Teknoloji

Togg, baştan "Great Place to Work" sertifikası kazandı

Great Place to Work Enstitüsü çeşidinden meydana getirilen "Çalışan Deneyimi Araştırması"nda, Togg, Trugo ve Siro ekiplerinin azamet kültürü açısından eş noktaları ise ekiplerin şirketlerine duyduğu alım çalım ve kol ruhu oldu.

Togg, baştan
03-02-2023 15:09
İstanbul

Togg, grup şirketleri Siro ve Trugo baş başa büyüklenme kültürü dair toptan ve hür kuma yetke bulunan Great Place to Work Enstitüsü'nün düzenlemiş olduğu etkin deneyimi araştırmasında, zat mensuplarının meydana getirdiği değerlendirmeler kararında "Great Place to Work" sertifikasını yukarı fazladan ikinci defa almaya adalet kazandı.

Togg açıklamasına göre, insanoğlu ve güvenlik odağında mensur etmiş olduğu değerli büyüklenme kültürünü, 2021 senesinde almış olduğu "Great Place to Work" sertifikası ile ispatlayan Togg, Great Place to Work Enstitüsü çeşidinden Togg, Trugo ve Siro personelleri ortada meydana getirilen istimara ile ayrımsız sertifikayı yukarı fazladan ikinci defa almaya müstahak görüldü.

Enstitü çeşidinden meydana getirilen "Çalışan Deneyimi Araştırması"nda, Togg, Trugo ve Siro ekiplerinin büyüklenme kültürü açısından kuma noktaları ise ekiplerin şirketlerine duyduğu alım çalım ve kol ruhu oldu.

Uluslararası bölgede büyüklenme kültürü dair yetke olan, 5 kıtada ve 60’tan kuma tomar ülkede tetkikat eden Great Place to Work Enstitüsü, gerçekleştirdiği etkin deneyimi araştırmasında güvenilirlik, saygı, hakkaniyet, kol ruhu ve alım çalım mevzularını asliye ölçüt namına alıyor. Bu mevzular çevresinde kuma kararı ise çalışanların firmaya duyduğu itimatı ve memnuniyeti ölçen "güven endeksi" neticeleri belirliyor.

Dünya çapında 100 milyonu çok etkin bağlılığı anketinden derlenen verilerle desteklenen çalışma, Togg'un faziletli güvenlik kültürüne cemaat kuma iş noktayı bulunduğunu gösteriyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?