Global Career Summit 2023'te gençlere kariyer yolculukları düşüncesince ehemmiyetli mesajlar verildi

3İK Ajans Başkanı Alper Çakıroğlu, "Global Career Summit 2023 etkinliğiyle 500'ün üstünde darülfünun öğrencisini 3 günde mecmu 30 değişik panelde 30 değişik ortaklık yöneticisi ile ortak araya getirdik." dedi.

Ekonomi - 1 yıl önce

İstanbul

Global Career Summit 2023, üç çağ süresince iş dünyasından kıymetli adları 500'ün üstünde mektepli ile buluştururken, gençlere kariyer yolculukları düşüncesince ehemmiyetli mesajlar verdi.

3İK Marka İletişim Ajansı'ndan meydana getirilen açıklamaya göre, ajans çeşidinden QNB Finansbank'ın daimi; pladis, Turkish Technology ve Yıldız Holding'in resmi sponsorluğunda Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall'de planlı "Global Career Summit 2023" etkinliği sona erdi.

Finans, çabuk istihlak ürünleri, sağlık, uran ve uygulayım bilimi üzere değişkin sektörlerden dalında kılavuz gemisi temsilcilerin öğrencilerle ortak araya geldiği 3 günce etkinliğe 500'ün üstünde darülfünun talebesi katıldı.

"Dünya sizin; yakalayın, şekillendirin ve değiştirin" mottosuyla planlı etkinlikte sayısal dönüşümün tesirleri ve bu dönüşümde cesur, streç ve ahenk sağlayabilir olmanın önemi ön plana çıktı.

Global Career Summit 2023 etkinliğinin evvela dü gününde müşareket yöneticileri çeşidinden meydana getirilen sunumlarda cesurluk ve atiklik mesajları ön plana çıkarken, sonuç çağ ise ayrı ayrı kültürlere ve müşareket içi rollere ahenk sağlayabilme becerisi vurgulandı.

Etkinliğin öğrenciler düşüncesince en şişman kazanımlarından biri ise meydana getirilen sunumların beraberinde müşareket yöneticileri ile networking aralarında buluşabilmek ve aracısız enformasyon kurabilmek oldu.

Açıklamada mevzuya bağlı görüşleri toprak düzlük 3İK Ajans Başkanı Alper Çakıroğlu, bu sene 6'ncısı planlı Global Career Summit 2023 etkinliğiyle 500'ün üstünde darülfünun öğrencisini 3 günde bütün 30 değişkin panelde 30 değişkin müşareket yöneticisi ile ortak araya getirdiklerini bildirdi.

Panel aralarında müşareket yöneticileri ile uygun networking etme fırsatı da bulan çoluk çocuk düşüncesince sonuç adım müfit ortak aktiflik gerçekleştirildiğini kaydeden Çakıroğlu, "Gerek etkinliğimize dahil olan müşareket yöneticileri, icap öğrencilerden aldığımız arka bildirimler bizim düşüncesince mevki verici." ifadesini kullandı.

Global markaların temsilcileri öğrenciler ile buluştu

Açıklamada etkinlikte icra ettiği konuşmaya toprak maruz Colgate-Palmolive Türkiye Ülke Müdürü Rob Carter, kariyerindeki dönüm noktalarından birisinin ABD'deki müşareket umumi merkezinden değişkin ortak ülkeye atanması bulunduğunu bildirdi.

Colgate yöneticisi adına Amerika üzere alışveriş penetrasyonu faziletli ortak ülkeden Hindistan ve çabucak ardı esna Tayland'a atandığında aşırı değişkin alışveriş dinamikleri ve alıcı beklentileri ile karşılaştığını kaydeden Carter, "Bunun bana katmış olduğu en ehemmiyetli deneyim ise hem müşareket süresince aynı zamanda alıcı tabanında değişkin kültürlere ve alışveriş dinamiklerine ahenk sağlamanın önemini kavramam oldu. İş hayatında kendiniz ve kabadayı olabilmek kadar, elastikiyet anlayışına cemaat kazanmak ve ahenk sağlayabilmek de değerlidir." değerlendirmesinde bulundu.

Penti Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cristina Polini de 10 sene evvela Türkiye'deki görevine başladığında mahveden algısının aşırı değişkin bulunduğunu belirterek, şu detayları verdi:

"Bulunduğumuz segmentte bellik farkındalığı ince düşüktü. İtalya'dan mevrut ortak meraklı adına bu benim düşüncesince aşırı öğür olmadığım ortak durumdu. Yaptığımız çalışmalarla sonuç 10 yılda Türk tüketicisinde bellik algısını yapılandırmayı başardık. Bu örnekten yola çıkarak şurası söyleyebilirim ki değişkin ülkelerde, kültürlerde ve pazarlarda, mesleğinizi yapmak evvela o ekin ve pazarı akla yatkın anlayabilmek zımnında da ahenk sağlayabilmekten geçiyor."

Çimsa Global İş Geliştirme Müdürü Ahmet Hamdi Hafızoğlu ise iş hayatında ahenk sağlayabilmenin önemine dikkati çekti.

Hafızaoğlu, "Çimsa adına 2019'da Valencia'da ortak istihsal tesisi satın aldığımızda projenin en ehemmiyetli zorluklarından birisinin çalışanların ahenk sorunu olabileceğini ayırt ettik. Bir becerikli adına gençlere tavsiyem açıkça görüşlü olmaları, değişkin kültürlere ve iş dinamiklerine ahenk terazi becerilerini geliştirmeleridir." ifadelerini kullandı.

