Magazin

Sefo’dan öğrencilere sömestir hediyesi

Bahçelievler'de planlı parasız çaylaklık konserine çıkan artist Sefo, sömestir tatiline giren öğrencilere sevinçli müşterek geceleyin ezanı yaşattı.

Sefo’dan öğrencilere sömestir hediyesi
22-01-2023 11:09

Bahçelievler Belediyesi kabilinden pedagoji bilimi tedris yılının sömestir tatiline girmesi dolayısıyla öğrencilere karne hediyesi namına parasız cahillik konseri etkinliği düzenlendi. Yenibosna İl hususi yönetim Stadyum'unda meydana getirilen konseri kısaca 50 bin yurttaş izledi. İlk namına DJ başarım ile eğlenen öğrenciler, arkası sıra sanatkâr Sefo'nun sahneye çıkmasıyla adeta coştu. Konsere Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır da katılırken Sefo'ya dinleti esnasında çiçek ve Siyavuşpaşa Kasrı figürü hediye edildi.

Gençler ne isterse yapacağız dedik”

Konser önceleri sahneye çıkarak mütekellim Başkan Bahadır, “Biz ‘Gençler ne isterse yapacağız' dedik. Sefo'yu getirdik. Sevgili canlı arkadaşlarım, hepimiz sizi seviyoruz. Bunun kanıtı namına da kısaca 100 bin öğrencimize burs verdik. Bahçelievler'de geldiğimiz günden buyana komşularımız ne isterse onu hazırlamaya bitmeme ediyoruz. Bunlardan birlikte tanesi de Kuleli Sosyal Tesisi ve Kuleli Parkıdır. Bizler komşularımızın, gençlerin, yaşlıların, engellilerin, hanımefendilerin ve 7 devir 24 sayaç her insanın emrindeyiz. Bahçelievler'in emrindeyiz” dedi.
Konsere eklenmiş olan öğrencilerden Aleyna Duygu Bozkurt, “Sefo düşüncesince geldim ve kendisini aşırı seviyorum. Bugün de şişman birlikte atlaya zıplaya geldim. Çok dobra birlikte aktiflik oldu. Bahçelievler Belediyesi aşırı dobra birlikte aktiflik yaptı. Sadece çoluk çocuk düşüncesince değil, rastgele yaştan insanoğlu var” biçiminde konuştu.
Konserde eğlenen birlikte öbür öğrenci Süleyman Bulut Ekin ise, “Sefo düşüncesince geldim. En aşırı ‘Bilmem mi?' şarkısını biliyorum. Bu yarıyılda ölçüm vesikası aldım. Benim düşüncesince karne hediyesi oldu” dedi.

Mert Yıldırım
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?