa'da himaye altındaki ceylanlar depremi kayıpsız atlattı

13:06 - Yaşam

Mısırlı çiftçi kurduğu güneş enerjisi sistemiyle yağışsız alanda ürün yetiştiriyor

12:08 - Yaşam

Bursa'nın 132 salname cümle lisesi depremzedeler düşüncesince standartlara makul çadır üretiyor

21:07 - Yaşam

Balıkesir'de depremzede kadınlar geride bıraktıkları düşüncesince yardım seferberliğine katıldı

20:07 - Yaşam

Safranbolu'da kadın yangıncı eş meslektaşlarıyla dal omuza fariza yapıyor

19:08 - Yaşam

Günün Manşetleri

İzmir'de feribot yol ücretleri zamlandı

15:08 - Gündem

DEÜ'lü jeofizikçiler Kahramanmaraş merkezli depremlerin ön raporunu yayımladı

12:07 - Gündem

Prof. Dr. Sözbilir: İlk depremden sonraları oluşan gerginlik birikmesiyle Antakya fayı kırıldı

23:06 - Gündem

Kahramanmaraş'ta enkaz altında küsurat 70 yaşındaki avrat depremden 122 vakit sonradan kurtarıldı

07:05 - Gündem

İzmir Olgunlaşma Enstitüsü'nde depremzede dallar düşüncesince uyku tulumu mesaisi

13:07 - Gündem