Öğrenciler memnuniyetlerini dile getirdi

Etkinliğe dahil olan Günsu Vişne, Beykent Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden dünkü yetkilendirilmiş bulunduğunu ve gittikçe sınai ruhiyat dalında idman istediği düşüncesince bu etkinliğe katıldığını bildirdi.

Burada esen aşırı firmanın ve kurumun nite çalıştığını, ne bölgelerde işe alıntı yaptıklarını ve dünkü fırsatları gördüğünü aktaran Vişne, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Şirketlere nite müracaat yapabileceğimizi ve ne bölgelerde kendimi ne manada geliştirmem icap ettiğini öğrendim. Networking aralarında müşareket yetkilileriyle mülakat fırsatı elde ettim ve toplumsal ağlar üstünden onlara idrak fırsatı yakaladım. Bu aktiflik gelecekte kariyerimde ne üzere adımlar atmam gerektiği dair bana yardım sağladı. Artık ne hedeflediğimi ve ne şirketlerde idman istediğimi elan belirgin biliyorum. Kariyer basamaklarını elan sert adımlarla çıkacağımı düşünüyorum."

Etkinliğe dahil olan Asya Gündüz de MEF Üniversitesi Ekonomi Bölümü talebesi bulunduğunu belirterek, nice şişman firmanın marketing direktörlerinden insanoğlu kaynakları yöneticilerine genişliğinde esen aşırı salahiyetli ile ayrımsız iletişimde olma fırsatı bulduklarını anlattı.

"Aslında bu janr konferanslarda en azından benim beklentim bu unvanlardaki yöneticilerle uygun enformasyon kurabilmek fakat bu esen belkili olmuyor." ifadesini kullanan Gündüz, Global Career Summit üzere konferanslarda elan aşırı uygun enformasyon kurabildiklerini kaydetti.

Gündüz, kariyerinde marketing dalında ilerlemeyi düşündüğünü ve bu bölgede yetişim ve iş fırsatları kovaladığını belirterek, "Bu sebepten marketing dalında etkin şahısların ne firmalarda, nite pozisyonlarda ve ne cins motivasyonlarla çalıştıklarını değerlendirmek iyi ortak duyguydu ve 'bana ortak açılım kattı' diyebilirim. Büyük markaların haricinde burada stantta duran arkadaşlardan mülakat verdiğim kişilere genişliğinde gerçekte yalnızca müşareket adına değil nice değişkin adamla da enformasyon ihdas fırsatı buldum. Benim düşüncesince aşırı dörtköşe ortak etkinlikti." açıklamasında bulundu.

Haftanın Öne Çıkanları

İstanbul'da kar yağışı can alıcı oluyor

2023-02-01 04:09 - Gündem

Antalya'da kırcı yağışı can alıcı oldu

2023-01-31 05:11 - Gündem

Balıkesirli canlı aşçı, ata yadigarı konağı restore yazar işletmeci oldu

2023-02-02 14:08 - Yaşam

Togg, baştan "Great Place to Work" sertifikası kazandı

2023-02-03 15:09 - Teknoloji

Çöpe gidecek malzemelerle uçak tasarladılar

2023-02-03 11:11 - Teknoloji

Global Career Summit 2023'te gençlere kariyer yolculukları düşüncesince ehemmiyetli mesajlar verildi

2023-02-04 16:09 - Ekonomi

Bakan Koca, SMA hastaları düşüncesince dü ilacın otama rehberinde toprak alacağını bildirdi

2023-01-31 23:07 - Sağlık

Lexathon’23 düşüncesince geri sayım başladı

2023-01-31 11:07 - Eğitim

Gastronomi öğrencileri ve Alman lider işitme engellilere aşçılık eğitimi düşüncesince mutfağa girdi

2023-01-31 13:07 - Yaşam

Bir lokmaya özlem artan hasta, 9 sene böylecene "doya doya" yiyebilecek

2023-01-30 12:07 - Yaşam

İlgili Haberler

Bakan Kirişci: Sıvılaşma vasfı bulunan tarım arazisinden, faydan ırak duracağız

17:08 - Ekonomi

Şubatta en düşüt gerçek kaybolma yüzdelik 1,75 ile yatırım faizinde

11:06 - Ekonomi

Fed Başkanı Powell: Faiz oranları önceleri kestirim edilenden hâlâ efdal olabilir

19:07 - Ekonomi

Bakan Bilgin'den amme işçisinin bindirim görüşmeleriyle ilişik açıklama

14:08 - Ekonomi

Brent petrolün varil fiyatı 86,27 dolar

10:07 - Ekonomi

Günün Manşetleri

İzmir'de feribot yol ücretleri zamlandı

15:08 - Gündem

DEÜ'lü jeofizikçiler Kahramanmaraş merkezli depremlerin ön raporunu yayımladı

12:07 - Gündem

Prof. Dr. Sözbilir: İlk depremden sonraları oluşan gerginlik birikmesiyle Antakya fayı kırıldı

23:06 - Gündem

Kahramanmaraş'ta enkaz altında küsurat 70 yaşındaki avrat depremden 122 vakit sonradan kurtarıldı

07:05 - Gündem

İzmir Olgunlaşma Enstitüsü'nde depremzede dallar düşüncesince uyku tulumu mesaisi

13:07 - Gündem